امواج حاجه جامد اوي واكل حاجه نضيف والاستاف حاجه كويس والمستار احمد في المطاعم ناس محترما والانميشان حاجه كويس اوي احبً اشكر فريق الانميشن علي الشغل الحلو و كمان احبًاشكر كل الاداره علي المجهود المبذول ومن الافضل الي الافضل
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
استجاب Dildora khakimova, Owner في Amwaj Oyoun Resort & Casino, لهذا التعليق
تم الرد 8 سبتمبر 2021
ضيفنا العزيزالاستاذه براء باسم فريق منتجع أمواج عيون بالكامل ، أود أن أشكركم جزيل الشكرعلى تعليقكم الممتاز نحن سعداء بانكم قد استمتعتم بالاقامه بفندق أمواج و نرجوا ان نراكم قريبا معنا نحن بفندق أمواج نعمل جاهدين على تطوير الفندق و الخدمات و حسن معاملة زبائننا الكرام و تقديم افضل ما لدينا و مستمرون بهذا النهج نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى تحياتى دعاء عبدالرحمن مسئوله علاقات عامه
فندق ممتاز الإستقبال ممتاز كل العاملين بالفندق علي قمه الزوق والرقي و الاكل طعمو جميل جدا ومختلف كل يوم و فريق الانميشن ممتاز والعروض اليليه مسليه جدا واحب اشكر كل الانميشن الي انبسطنا معاهم جدا احمد و علاء و فادي وانشاء الله نشوفكو قريب تاني
استفسر من Ahmed00nb عن Amwaj Oyoun Resort & Casino
أشكر Ahmed00nb
استجاب Dildora khakimova, Owner في Amwaj Oyoun Resort & Casino, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 سبتمبر 2021
ضيفنا العزيزالاستاذ احمد باسم فريق منتجع أمواج عيون بالكامل ، أود أن أشكركم جزيل الشكرعلى تعليقكم الممتاز نحن سعداء بانكم قد استمتعتم بالاقامه بفندق أمواج و نرجوا ان نراكم قريبا معنا نحن بفندق أمواج نعمل جاهدين على تطوير الفندق و الخدمات و حسن معاملة زبائننا الكرام و تقديم افضل ما لدينا و مستمرون بهذا النهج نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى تحياتى دعاء عبدالرحمن مسئوله علاقات عامه
الاقامه والاستقبال فى غايه الروعه سباحه نظيفه الغرف رائعه ونظيفه يوجد الكثير من المناظر الطبيعه الخلابه احببت الجو في هذا الفندق وايضا احببت ان اتكلم عن الطعام رائع و ذو زوق رائع احب ان اشكر الشيفات المسئوله واحب اشكر فريق الانميشن علاء واحمد وفادي وإنشاء الله نيجي تاني
استفسر من Ashry101010 عن Amwaj Oyoun Resort & Casino
أشكر Ashry101010
استجاب Dildora khakimova, Owner في Amwaj Oyoun Resort & Casino, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 سبتمبر 2021
عزيزى الاستاذ عشرى باسم فريق منتجع أمواج عيون بالكامل ، أود أن أشكركم جزيل الشكرعلى تعليقكم الممتاز نحن سعداء بانكم قد استمتعتم بالاقامه بفندق أمواج و نرجوا ان نراكم قريبا معنا نحن بفندق أمواج نعمل جاهدين على تطوير الفندق و الخدمات و حسن معاملة زبائننا الكرام و تقديم افضل ما لدينا و مستمرون بهذا النهج نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى تحياتى دعاء عبدالرحمن مسئوله العلاقات العامه
فندق روعه و استقبال جميل و الراحه فوق الخيال و الروح و الحيويه و النشاط الجميل و الرفاهيه حاجه جميله ما شاء الله استمرو بأذن الله و احنا معاكو من اجمل و اروع الاماكن اللي زورتها في حياتي🥰و استمرو ان شاء الله و احنا معاكو دايما ❤️❤️❤️❤️
استفسر من Uaya010 عن Amwaj Oyoun Resort & Casino
أشكر Uaya010
استجاب Dildora khakimova, Owner في Amwaj Oyoun Resort & Casino, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 سبتمبر 2021
عزيزي الاستاذ عمر فى البدايه نود ان نشكر سيادتك على وقتك الثمين الذى امضيته فى الكتابه عن فندقنا على هذا الموقع و على شعورك النبيل تجاههنا وعلى كلماتك المحفزه لينا ونشكرك لإختيارك فندقنا لقضاء اجازتك نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى تحياتى وتمنياتى لك دعاء عبدالرحمن مسئوله العلاقات العامه
بالنسبه للاستقبال ف الاستقبال عظمه جدا وكل الي موجودين حاجه في قمه الاحترام والخدمه جميله جدا والغرف منظمه وكل طلباتنا مجابه في اقل وقت واجود خدمه وفي أشخاص عظيمه في الفندق زي فادي وعلاء احمد وبقيه الناس🖤🖤
استفسر من Omar121000 عن Amwaj Oyoun Resort & Casino
أشكر Omar121000
ضيفنا العزيزالاستاذ عمر. باسم فريق منتجع أمواج عيون بالكامل ، أود أن أشكركم جزيل الشكرعلى تعليقكم الممتاز نحن سعداء بانكم قد استمتعتم بالاقامه بفندق أمواج و نرجوا ان نراكم قريبا معنا نحن بفندق أمواج نعمل جاهدين على تطوير الفندق و الخدمات و حسن معاملة زبائننا الكرام و تقديم افضل ما لدينا و مستمرون بهذا النهج نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى تحياتى دعاء عبدالرحمن مسئوله علاقات عامه
فندق مره جميل استمتعت جدا الاكل روعه والخدمه ممتازه علطول باجي علي الفندق كتير حبيتو الانميشن تيم هنا حكايه بحب اشكرهم علي الاجازه الجميله دي علاء وًفادي و احمد و ليرا وانشاء الله نرجع تاني قريب 😍😍😍😍
استفسر من 1113Ahmed0 عن Amwaj Oyoun Resort & Casino
أشكر 1113Ahmed0
عزيزي الاستاذ احمد نود ان نشكر سيادتك على وقتك الثمين الذى امضيته فى الكتابه عن فندقنا على هذا الموقع و على شعورك النبيل تجاههنا وعلى كلماتك المحفزه لينا ونشكرك لإختيارك فندقنا لقضاء اجازتك نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى تحياتى وتمنياتى لك دعاء عبدالرحمن مسئوله العلاقات العامه