ممتاز جدا و الغرف ممتازة و الخدمة كويسة و الشاطئ جيد و فريق الانيميشن ممتاز و الشاطئ رائع و الانيميشن تيم رائع و أنا أنصح بهذا المكان لتقضيه العطلة سواء في الصيف أو الشتاء الجو رائع و حمامات السباحة نظيفةالمزيد
- انتظار مجاني للسيارات
- حمام سباحة
عرض عدد أقلعزيزى الاستاذ حسام باسم فريق منتجع أمواج عيون بالكامل ، أود أن أشكركم جزيل الشكرعلى تعليقكم الممتاز نحن سعداء بانكم قد استمتعتم بالاقامه بفندق أمواج و نرجوا ان نراكم قريبا معنا نحن بفندق أمواج نعمل جاهدين على تطوير الفندق و الخدمات و حسن معاملة زبائننا الكرام و تقديم افضل ما لدينا و مستمرون بهذا النهج نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى تحياتى
مسئوله علاقات عامه
االمعامله ممتازه وخاصه كرستينا والاستف كله كويسيسه والحجره الخدمه فيها ممتازه والمكان حلو ومميز وكل شئ فوق الممتاز والبحر جميل وحمامات السباحه جميله ونضيفه وكمان المسرح بيقدم عروض جميله وشيقه ومساابقات
ضيفنا العزيز. باسم فريق منتجع أمواج عيون بالكامل ، أود أن أشكركم جزيل الشكرعلى تعليقكم الممتاز نحن سعداء بانكم قد استمتعتم بالاقامه بفندق أمواج و نرجوا ان نراكم قريبا معنا نحن بفندق أمواج نعمل جاهدين على تطوير الفندق و الخدمات و حسن معاملة زبائننا الكرام و تقديم افضل ما لدينا و مستمرون بهذا النهج نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى تحياتى
مسئوله علاقات عامه
تيمور و كريستين عملين شغل حلو ف الفندق تبع فريق الانيميشن واتمنى الاستمرار وتكريم بوسام الدوله العالي مع مرتبه الشرف و الاستمرار الدائم لها وكدا يعني والاستمرار المستمر وتقليل عداد الكلام علشان انا زهقت
مسئوله علاقات عامه
الفندق ممتاز بجد انبسط اوي الجو جميل و فريق الانميشن جميل جدا احمد و ميكي وطارق والفندق جو جميل والاكل حلو اوي وانشاء الله هتيجي تاني واخواتي انبسطو جدا مع الونا فالكيدز كلاب وانشاء الله هتيجي تاني
مسئوله علاقات عامه
اول مره اجي الفندق ده تجربه جميلة جدا والله اتبسط جدا بالفندق والغرف مرتبه والاكل ممتاز ومتنوع احب اشكر كل الناس والبارات وفريق الانميشن ممتازين والعروض المسرحية ممتازة جدا جدا شكرا احسن الاستقبال ♥️♥️♥️
عزيزى الاستاذ عصام
مسئوله العلاقات العامه
الفندق ممتاز فالأكل والخدمه سريعه والأكل متنوع الفيو جميل جدا جدا هنا استمتعنا جدا والاكوا بارك ممتازه فريق الانميشن تيم هنا رائع اتبسط معاهم جدا وعروضهم جميله حقيقي حاجه حلوه واحب اشكر احمد و ايران و ليرا وانشاء الل هاجي تاني
عزيزى الاستاذ شرف
مسئوله العلاقات العامه