الحب هتا كل حاجه هنا بحبها كتير كتير انا مرتاح كتير هنا مع كل حاجه والانميشن جمال جدا انا حابب هتا كل حاجه والازم اجي تاني هناالاكل هنا تحفه الشرب جميل الشهات جميله جدا هنا بجد جمال الديسكو جميل جدا الحبالمزيد
- انتظار مجاني للسيارات
- حمام سباحة
عرض عدد أقلضيفنا العزيز
اشكرك جزيل الشكر لاختيارك منتجع باروتيل بيتش . اننا نعمل دائما على توفير اقامة مريحة ومميزة لضيوفنا الكرام. اتمنى ان تشرفنا بزيارتك مرة اخرى في القريب العاجل لكم منا جزيل الشكر مع أطيب التمنيات
بجد هنا الاحساس الممتع مع كل حاجه انا مبسوس كتير كتير مع كل حاجه والازم اجي تاني هنا انا مبسوط مع كل الناس الانميشن من احسن الناس هنا البرات كلهم محترمين وجمال جدا الاكل تحفه السطف كله جميله شكرا لكل الناس
ضيفنا العزيز
الجمال السعاده كل حاجه جميله هنا كتير الانميشن جمال جدا جدا انا مش هشوف زاي الانميشن دول بجد كل حاجه جميله جدا بجد انا مبسوط كتير هنا مع كل حاجه بجد تحفه تحفه واكل حاجه جميله برد بس الانميشن بجد شكرا ليكو
ضيفتنا العزيزه ا/نهي
هنا السعاده كلها الاكل جميل جدا جدا الغرف جميله جدا البحر تحفه كتير انا مبسوط كتير هنا هنا مع كل حاجه انا مش اول مره هنا علي شام يجي هنا كتير الانميشن هنا جمال جدا كل حاجه ميله هنا الشهات بليل تحف كتير شكرا لكل الناس
ضيتفنا العزيزة ا/شريهان
احلا مكان هنا انا باجي هنا كتير انا مبسوط كتير هنا انا باجي كتير هنا دي ليه تالت مره هنا انا مبسوط كتير كتير هنا الانميشن الشهات جميله جدا الصبح عروض جميله كيكو من الانميشن وعندنا من اسكندريه كمان عسل جدا
ضيفنا العزيز
احلام مكان هنا كل حاجه جميله جدا هنا الاكل الأمين دول تحفه كتير بجد هنا الشحات جميله كل حاجه جميله هنا معاك الكرنك جميل جدا جدا هنا كل حاجه ممتعه كتير جدا انا لازم اجي هنا تاني بجد هنا كل حاجه شكرا لكل الناس
ضيفنا العزيزا/احمد