لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 20 شخص هذا الفندق
Booking.com
US$ 227
طالع العرض
Expedia.com
US$ 318
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 27‏/08‏/22
Destinia.com
US$ 176
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 19‏/08‏/22
Hotels.comUS$ 318
PricelineUS$ 318
TravelocityUS$ 318
طالع 14 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (5,339)
تصفية التعليقات
5,339 نتائج
تقييم المسافر
3,517
1,208
358
151
105
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
3,517
1,208
358
151
105
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
27 - 32 من 5,339 تعليق
تمت كتابة التعليق في 23 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق سئ جدا جدا جدا
اول زياره واخر زياره الفندق من اسوء الفنادق اللي زرتها علي عكس فندق كليوباترا الغردقة كان جميل جدا
المطعم سئ جدا رائحة سيئة لا يليق بفندق 5 نجوم الاستف معاملته سيئه جدا وايضا لبسهم متسخ دائما
معاملت الاستف سيئه جدا المطعم دائما مذدحم لا يوجد اماكن لا يوجد تنظيم
البيسين زحمه جداااا الناس مبهدله الدنيا فيه
المشروبات وحشه جدااااا ملهاش اي طعم
مفيش حلويات تقريبا واللي موجود وحش اوووي بصراحه خساره فيه الفلوس المدفوعه
الغرفه كبيره
الحمام واسع
الكاتيل الموجود بايظ

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر melaniemamdouh
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Saleh Swelam, Guest Services / Front Office في كليوباترا لوكشورى ريزورت , لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear melaniemamdouh,
Thank you very much for sharing your review following your stay here at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.

We are grateful for your observations and feedback as it presents us the opportunity to better improve our service offerings in the future.
I would like also to thank you for your experience feedback which gives a corrected version of your last stay.

We are sincerely apologizing if we could not meet your good-self expectation in some of the hotel service aspect. Our goal simply is to exceed every single guest's expectation, accordingly all hotel teamwork are doing their utmost to fulfill all requested requirements.

We are appreciating your kindness to be in contact with us directly at your nearest convenience in order to restore your confidence once again at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.

Thank you again for your review and we are looking forward to your respond which is very valuable to us.

Kind regards,
Saleh Swelam
Front Office Management
E-mail: fo.mgr@cleopatraluxurysharm.com

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 يوليو 2021

الفندق لطيف جدا و نضيف دايماً و موظفين الريسبشن ودودين جدا و زي السكر .
الاكل :
حلو جدا من حيث التنوع و الطعم و دااييما ناقص ملح يمكن دي ميزة مش عيب " عشان تزود انت ملح و فلفل اسود علي الترابيزة حسب رغبتك "

المشروبات:
أغلبها معلب و مكسات بتتعمل من عصائر جاهزة وmonin syrup جوز هند و رمان و كوكاكولا و سبرايت و كلها حلوة
لكن في نفس الوقت المشروبات الفريش و القهوة فقط بفلوس extra charge
و عموماً احسن من فنادق كتير بتكون مشروباتها عبارة عن تانج برتقال و اناناس .
و في ايس كريم طعمه حلو برضه
السناكس :
بيتزا طعمها معجبنيش و وجبات برجر و بطاطس عجبني طعمها و سوسيس و حاجات تانية ملحقتش اجربها

حمامات السباحة :
نضيفة و اكبر عمق فيها 150 سم و في حمامات سباحة للاطفال مناسبة جدا لاي سن صغير
الانيميشن تيم:
أغلبهم لطاف و عروض الانيميشن جميلة برضه
و عموما هو مناسب لل couples اكتر من العائلات .

