الفندق لطيف و التعامل كويس و الاكل حلو بس متكرر و المطعم الايطالى جميل جدا و البول جميل جدا و جاميكا رجل عسل جدا و الغرف جميل و مريحه جدا و الشباب بشكل عام لطيف و متعاون جدا انا قضيت اجازة سعيد و مريحه جدا شكرا لفريق الانيمشين
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
استجاب Emad Milad , General Manager في Parrotel Lagoon Resort, لهذا التعليق
تم الرد 28 يوليو 2021
عزيزي ضيف فندق باروتيل لاجون شارم الشيخ
اولا نشكركم علي ثقتكم فينا و اختياراكم لنا اثناء الاجازه و انه لمن دواعي سرورنا ان نعلم ان خدماتنا قد لاقت خالص استحسانكم و نتمني من خالص قلوبنا ان نراكم مره اخري في تجربه اكثر استمتاعا و اكثر استرخاء
عماد ميلاد المدير العام
فندق أكثر من رائع ..الريسبشن متعاون جدآ..فريق الانيميش ممتاز وكل يوم عروض مختلفة ...المطعم جميل جدا أكل متنوع وممتاز ...وافضل شيء فى الفندق طقم الاسطف أروع ما يكون موجودين دائماً في خدمتنا فى كل الاوقات ...
استفسر من Mohamedhamed87 عن Parrotel Lagoon Resort
أشكر Mohamedhamed87
استجاب Emad Milad , General Manager في Parrotel Lagoon Resort, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 يوليو 2021
عزيزي ضيف فندق باروتيل لاجون شارم الشيخ
اولا نشكركم علي ثقتكم فينا و اختياراكم لنا اثناء الاجازه و انه لمن دواعي سرورنا ان نعلم ان خدماتنا قد لاقت خالص استحسانكم و نود اخباركم اننا نعمل جاهدين لرفغع كفاءه كل العاملين في الفندق من اجل المزيد من الخدمات و الترحاب مره اخري نشكركم و اللي اللقاء في زياره اخري مع الاهل و الاصدقاء
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
حقيقي فندق اكتررررمن رائع والكاست كله زووووووق جدااااااا وخدمات حقيقي رائعه والنظافه والاكواااااابارك جميله والغرفه نظيفه والفندق كله نظااااام ورعايه واهتماااام بكل التفاصيل واناااا والاولاد مبسوطين واكيد ان شاء الله لو هنيجي تاني يبقي اكيد اكيد هنااااااا❤️❤️
استفسر من BoseM24 عن Parrotel Lagoon Resort
أشكر BoseM24
عزيزي ضيف فندق باروتيل لاجون شارم الشيخ
اولا نشكركم علي ثقتكم فينا و اختياراكم لنا اثناء الاجازه و انه لمن دواعي سرورنا ان نعلم ان خدماتنا قد لاقت خالص استحسانكم و نوعدكم اننا سنبذل قصاري جهدنا من اجل اسعادكم دائما ونتمني ان نراكم في القريب العاجل مع الاهل و الاطفال
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الكوا بارك راءعه الاوبن بوفيه جيد الاستقبال من العاملين محترم جدااا الغرف خدمه جيده جدااا حفلات للاطفال ورسم مشروبات البار مكان مخصص لطعام الاطفال البسين والقاءمين عليه فيو الغرف راءع خدمات الانتقال داخل وخارج الفندق مكيفه وسريعه الاهتمام بالتعقيم في كل جزء داخل الفندق والاجراءات الاحترازية
استفسر من Karem-ali23 عن Parrotel Lagoon Resort
أشكر Karem-ali23
عزيزي ضيف فندق باروتيل لاجون شارم الشيخ
اولا نشكركم علي ثقتكم فينا و اختياراكم لنا اثناء الاجازه و انه لمن دواعي سرورنا ان نعلم ان خدماتنا قد لاقت خالص استحسانكم و نتمني من خالص قلوبنا ان نراكم في القريب العاجل مع الاهل و الاصدفاء في تجربه جديده ممتعه ان شاء الله
W1849JSsamuels
تمت كتابة التعليق في 25 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة
في البدايه أحب أشكر كل الناس القائمين علي هذا العمل الرائع من حيث الاستقبال والمساعده في الوصول لارقي صوره تليق بصوره الفندق وأحب أشكر الانميشن علي الرقي في التعامل المحترف جدا لوصول الزائر لقمه السعاده وفي الأخير شكرا لكل الناس
استفسر من W1849JSsamuels عن Parrotel Lagoon Resort
أشكر W1849JSsamuels
عزيزي ضيف فندق باروتيل لاجون شارم الشيخ
اولا نشكركم علي ثقتكم فينا و اختياراكم لنا اثناء الاجازه و انه لمن دواعي سرورنا ان نعلم ان خدماتنا قد لاقت خالص استحسانكم نحن فريق عمل باروتيل لاجون هدفنا الاسمي و الاهم هو تلبيه مطالب جميع النزلاء من اجل اسعادهم و الوصول لاعلي المستويات
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
بصراحه اول مره اجي شرم الشيخ بس الفندق بجد كويس من استقبال ومعامله ونظافة غرف واهتمام حتي الاكوا بارك جميله بجد وتحفه والمطعم واماكن الاكل نظيفه بجد والاكل نفسه حاجه نظيفه وكويسه والترفيه في الفندق كويس جدا من رحلات بالليل حتي العروض اللي بتتعمل بالليل شيقه وجميله جدا بجد كل حاجه كويسه جدا من كل حاجه وشكرا بجد علي الاستقبال والمعامله ونشوفكو علي خير الاجازه الجايه
استفسر من AmrAhmed665 عن Parrotel Lagoon Resort
أشكر AmrAhmed665
عزيزي استاذ عمرو ضيف فندق باروتيل لاجون شارم الشيخ
اولا نشكركم علي ثقتكم فينا و اختياراكم لنا اثناء الاجازه و انه لمن دواعي سرورنا ان نعلم ان خدماتنا قد لاقت خالص استحسانكم و نتمني من خالص قلوبنا ان نراكم في القريب العاجل مع الاهل و نود اخباركم اننا دائما في تواصل مع جميع النزلاء من اجل تلبيه كل رغبات النزلاء من حيث السرعه و جوده الخدمه مره اخري نشكركم و نتمني ان نراكم في القريب العاجل