من أفضل الاماكن ف شرم الخدمة ممتازة جدا مناسب جدا للعرسان والعائلات احترام كامل ف المكان وامان كامل والاستقبال حلوه جداشكر خاص للاستاذه دعاء
على حسن الاستقبال والتعاون قمه الذوق والاحترام شكرا جزيلاالمزيد
- انتظار مجاني للسيارات
- حمام سباحة
على حسن الاستقبال والتعاون قمه الذوق والاحترام شكرا جزيلاالمزيد
عزيزى الاستاذ محمود
مسئوله العلاقات العامه
الفندق جميل جدا ♥️الخدمة ممتازة امان كامل مناسب جدا لشهر العسل ♥️الإستقبال حلو جدا ♥️♥️♥️
موقع المكان حلو جدا♥️♥️
المطعم الرئيسي خدمة ممتازه ♥️♥️والاكل حلو جدا ♥️
استاذة دعاء خدمة العلاقات العامة محترمة جدا الإستقبال منهم جميل جدا
في حفلات العرسان ♥️والعشاء للعرسان في مكان منفرد وتصويرهم اهتمام كامل فعلا امان داخل الفندق
نضافة الغرف فوق الممتاز بجد الفندق يستحق خمس نجوم ♥️♥️♥️♥️♥️
عزيزتى الاستاذه هاله
مسئوله العلاقات العامه
مكان جميل جداً جداً جداً تحفه وان شاءلله هتتكرر تاني. في اقرب وقت والمعامله كويسه جدا وزوق واحترام
وشكر خاص للاستاذه دعاء مسئوله العلاقات محترمه جدا وقمه الزوق ومحترمه
المكان نضيف جدا وحمام السباحة ممتاز
والغرف نضيفة وناس ذوق جدا ومحترمين وعلي اعلي مستوي من التعليم والثقافة
عزيزى الاستاذ حازم
مكان ممتاز من اقامه واكل وخدمه بداية من الإستقبال والاحترام
بالتعامل والاستجابه السريعه للطلبات والمطعم لتنوع الوجبات والاستجابه لاي طلبات وتنفيذها سريعا وشكر خاص المطعم الايطالي والعشاء الرومانسي الرائع وشكر خاص للاستاذه دعاء مسئوله العلاقات العامه والأستاذ ابو سندس لحسن التعامل والاستقبال نلقاكم مرة اخرى قريبا ان شاء الله.....شكرا
عزيزتى الاستاذه مى
نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى
مسئوله العلاقات العامه
المطعم الايطالي بقرية امواج عيون أكثر من رائع و خدمة ممتازة .. و العاملين قمة في الذوق و الادب .. و مستوي الاكل جميل جدا و احب أتوجه بسكر خاص للاستاذة دعاء مسئولة العلاقات العامة
و شكرا طبعا لجميع العاملين بالمكان
عزيزى الاستاذ محمود باسم فريق منتجع أمواج عيون بالكامل ، أود أن أشكركم جزيل الشكرعلى تعليقكم الممتاز نحن سعداء بانكم قد استمتعتم بالاقامه بفندق أمواج و نرجوا ان نراكم قريبا معنا نحن بفندق أمواج نعمل جاهدين على تطوير الفندق و الخدمات و حسن معاملة زبائننا الكرام و تقديم افضل ما لدينا و مستمرون بهذا النهج نتمنى ان نرى سيادتك مره اخرى تحياتى دعاء عبدالرحمن مسئوله العلاقات العامه