عيوبه :
- الشاطيء صخري مش حلو لان الفندق في منطقة خليج نبق أو غرقانة اللي دائماً موجها عالي و شواطيء أغلبها صخري و متعرفش تنزلها
- تاني عيب أنه مفيهوش اكوا بارك "رغم اني مكنتش محتاجها " بس باتكلم كتقييم عام
-تالت عيب أن تواليت الغرفة مفيهوش شطاف داخلي كأغلب الفنادق اللي بتستهدف اجانب اكتر من مصريين
و لكن حلها أنهم حاطين شطاف خارجي لكن مش احسن حاجة برضه فلو الموضوع بالنسبالك زيي فمش قدامك الا انك تروح حمام الريسبشن هتلاقي فيه شطاف داخلي "تحيا مصر"
- و اخيرا الاستاف كلهم دمهم زي السكر و ودودين و شيفات المطعم الأساسي بالذات و شيف الحلويات مستر أحمد ومدير المطعم و الهاوس كيبر اللي كان مسئول عن غرفتي "مستر عبده"
لكن في اخر يومين جه فوج مصري كبير جدا حول اشغال الفندق من 35% ل 85% ..الاشغال ده خلاهم زودوا في تنوع الاكل و نزلوا سي فود و دبح خرفان في الاوبن بوفيه و جه علينا بفايدة اكبر في تنوع الاكل
لكن من ناحية تانية زود توتر الاستاف جدا و في بعضهم تحت الضغط تعاملهم مكانش احسن حاجة و تحديدا في مطعم "بيتش جريل" لكن في منهم قدر يحافظ علي ثباته الانفعالي و ابتسامته و في المجمل كلهم محترمين و جمال
-و اخيرا أحد الموظفين في مطعم جريل بيتش لما طلبت منه سناك معين ..طلب مني يعرف اسمي و رقم الغرفة قبل ما يجيب الطلب رغم اني كنت لابس ال bracelet ..الموقف قفلني بشكل ما طول اليوم و حسسني أنه مش مقتنع بيا كنزيل في الفندق مثلا و موضحش سبب الحركة دي او السؤال ..لكن عموما بغض النظر. عن الموقف ده ففي المجمل تجربة جميلة جدا في فندق كليوباترا كقيمة مقابل سعر و انصح طبعاً اي حد يروحه فعلا ❤️

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Dentibrahim
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Saleh Swelam, Guest Services / Front Office في كليوباترا لوكشورى ريزورت , لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,
Thank you very much for sharing your review following your stay here at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.

We are grateful for your observations and feedback as it presents us the opportunity to better improve our service offerings in the future.
I would like also to thank you for your experience feedback which gives a corrected version of your last stay.

We are sincerely apologizing if we could not meet your good-self expectation in some of the hotel service aspect. Our goal simply is to exceed every single guest's expectation, accordingly all hotel teamwork are doing their utmost to fulfill all requested requirements.

We are appreciating your kindness to be in contact with us directly at your nearest convenience in order to restore your confidence once again at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.

Thank you again for your review and we are looking forward to your respond which is very valuable to us.

Kind regards,
Saleh Swelam
Front Office Management
E-mail: fo.mgr@cleopatraluxurysharm.com

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 18 مارس 2021

فعلا فندق محترم جدا وكل الناس اللي شغاله فيه محترمين جدا وبالنسبه للاكل كان كله جميل جدا والمشروبات متوفره فأي وقت وحلوة جدا وطبعا الاستف المسئول عن المطعم وبما فيهم ( فيجوو ) فعلا انسان جميل جدا وخدوم جدا واتمني اني اشوفه فكل مرة ازور فيها المنتجع.. واجمل ما فالاقامه ان الوقت مش بيضيع عالفاضي يعني الحفلات والايفنتات اللي كان مسئول عنها فريق الرسوم المتحركه والبرنس طبعا( ابرهيم العسليه وجوليا وألينا ) كلهم ناس جميله فعلا واتمنالهم التوفيق.. والبول بار طبعا حاجه جميله والناس اللي شغالين فيه ( احمد السيد - احمد الاسمراني ابو زبيبه الصلاه ) فعلا استف جميل .... وفريق الانقاذ للبول ( اسلام - جمال ) اتنين دمهم زي العسل وبيخدمو كل الناس بحب فعلا ... وطبعا فوق كل دا احب اشكر مستر حسام مدير قطاع الغرف علي زوقه وخدمته فعلا انسان جنتل ومحترم واتمناله التوفيق ... وفالاخر احب اشكر كل الاستف اللي شغال فالمنتجع فكل المراكز ومن نجاح لنجاح ... شكرا ليكم

نصيحة حول الغرف: احل منظر عالبحر مباشرة
تاريخ الإقامة: مارس 2021
    • الغرف
    • النظافة
    • الخدمة
أشكر Mostafa_Jack
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Saleh Swelam, Guest Services / Front Office في كليوباترا لوكشورى ريزورت , لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 مارس 2021
ترجمة Google

Dear Mostafa_Jack,
Thank you very much for sharing your pleasant review following your recent stay here at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.
I am thrilled to learn that you had a great stay with your family and you experienced a helpful and friendly service from our ambassadors. Our hotel is indeed very convenient as it is located in one of the most amazing spot on Red Sea.
Thank you again for your pleasant review and we look forward to welcoming you back again in the near future.

