الفندق ممتاز بجد انبسط اوي الجو جميل و فريق الانميشن جميل جدا احمد و ميكي وطارق والفندق جو جميل والاكل حلو اوي وانشاء الله هتيجي تاني واخواتي انبسطو جدا مع الونا فالكيدز كلاب وانشاء الله هتيجي تاني المزيد
- انتظار مجاني للسيارات
- حمام سباحة
- شاطئ
- مطعم
عرض عدد أقلضيفنا العزيز. باسم فريق منتجع أمواج عيون بالكامل ، أود أن أشكركم جزيل الشكرعلى تعليقكم الممتاز نحن سعداء بانكم قد استمتعتم بالاقامه بفندق أمواج و نرجوا ان نراكم قريبا معنا نحن بفندق أمواج نعمل جاهدين على تطوير الفندق و الخدمات و حسن معاملة زبائننا الكرام و تقديم افضل ما لدينا و مستمرون بهذا النهج نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى تحياتى
مسئوله علاقات عامه
اول مره اجي الفندق ده تجربه جميلة جدا والله اتبسط جدا بالفندق والغرف مرتبه والاكل ممتاز ومتنوع احب اشكر كل الناس والبارات وفريق الانميشن ممتازين والعروض المسرحية ممتازة جدا جدا شكرا احسن الاستقبال ♥️♥️♥️
عزيزى الاستاذ عصام
مسئوله العلاقات العامه
الفندق ممتاز فالأكل والخدمه سريعه والأكل متنوع الفيو جميل جدا جدا هنا استمتعنا جدا والاكوا بارك ممتازه فريق الانميشن تيم هنا رائع اتبسط معاهم جدا وعروضهم جميله حقيقي حاجه حلوه واحب اشكر احمد و ايران و ليرا وانشاء الل هاجي تاني
عزيزى الاستاذ شرف
مسئوله العلاقات العامه
فندق سئ جدا جدا جدا ،من اول التسكين اللي اخد وقت طويل لي الغرفه مفيش نظافه ولا اهتمام بي اي حاجه .الحمام زفت مكان صرف المياه في الأرض مسدود ،الغرفه بها حشرات وزملاءنا كان عندهم في الغرف غير الحشرات. التليفون لا يعمل. المطعم زفت زفت ،زحمه ده غير أنه الاكل سئ جدا جدا تقريبا اقامه ٤ ايام بناكل عيش وسلطه اذا لاقينا سلطه كويسه اصلا. البار اللي شغال طعم المشروبات فيه سئ جدا غير الخدمه اللي بطيئه. تجربه بشعه مش انصح اي حد يروح المكان ده
عزيزتى الاستاذه دعاء
تحية خاصة لك من فندق امواج عيون شرم الشيخ. اولا نود ان نعتذر عن بعض الملاحظات التى ذكرتها فى تعليقك عن فندقنا ولكن نود ان نوضح لحضرتك اننا دائما ما نبذل قصارى جهدنا للارتقاء بمستوى الخدمة بشكل يرضى جميع عملائنا وسوف نقوم باخطار ادارة الفندق عن تعليقك للعمل عليه بجدية
. . . مع تمنياتنا بان نراك مرة اخرى بفندقنا فى القريب العاجل . شكرا جزيلا..مع تحيات ادارة وفريق
فندق امواج عيون
مسئوله العلاقات العامه
فندق رائع الاستقبال محترم الغرف كبيره ومطله علي مناظر طبيعيه والاكل مختلف ومتنوع والاكوا بارك كبيره اسمتعنا جدا وفريق الانميشن كبير و محترفين جدا الصراحه والعروض بتاعتهم ممتازه واحب اشكرهم علي الاجازه الجميله دي ♥️♥️
عزيزى الاستاذ احمد
تحياتى
الفندق ممتاز والخدمه ممتازة وهناك فريق ممتاز من الانيميشن ساعدوا
على قضاء اوقات ممتعه
لن يشعر الاطفال بالملل والجلوس امام البحر ولعب الڤولى مع الانيميشن والذهاب لرحلات التى تساعد على الاستجمام والراحه
شكر خاص لفريق الانيميشن
عزيزى النزيل