لما تدخل الفندق هتحس بالفعل بالاتساع والرفاهية. منطقة الفندق ضخمة ، و في حمامات السباحة وملاهي مائية ضخمة بها الكثير من المنزلقات. هناك رسوم متحركة خلال النهار لجميع الأعمار ، ويمكن للأطفال الصغار الذهاب إلى نادي الأطفال أو حضور أحد الأنشطة المنظمة خصيصًا للأطفال. يمكن للبالغين الانضمام إلى الرياضة أو الرقص أو الأنشطة الأخرى داخل المسبح أو خارجه. في المساء ، تمتلئ الشرفة في الغالب بالناس حول وقت العرض ، وهو جو لطيف للغاية ومريح لمقابلة الجميع بعد يوم على الشاطئ / أكوابارك أو حمام السباحة.
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
تم الرد 26 نوفمبر 2021
عزيزي ضيف فندق باروتيل لاجون
اولا نشكركم علي ثقتكم فينا و اختياراكم لنا اثناء الاجازه و انه لمن دواعي سرورنا ان نعلم ان خدماتنا قد لاقت خالص استحسانكم و نوعدكم اننا سنبذل قصاري جهدنا من اجل اسعادكم دائما ونتمني ان نراكم في القريب العاجل مع الاهل و الاطفال
عماد ميلاد المدير العام
فندق البارتول شرم الشيخ من اجمل فنادق شرم الشيخ وعلي اعلي مستوي وتيم الانميشين فعلا اتبسطنا والاكتفتي اللي بيعملوها جميله و الاكو جيم مع تركي فعلا اتبسطنا بيها جدا وبصراحه كل حاجه حلوه هنا وان شاء الله هنيجي زياره اخري❤️😘🤌
استفسر من Meinfuteyitr عن Parrotel Lagoon waterpark Resort
أشكر Meinfuteyitr
استجاب Emad Milad , General Manager في Parrotel Lagoon waterpark Resort, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 نوفمبر 2021
عماد ميلاد المدير العام
الفندق رائع الغرف جميله ونظيفه السطف جميل وبيتعامل كويس جدا حمام السباحه رائع الاكوا برك جميله وشكر خاص لاسطف الحمام السباحه والاكوا والبحر وتيم الانيمشن جميل جدا لعب كره الماء والرقصات الي بيعملوها جميله جدا فعلا متعوناالسهرات بتعتهوم جميله جدا
استفسر من -M1245ao عن Parrotel Lagoon waterpark Resort
أشكر -M1245ao
عماد ميلاد المدير العام
الفندق كويس جدا الاكل كويس البارات كويسين المشروبات كويسه كل حاجه حلوه تيم الانميشن كويس جدا جدا عروض كل يوم و اكتفيتى و فريندلى جدا انبسطنا اوي بالعروض و الانشطه و خلونا مش محتاجين نصبه بره الفندق شكرا جدا جدا
استفسر من medor736 عن Parrotel Lagoon waterpark Resort
أشكر medor736
Momo96406
تمت كتابة التعليق في 21 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
مبسوط جدا اني نزلت في فندق الباروتيل جميل جدا ونظيف الغرف نظيفه الاستاف علي مستوي عالي من الخبره كلهم محترمين بصراحه الفندق متنوع ولديهم الكثير من الاكالات المختلفه تيم الانميشين عروضهم جميله وتحيه خاصه للتركي محترم وزوءق
استفسر من Momo96406 عن Parrotel Lagoon waterpark Resort
أشكر Momo96406
استجاب Emad Milad , General Manager في Parrotel Lagoon waterpark Resort, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 نوفمبر 2021
120_2222
مصر
تمت كتابة التعليق في 21 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق رائع الغرف نظيفة الاكوابارك جميل جدا استمتعت جدا الطعام جيد الاسنكس جميله وحمامات السباحه رائعه الاستف هائل ومحترم وزوق وخدمة البار والمطعم الفيو جميل الانيماشين جميل جدا وعمليه جو رائع وحفلات مختلفا طول الوقت نشاط وعمل رائع وعمل جيد لاطفال احب اشكرهم جدا نور بدرو نوشا مازن جميكا
استفسر من 120_2222 عن Parrotel Lagoon waterpark Resort
أشكر 120_2222
استجاب Emad Milad , General Manager في Parrotel Lagoon waterpark Resort, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 نوفمبر 2021