من اجمل الفنادق الموجوده بالشأن وبالأخص بنبق، الاستقبال رائع يعني وصلنا الساعه سبعة صباحا الفندق واستلمنا الغرف على طزل، الاستقبال رائع والغرف واسعه والفندق نظيف والطعام جيد ومتنوع البرك نضيفة وفعاليات للاطفال كل الوقت واهم شي البحر رائع وامكانية السباحة فيه كل الوقت،
استجاب Hisham Zakaria R, Manager في Parrotel Beach Resort, لهذا التعليق
تم الرد 28 أغسطس 2019
ضيفنا العزيز/ اشكرك جزيل الشكر لاختيارك منتجع باروتيل بيتش . اننا نعمل دائما على توفير اقامة مريحة ومميزة لضيوفنا الكرام. اتمنى ان تشرفنا بزيارتك مرة اخرى في القريب العاجل لكم منا جزيل الشكر مع أطيب التمنيات
بجد انا برتاح في المكان ده كتير اوي ولازم كل كام شهر اجي هنا بجد كل حاجه بحبها اوي الاكل الشرب الغرف انا بجد مبسوط المره دي مع الأمين كتير جدا جدا شفتهم تحفه بجد وكل يوم حاجه جديده شكرا لكل حاجه هنا كتير
استفسر من Saife S عن Parrotel Beach Resort
أشكر Saife S
استجاب Hisham Zakaria R, Manager في Parrotel Beach Resort, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 أغسطس 2019
ضيفنا العزيزا/سيف اشكرك جزيل الشكر لاختيارك منتجع باروتيل بيتش . اننا نعمل دائما على توفير اقامة مريحة ومميزة لضيوفنا الكرام. اتمنى ان تشرفنا بزيارتك مرة اخرى في القريب العاجل لكم منا جزيل الشكر مع أطيب التمنيات
فندق روعه لديه موصات جميلة للغايه من معامله جيده لاحسن مستوى من نظافة الغرف من جمال الفندق دائما جاهزون لخدمة الزبون لارضائة ويبقى دائما مرتحا في الفندق وسعيد والاكل جيد في الفندق دة وانا سعيد لاخياري لهذا الفندق
استفسر من 47473737 عن Parrotel Beach Resort
أشكر 47,473,737
احلا عيد بجد قضيته هنا انا بجد اتبسط كتير في العيد هنا مع كل الناس والنميشن دول تحفه يجد وهاهم بليل ابشهات جميله جدا جدا والديكسو جميل اوي لما بنروح معهم واكل الناس جميله هنا والبحر نضيف جدا وارائع شكرا بجد
استفسر من El3arbe عن Parrotel Beach Resort
أشكر El3arbe
ضيفنا العزيز اشكرك جزيل الشكر لاختيارك منتجع باروتيل بيتش . اننا نعمل دائما على توفير اقامة مريحة ومميزة لضيوفنا الكرام. اتمنى ان تشرفنا بزيارتك مرة اخرى في القريب العاجل لكم منا جزيل الشكر مع أطيب التمنيات
الاوتيل كثر فخم ونحن احببنا هاذا لاوتيل وطعامهم مره فخم ولاوتيل نظيم وغرفهم حلوه ونظيفه ولحفلات تقام كل يوم وهي مره حلوه الاينميشن كريستينا اجمل انميشن بلفندق كله وهي مرشده مره وجميلهه وتستاهل كل خير وبتوفيق نشالله ❤️❤️🔥😍
استفسر من 383848484 عن Parrotel Beach Resort
أشكر 383,848,484
Compass23438403623
خليج نبق, مصر
تمت كتابة التعليق في 13 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة
اجازة العيد مع احلا شباب كانت اجازه تحفه كان فاقصها حبايب كثير بس تتعوض حابب اشكر كل الناس الي بالفندق قسم الرسبشن وقسم المطعم وقسم الانيميشن بالرناجمع كثير حلوه كل يوم حفله بالمسرح بنرجع في شهر اكتوبر مع العائله فندق ممتاز جدا جدا
استفسر من Compass23438403623 عن Parrotel Beach Resort
أشكر Compass23438403623