Asyad

الاحساس الممتع

تعليق حول ‪Parrotel Beach Resort‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 22 أغسطس 2019
بجد هنا الاحساس الممتع مع كل حاجه انا مبسوس كتير كتير مع كل حاجه والازم اجي تاني هنا انا مبسوط مع كل الناس الانميشن من احسن الناس هنا البرات كلهم محترمين وجمال جدا الاكل تحفه السطف كله جميله شكرا لكل الناس
نوع الرحلة: سافر بمفرده
استجاب Hisham Zakaria R, Manager في ‪Parrotel Beach Resort‬, لهذا التعليق
تم الرد 28 أغسطس 2019
ضيفنا العزيز
اشكرك جزيل الشكر لاختيارك منتجع باروتيل بيتش . اننا نعمل دائما على توفير اقامة مريحة ومميزة لضيوفنا الكرام. اتمنى ان تشرفنا بزيارتك مرة اخرى في القريب العاجل لكم منا جزيل الشكر مع أطيب التمنيات
  • Destinia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,439‬
على بعد 4.0 كم من ‪Parrotel Beach Resort‬
طالع المزيد من الفنادق في خليج نبق
تمت كتابة التعليق في 20 أغسطس 2019

الجمال السعاده كل حاجه جميله هنا كتير الانميشن جمال جدا جدا انا مش هشوف زاي الانميشن دول بجد كل حاجه جميله جدا بجد انا مبسوط كتير هنا مع كل حاجه بجد تحفه تحفه واكل حاجه جميله برد بس الانميشن بجد شكرا ليكو

أشكر Noha1234457
استجاب Hisham Zakaria R, Manager في ‪Parrotel Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 أغسطس 2019

ضيفتنا العزيزه ا/نهي

تمت كتابة التعليق في 20 أغسطس 2019

هنا السعاده كلها الاكل جميل جدا جدا الغرف جميله جدا البحر تحفه كتير انا مبسوط كتير هنا هنا مع كل حاجه انا مش اول مره هنا علي شام يجي هنا كتير الانميشن هنا جمال جدا كل حاجه ميله هنا الشهات بليل تحف كتير شكرا لكل الناس

أشكر Sherehan E

ضيتفنا العزيزة ا/شريهان

تمت كتابة التعليق في 19 أغسطس 2019

احلا مكان هنا انا باجي هنا كتير انا مبسوط كتير هنا انا باجي كتير هنا دي ليه تالت مره هنا انا مبسوط كتير كتير هنا الانميشن الشهات جميله جدا الصبح عروض جميله كيكو من الانميشن وعندنا من اسكندريه كمان عسل جدا

أشكر Elrhman

ضيفنا العزيز

تمت كتابة التعليق في 19 أغسطس 2019

احلام مكان هنا كل حاجه جميله جدا هنا الاكل الأمين دول تحفه كتير بجد هنا الشحات جميله كل حاجه جميله هنا معاك الكرنك جميل جدا جدا هنا كل حاجه ممتعه كتير جدا انا لازم اجي هنا تاني بجد هنا كل حاجه شكرا لكل الناس

أشكر Ahmed A

ضيفنا العزيزا/احمد

تمت كتابة التعليق في 18 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الامل هنا والسعاده انا هنا سعيد جدا هنا والغزم اجي هنا تاني انا سعيد كتير هنا مع كل الناس هنا انا مبسوط هنا بجد كل حاجه حلوه وجميله كل حاجه انا هنا مستمتع كتير مع كل حاجههنا شكرا لكل الناس شكرا لكل حاجه هنا كتير كتير

نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر Mohamed N