خدمه ممتازه اصطاف محترم ومحترف عروض رائعه من فريق الانيميش مما يجعلك مستمتع في الفندق وفي عدم الحاجه للخروج للتنزه في خارج الفندق بس في ملحوظه صفيره ان بيسين الامواج يعمل طول النهار نصف ساعه فقط ومقسمه علي مرتين كل مره ربع ساعه من وجهة نظري تعتبر غير كافيه
استجاب Datsenko, Guest Relation في سيكلوب أكوا بارك, لهذا التعليق
تم الرد 22 أغسطس 2019
ضيفنا العزيز نشكركم على تخصيص بعض الوقت لمشاركة تجربتك معنا. نحن نقدر تعليقك ونفخر بتقديم خدمة رائعة لضيوفنا. نتمنى أن تعودوا قريباً إلى فندقنا شارميليون كلوب اكوا بارك . و تختاروا فندقنا مرة أخرى لنكون سعداء بخدمتكم . أشكرك مرة أخرى و تحياتنا الخالصه . اداره فندق شارميليون كلوب اكوا بارك
ممتاز جدا وخدمة جيدة والطعام جيد جدا والالعاب المائية كثيرة ومتنوعة ومناسبة للاطفال والكبار الغرف جميلة ونظيفة والتكيف ممتاز وحفلات يوميا ومتنوعة ومشروبات جيدة والعاملين فى الفندوق ممتازين وخدمات جيدة
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2018
استفسر من RaniaEmad123 عن سيكلوب أكوا بارك
2 أشكر RaniaEmad123
استجاب Datsenko, Guest Relation في سيكلوب أكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 أغسطس 2019
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
بصراحة اول مرة اروح شرم الشيخ وانبسط اوى من غير اى حاجة تدايق الواحد واجمل حاجه ف السفريه فندق شارمليون و فريق الانيميشن تيم مكنوش بيخلو الواحد يبقى عايز يمشى من الفندق لا بالنهار ولا بلليل وعندهم عروض و انشطه مختلفه طول اليومط
استفسر من Heshanhassan عن سيكلوب أكوا بارك
أشكر Heshanhassan
استجاب Datsenko, Guest Relation في سيكلوب أكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 أغسطس 2019
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
شكر خاص للانيميشن كلارى جادا وجو فروج وبيبو تيكو شيرى اوسكار دمهم خفيف وبشوشين جدا عروض متنوعة و عرض الرقص كان حلو جداً و العرض الشرقى حلو اوى زومبا اكوا جيم وأكوا بارك كبيره جداً و فيها العاب مختلفة .
استفسر من Mona00011 عن سيكلوب أكوا بارك
أشكر Mona00011
استجاب Datsenko, Guest Relation في سيكلوب أكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 أغسطس 2019
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
استمتعنا جداً باجازتنا فى فندق شارميليون كان من احلى الفنادق الى زرتها و مشاء الله على فريق الانيميشن كانو رائعين جداً و كلهم طاقه و نخص بالذكر كلارى تيكو اوسكار بيبو كلاش فروج جوو جادا ريتا شيرى نشكركم على عرض الرقص كنتم رائعين جداً ديماً موفقين و نشوفكم عن قريب .
استفسر من Discover819526 عن سيكلوب أكوا بارك
أشكر Discover819526
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
استمتعنا جداً بالاجازه فى الفندق و الاكوا و اهم شئ كان فريق الانيميشن الرائعين برحهم الحلوه والمرحه و الأنشطة المتنوعة لكل يوم.
نشكركم جميعا وخصوصا الحبيب كلاري بيك و جادا و تيكو و اوسكار و ريتا و كلاش و بيبو نقابلكم قريياً
استفسر من Coastal750523 عن سيكلوب أكوا بارك
أشكر Coastal750523
استجاب Datsenko, Guest Relation في سيكلوب أكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أغسطس 2019