أقل الأسعار لإقامتك
eDreams
Hotels.com‪US$ ‎70‬
travelup.com‪US$ ‎86‬
طالع 11 عرض متاح
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 23 يناير 2018 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق كويس جدا
فريق animation حلو جدا ومتعاونين انا اتمني اجب هنا تاني كابتن فيروز وداليا ساعدوني جدا في نشاطات كتير علي البيتش في الصبح رقاصات كتير جدا كويسه وزومبا اللمناظر جميله جدا والغرف كويسه والاكل كويس

أشكر MohamedS17148
استجاب Ismail A, General Manager في منتجع بارك إن شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يناير 2018

عميلنا العزيز ..شكرا علي تعليقكم الرائع واستمتعنا بخدماتكم ونتمني رؤيتكم مره اخري

تمت كتابة التعليق في 22 يناير 2018 عبر الأجهزة المحمولة

من احسن الفنادق الي في شرم الشيخ الاستقبال كويس جدآ خدمه الغرف ممتازه و النظافه بجد رائع الشاطي كمان جميل والله انا كل رحلات اللي جايه مش هنزل غير فالفندق هنا بجد راحه نفسيه انا تالت مره اجي هنا والخدمه كل مره بتبقي افضل انصح كل الناس اللي حابه تستمتع بالفندق ده وخصوصا الانيميشن تيم بجد لذيذ جدا وكان نفسي الرحله تطول شويه علشان نشوفهم كل يوم

أشكر FayrouZM51

تمت كتابة التعليق في 20 يناير 2018 عبر الأجهزة المحمولة

وصلط انا وصديقاتي فندق بوروتل اكوا برك وتقم الخدمه ممتازه جدا الحفلات اليلية وشو الأطفال جيدا جدا احسن اجازة في حياتي اتمنى ان اتى مرة أخرى مع اجمال فندق في شرم الشيخ فعلا من أجمل الفنادق الموجودة عندنا في مصر

أشكر HanyA1268
استجاب Ismail A, General Manager في منتجع بارك إن شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 يناير 2018

تمت كتابة التعليق في 11 ديسمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

انا وصحابى جينه الفندق والخدمه فى الفندق عجبتنا وسيرفس والغرف والاكل حلو جدا والانيمشن كويس جدا وانبسطنا فى الاكوى بارك وتبسطنى من الانيمشن والرياضه والالعاب اليوميه والشاطى كويس جداا اتمنى انى ارجع تانى

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2017
أشكر maimohamed2017
استجاب Ismail A, General Manager في منتجع بارك إن شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 ديسمبر 2017

تمت كتابة التعليق في 10 ديسمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

وصلت الفندق انا و وزوجتي فندق مريح والخدمه في ممتازه و الاكل به ممتاز وخدمه البارات جيده فعلا الناس الي يعملون بهذا الفندق جيدين واستمتعت في الاكوا بارك والشاطئ الخاص بالفندق جيد وعليه فريق الانشطه و الترفيهي رائعين نشترك معهم في جميع الالعاب الرياضيه كل يوم ولهم برامج مختلفه ايضا في اليل رائعه بجد نشكرهم لاننا استمتعنا بالاجازه معهم

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2017
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر 26montym
استجاب Ismail A, Manager في منتجع بارك إن شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 ديسمبر 2017