Kind regards,
Saleh Swelam
Front Office Management
E-mail: fo.mgr@cleopatraluxurysharm.com

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 14 مارس 2021

لسه راجعين من تجربة فندق كليوباترا لاكشري شرم الشيخ بتاريخ 14/3 تجربة سيئة جدااا لا انصح احد به الخدمة غير جيدة والاكل سيء جداا ومرفق صور الاكل نيء وأصيب أولادي باسهال شديد وخدمة الغرف لا تتواصل الا بعد ٤٨ ساعة يعني الاسرة تستعمل الغرفة من اي شيء ونظافة الفوط إلا بعد ٤٨ ساعة وهذا غير صحي نهائي والعصائر تنك وغير مسموح لك بدخول مطعم السمك او الايطالي الا اذا كنت حاجز ٤ ايام مرة و٧ ايام مرتين مختلف عن الفنادق الاخري ومرفق صور اما محروق او ني للأسف

تاريخ الإقامة: مارس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Jhhkbmb
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Saleh Swelam, Guest Services / Front Office في كليوباترا لوكشورى ريزورت , لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 مارس 2021
ترجمة Google

Dear Jhhkbmb,
Thank you very much for sharing your review following your stay here at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.

We are grateful for your observations and feedback as it presents us the opportunity to better improve our service offerings in the future.
I would like also to thank you for your experience feedback which gives a corrected version of your last stay.

We are sincerely apologizing if we could not meet your good-self expectation in some of the hotel service aspect. Our goal simply is to exceed every single guest's expectation, accordingly all hotel teamwork are doing their utmost to fulfill all requested requirements.

We are appreciating your kindness to be in contact with us directly at your nearest convenience in order to restore your confidence once again at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.

Thank you again for your review and we are looking forward to your respond which is very valuable to us.

Kind regards,
Saleh Swelam
Front Office Management
E-mail: fo.mgr@cleopatraluxurysharm.com

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 12 مارس 2021

الاكل سيء جداا من ناحية الطعم والجودة والحلويات رديئة والفاكهة غير طازة والخدمة غير جيدة ولا يتوافر نت في الغرف اسوة بفنادق اخرى وتعليمات تنظيف الغرف لا تتم الا بعد ٤٨ ساعة بمعني نقعد يومين من غير تنظيف ازاي معرفش واللي يحجز ٣ ايام ليس له عشاء فري في فندق الايطالي او الماكولات البحرية واذا أحببت الاكل فيه الفرد ٢٠٠ دولار ده غير معاملة الموظفين المختلفة المصري عن الاجنبي للاسف وتجربة لن أكررها ابدااا

تاريخ الإقامة: مارس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Hala019z_8283
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Saleh Swelam, Guest Services / Front Office في كليوباترا لوكشورى ريزورت , لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 مارس 2021
ترجمة Google

Dear Mohamed019z_8283,
Thank you very much for sharing your review following your stay here at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.

We are grateful for your observations and feedback as it presents us the opportunity to better improve our service offerings in the future.
I would like also to thank you for your experience feedback which gives a corrected version of your last stay.

We are sincerely apologizing if we could not meet your good-self expectation in some of the hotel service aspect. Our goal simply is to exceed every single guest's expectation, accordingly all hotel teamwork are doing their utmost to fulfill all requested requirements.

We are appreciating your kindness to be in contact with us directly at your nearest convenience in order to restore your confidence once again at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.

Thank you again for your review and we are looking forward to your respond which is very valuable to us.

Kind regards,
Saleh Swelam
Front Office Management
E-mail: fo.mgr@cleopatraluxurysharm.com

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات