لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Hotels.com
Expedia.com
‪د.إ.‏ ‎423‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل السبت، 20 أبريل
شامل الإفطار
لا يلزم الدفع المسبق
احصل على مكافآت مع One Key
Agoda.com
‪د.إ.‏ ‎273‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل الجمعة، 19 أبريل
لا توجد رسوم على الحجز
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (6,045)
تصفية التعليقات
6,045 نتائج
تقييم المسافر
3,931
1,214
481
245
174
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
3,931
1,214
481
245
174
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
45 - 50 من 6,045 تعليق
تمت كتابة التعليق في 22 أكتوبر 2022

اقامه سعيده لاسرتي في فندق باروتيل بيتس بدايه من الاستقبال المهذب والمساعده علي التسكين بسرعه الغرفه جيده في تجديدات بالفندق شئ حلوه جدا لما ارجع تاني اشوف المكان جديد الاكل في تنوع والمكعم الايطالي حلو جدا وكل خدمات الفندق ممتازه والموظفين فعلا بيساعدوك في مكان خدمه المطاعم والبارات ممتازه شكرا لكل فريق العمل علي هذا العمل الرائع وسوف اكرر الزياره مره اخري

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2022
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Navigator55020415772
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Oleksandra Byrs, Guest Services / Front Office في ‪Parrotel Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يناير 2024
ترجمة Google

Dear Guest
First and foremost we would like to thank you for the praising review you shared following your recent visit to Parrotel Beach resort and are delighted to read that we were able to match your expectations. We are thrilled you enjoyed your recent stay with us. Thank you for making us your choice hotel when visiting the area. We look forward to welcoming you back again very soon.
With appreciation,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 أكتوبر 2022

فندق أكثر من رائع حيث قضينا إجازة 4 أيام شامل انكلوزف ومن احن الحاجات في الفندق نظام النشويات قدام المطعم في العشاء والسناكس علي البيسين وأنا شاء الله باذن الله نحجز تاني نفس الفندق مع نفس الشركة واشكر شركة الواحة علي حسن التنظيم والرحلات

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2022
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر Discover42900992585
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Oleksandra Byrs, Guest Services / Front Office في ‪Parrotel Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يناير 2024
ترجمة Google

Dear Guest
On behalf of all Parrotel Beach Team we would like thank you for choosing our hotel for your recent stay. Also we would like to thank you for your high rating.
Looking forward to welcoming you back in the nearest future.
Best regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 30 سبتمبر 2022 عبر الأجهزة المحمولة

مكان رائع جدا و محترم وجميع العاملين على قدر عالى من الحرفيه والاحترام والتقدير حابب اشكر بشكل شخصى مستر سيد خيرى والفريق اللى معاه وطبعا الريسبشن وخدمة الغرف قمة الروعه والامانه وطبعا فريق الانيمشن اللى بيحاول يسعد النزلاء بشكل رائع نتمنى نكرر الزياره ان شاء الله

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 557haithamo
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Oleksandra Byrs, Guest Services / Front Office في ‪Parrotel Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يناير 2024
ترجمة Google

Dear Guest
On behalf of all Parrotel Beach Team we would like thank you for choosing our hotel for your recent stay. Also we would like to thank you for your high rating.
Looking forward to welcoming you back in the nearest future.
Best regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 سبتمبر 2022 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق جميل جدا و بجد كل حاجه حلوه فعلا
و الانيميشن تيم حلو اوى اوي كل التيم لطاف جدا و بيخلي اليوم وقته حلو جدا
ادم و سيمبا كانو بجد كويسين اوى معانا وسعدونا كتير اوى و طبعا ميدو و بوشا بشكرهم اوي بجد ميرسي

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Miraaaaexaaat
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Oleksandra Byrs, Guest Services / Front Office في ‪Parrotel Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يناير 2024
ترجمة Google

Dear Guest
On behalf of all Parrotel Beach Team we would like thank you for choosing our hotel for your recent stay. Also we would like to thank you for your high rating.
Looking forward to welcoming you back in the nearest future.
Best regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 سبتمبر 2022

للمره التانيه علي التوالي بالفندق واكيد باذن الله مش الاخيره المكان تحفه العاملين بالمكان كلهم زوق اوووى بدايه من الاستقبال والغرف والأكل تحفففه تحت إشراف ا.سيد واخص بالشكر ا.ناجى حسين مدير الأمن علي مجهوده أن المكان يبقا بالأمان والمستوى الرائع

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر nourmP5011ZQ
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
عرض المزيد من التعليقات