لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
Compass14400485401

جميلة

3.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 9 مايو 2022عبر الأجهزة المحمولة
اشكر الموظفين كان تعاملهم جيد و اسلوبهم جميل و خصوصا الموظفين في المطعم الموجود على البحر كانوا رائعين جدا و عاملونا متل الاهل شكرا جدا لهم و ماينسونا هههههه😜😜 يا ريت تدعموهم رائعين المدير باهر و احمد عماد و ابو الطقية و الشيفات و عنجد متل الاهل
تاريخ الإقامة: مايو 2022
نصيحة بشأن الغرفة: لا يوجد
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليق
تم الرد 16 مايو 2022
Dear Guest,
Greetings from sunny Regency plaza aqua park & SPA - Sharm El Sheikh!
A large thank you for posting a review on your recent vacation at our hotel, we would like to take this very opportunity and express our genuine gratitude for your lovely comments
However, it came to our focus that you highlighted an issue of concern. Regarding the your comment, please be aware that it will certainly be addressed in a serious manner by all concerned.
We are looking forward to welcoming you again in our premises.
Guest Relation
Maria

يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
‪د.إ.‏ ‎1,353‬
  • Trip.com
  • Rixos Hotels
    ‪د.إ.‏ ‎1,351‬
  • eDreams
    ‪د.إ.‏ ‎1,353‬
على بعد 1.7 كم من ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎964‬
‪د.إ.‏ ‎770‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎964‬
  • Hotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎963‬
  • Trip.com
على بعد 1.2 كم من ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎768‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎702‬
  • Agoda.com
    ‪د.إ.‏ ‎588‬
  • Hotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎700‬
على بعد 3.5 كم من ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎771‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎680‬
  • Agoda.com
    ‪د.إ.‏ ‎432‬
  • Priceline
على بعد 4.9 كم من ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎955‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎955‬
  • eDreams
    ‪د.إ.‏ ‎788‬
  • Hotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎955‬
على بعد 4.9 كم من ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎2,276‬
  • Trip.com
  • travelup.com
    ‪د.إ.‏ ‎2,214‬
  • Rixos Hotels
    ‪د.إ.‏ ‎2,273‬
على بعد 2.6 كم من ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
‪د.إ.‏ ‎2,124‬
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎2,125‬
  • StayForLong
    ‪د.إ.‏ ‎262‬
  • Priceline
على بعد 2.0 كم من ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    ‪د.إ.‏ ‎1,500‬
  • Algotels
على بعد 0.9 كم من ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎634‬
  • Algotels
على بعد 0.7 كم من ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎681‬
  • Algotels
على بعد 6.0 كم من ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
طالع المزيد من الفنادق في خليج نبق
التعليقات (4,771)
تصفية التعليقات
4,771 نتائج
تقييم المسافر
2,523
1,068
548
311
321
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,523
1,068
548
311
321
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
117 - 122 من 4,771 تعليق
تمت كتابة التعليق في 10 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة

ناس منتهي الاحترام والتفاهم والبشاشه واذاي بيعرفوا ان رضي الجيست او العميل هو سر النجاح
تعامل ممتاز مع الجيست ومنتهى الاحترام بجد انا اتبسط جدا
ومستر سامح جوهر من الناس الفاهمه جدا واللي بيعرف ازاي يبسط الجسيت ويحسسه يقيمته واد ايه المجموعه هناك ممتازه
اشكرك

تاريخ الإقامة: أبريل 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Departure29789910774
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أبريل 2022
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة

فندق بجد روعه وخدمه ممتازه وقمه الزوق ومتعه للاطفال والكبار وحفلات روعه بجد انا انبسطت جدا انا واولادى والأكل ممتاز وطازه وخدمات المطعم عاليه جدا بجد وشكرا بجد على مدير الفندق الاستاذ الجوهرى على حسن تعامله كان أبنى عيد ميلاده الاستاذ الجوهرى جاب تورته واحتفل مع ابنة

تاريخ الإقامة: مارس 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Roam65635430598
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 أبريل 2022
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة

فندق هايل من الخدمة
واستقبال الموظفين والنظافة
والاكل تحفة واستقبال هناك اكتر من هايل
والحفلات والبرامج بتاعت الفندق جميلة جدا ومعملة المواظفين ومتعاونين جدا
والفندق جميل. جدا
والاكوا جميلة
بجد انصح الناس انها تروحوا وتجربوا واسعاروا تحفة

تاريخ الإقامة: أبريل 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Peter M
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 أبريل 2022
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة

فندق اكثر من رائع احنا عائلة من ١٠ افراد بجد كنا بنروح كل سنه فندق مختلف لكن اول مره من اعجابي بالفندق من خدمه كل الناس في منتهي الاخلاق والاهتمام بينا
مفيش اي حاجه ضايقتنا فعلا احنا قضينا اجمل اسبوع وعملنا كمان عيد ميلاد ابني وكل الناس الموجوده من مديرين واستاف وكمان اجانب ومصريين احتفلوامعانا
البوفيه كمان جميل كنا بنطلب اصناف مش موجوده وكان المدير بيعملها مخصوص تاني يوم بجد الاهتمام هنا بينا فوق الوصف وكان بالأخص مستر جوهر مدير المطعم اجدع شخصيه عرفتها ومفيش حاجه طلبناها الا واتنفذت الفنادق كتيير والعروض كتيير بس الاهتمام دا كان واضح منهم جداااا
اخيرا شكر خاااص جدا لكل الناس اللي تعاونوا معانا وفرحونا وبسطونا. شكرا مستر جوهر شكرا مستر ايهاب شكرا لكل الاستاف المحترررم 👍👍👍👍✌️✌️✌️

تاريخ الإقامة: أبريل 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Beshoy W
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 أبريل 2022
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 فبراير 2022

المره التانيه لينا في الفندق و اكيد مش الاخيره. الاقامه ممتازه والعاملين بالفندق ممتازين جدا واسلوبهم راقي جدا. الاكل متنوع وكل يوم مختلف عن التاني. الحفلات مختلفه كل يوم. كانت اجازه جميله وهنكررها تاني قريب .

تاريخ الإقامة: فبراير 2022
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر abdoeskndr55
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 فبراير 2022
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات