Mohamed

اجازه ممتعه

تعليق حول ‪Parrotel Beach Resort‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 7 مارس 2019عبر الأجهزة المحمولة
أنا بجد سعيد هنا بكل حاجه أنا لازم تجي تاني أنا بجد سعيد جدا جدا وانا لازم تجي تاني هنا علي شأن كل حاجه عجباني اوي هنا وممتعه وانا سعيد هنا مع كل حاجه بتتعمل والكل جميل جدا والنضافه ممتازه شكرا لكل حاجه هنا
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
تم الرد 10 مارس 2019
Dear Rogd23.
I would like to thank you for your very nice feedback regarding your holiday at Parrotel Beach Resort Sharm El Sheikh I do appreciate your praising words and I will certainly share all your positive comments with all our team members. I’m looking forward to hosting you soon again at our own tradition of warm hospitality. Kindly accept our warmest regards from Parrotel Beach Resort.
على بعد 2.0 كم من ‪Parrotel Beach Resort‬
احصل على مكافآت مع One Key
على بعد 2.1 كم من ‪Parrotel Beach Resort‬
طالع المزيد من الفنادق في خليج نبق
تمت كتابة التعليق في 6 مارس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

انا بجد مبسوط جدا هنا مع كل حاجه الانميشن وكل حاجه من احلا اجزاتي بجد انا مستمتع هنا كتير مع الانميشن بجد تحفه وشهتهم جميله وكيكو ده من احلا اناس هنا والله هوه الحلالي الاجازه بجد هنا ولازم اجي تاني هنا علي شان الانميشن دول تحفه وابشكر كل الناس الهنا

أشكر Michael G
استجاب Parrotel Beach R, Front Office Manager في ‪Parrotel Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 مارس 2019

Dear Michael G

تمت كتابة التعليق في 2 مارس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

بجد أنا هنا مبسوط اوي اوي هنا ولازم أجي تاني هنا علي شان كل حاجه جميله جدا بجد الاكل جميل ولاماكن في الأوتيل والعزه بليل تحفه والانميشن دول جمال جدا هنا مبسوط اوي واكل ويوم مع الانميشن شهوات بليل جميله جدا

أشكر Ahmed N
استجاب Parrotel Beach R, Front Office Manager في ‪Parrotel Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 مارس 2019

Dear Mr. Ahmed N
I would like to seize this opportunity to express my utmost appreciation for your nice feedback about your recent holiday at Parrotel Beach Resort, It makes us very proud and glad to know that you had an amazing holiday with us. We are looking forward to the pleasure of welcoming you back to Parrotel Beach Resort, Sharm El Sheikh. Kindly accept our warmest regards from Sharm El Sheikh

تمت كتابة التعليق في 2 مارس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

انا بجدا سعيد جدا وامن احلا الاماكن بجدا هنا انا سعيد اوي هنا في كل حاجه الاكل الشرب النميشن تحفه بجد انا لازم اجي تاني هنا لان انا سعيد اوي اوي والكل جميل جدا النضافه في الاوتيل بجد جميله اوي وانا لازم اجي تاني هنا شكرا لكل حاجه وشكرا ليكيكو حبيبي الحلا الاجازه بجد

أشكر Ahmedthabet89

Dear Ahmedthabet89
Thank you for choosing the Parrotel Beach Resort for your recent holiday.
We are delighted to learn that you have enjoyed your stay with us and that we have succeeded to make your holiday a memorable one.
We are looking forward to welcoming you back assuring you another unforgettable stay at our Resort.
Until then, kindly accept our warmest regards from the Red Sea shores.

تمت كتابة التعليق في 1 مارس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

من احلا اجزاتي بجد هنا انا بجد سعيد اوي هنا مع كل حاجه والنميشن دول جمال جدا بجد لان انا استمتعت بكل حاجه معاهم والكتفتي جميله جدا واكل حاجه بجد اناسعيد اوي اوي والزمبا بتاعت كيكو بجد جميله والكل جميل جدا وتحفه والغرفه جميله جدا جدا شكرا لكل حاجه هنا

تاريخ الإقامة: فبراير 2019
أشكر Ahmed M
استجاب Parrotel Beach R, Front Office Manager في ‪Parrotel Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 مارس 2019

Dear Ahmed M
What a tremendous review and so beautifully written. Thank you for taking the time to share your experiences with your fellow Tripadvisor users. Your kind feedback on your stay with us will be shared and celebrated with the entire TEAM at the hotel!
We are looking forward to hosting you again soon!

تمت كتابة التعليق في 28 فبراير 2019 عبر الأجهزة المحمولة

انا بجد سعيد هنا بجد اوووووي لان من احلا الأماكن الوجها في حياتي انا لازم أجي تاني هنا لان انا سعيد جدا جدا هنا اوووي ولازم اشكر كل الناس الهنا لان بجد بسيوني اووووي اوي في كل حاجه الأكل الشرب الغرف الأنميشن شكرا لكل حاجه

تاريخ الإقامة: فبراير 2019
أشكر Ahmed M

Dear Ahmed M
We are looking forward to hosting you again soon!