احلا مكان هنا انا باجي هنا كتير انا مبسوط كتير هنا انا باجي كتير هنا دي ليه تالت مره هنا انا مبسوط كتير كتير هنا الانميشن الشهات جميله جدا الصبح عروض جميله كيكو من الانميشن وعندنا من اسكندريه كمان عسل جداالمزيد
- انتظار مجاني للسيارات
- حمام سباحة
عرض عدد أقلضيفنا العزيز
اشكرك جزيل الشكر لاختيارك منتجع باروتيل بيتش . اننا نعمل دائما على توفير اقامة مريحة ومميزة لضيوفنا الكرام. اتمنى ان تشرفنا بزيارتك مرة اخرى في القريب العاجل لكم منا جزيل الشكر مع أطيب التمنيات
احلام مكان هنا كل حاجه جميله جدا هنا الاكل الأمين دول تحفه كتير بجد هنا الشحات جميله كل حاجه جميله هنا معاك الكرنك جميل جدا جدا هنا كل حاجه ممتعه كتير جدا انا لازم اجي هنا تاني بجد هنا كل حاجه شكرا لكل الناس
ضيفنا العزيزا/احمد
الامل هنا والسعاده انا هنا سعيد جدا هنا والغزم اجي هنا تاني انا سعيد كتير هنا مع كل الناس هنا انا مبسوط هنا بجد كل حاجه حلوه وجميله كل حاجه انا هنا مستمتع كتير مع كل حاجههنا شكرا لكل الناس شكرا لكل حاجه هنا كتير كتير
ضيفنا العزيزا/محمد
هنا من احسن حاجه في حياتي انا بجد هنا مرتاحكتير من كل حاجه الاكل السرب انا مرتاح كتير بجد هنا وفرحان كتير بجد الانميشن دول تحفه انا فرحان معاهم كتير كتير والازم اجي تاني هنا لان هنا كل حاجه حلوه كتير كتير هنا
ضيفنا العزيزا/فرحات
المرح هنا والسعاده هتا واكل حاجه هنا انا مبسوط كتير كتير انا حابب كللد حاجه هنا مع الناس الانميشن المكان جميل كل حاجه جميله بجد انا مبسوط كتير وافرحام هنا مع الاكل والشرب واكل حاجه انا مبسوط كتير مع كل الناس
ضيفنا العزيزا/احمد
احلا مكان هنا مع الفرحه والسعاده واكل حاجه انا مبسوط كتير كتير بجد هنا وافرحان اوي مع كل حاجه البر جميل جدا الانميشن جمال جدا انا مبسوط كتير بجد هنا كتير شكرا لكل الناس الهنا بجد شكرا كتير عل كل حاجه هنا