احلا واجمل ايام بجد ف حياتي والله انا مبسوط جدا جدا بجد باوتيل وانيميشن بدا حاجه جميله جدا جدا بدا انا مستمتع معاهم بجد انا استمتعت معاهم جدا وانشا الله لازم اجي تاني بدا انا استمتعت جدا جدا بجدا احلا اجازه
- انتظار مجاني للسيارات
- حمام سباحة
بجد انا مبسوط جدا جدا في الاستيلاء والإنيميشن دول احلا حاجه ف الاوتيل بجد انا مبسوط جدا انا أسرتي بجد واقوه بارك بجدارة جميله جدا وانا مبسوط والأزم ارجع تاني الفندق ف أقرب وقت علي شان بجد فرحت جدا جدا ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
انا انبسط جدا فى الاجازة وعلى استعداد الحضور لاحقا
للتتمتع بالجو الرائع بالفندق وافضل حاجة اكوا بارك والمطعم رائع والغرف ممتازة والخدمة افضل مما يكون وتنديم رائع فى الاستقبال وتسكين الغرف ونتمى الحضور
الإجازة جميله أوي و الفندق جميل و المناظر و الأكوابارك و الزحليق و البسين تحفه مش عيدين نمشي الغرف جميله و الأكل و البحر جميييل و الأسنكس جميل أوي و المعاملة و الرسيبشن و فريق الانميشن أحلا حاجه في الفندق
الحمد لله الاجهزه جميله وتحفه والفندق تحفه وجميل جدا وفى حاجات كتير حلوه زى الاكوا برك والبحر والمساحات الخضراء والغرف والهدوء والخصوصية وكل حاجه هنا جميله جدا وطبعا الحفلات وفريق الانميشن وكيدز والمطعم وحفلات فريق الانميشن وحفلات الأطفال ومعاملة موظفين الريسبشن كل حاجه جميله والله وانا هنزل فيه دايما
ايام جميله و رحله جامده جدا مش عايزين نمشي الامعامله و.الغرف و الاكوا بارك و البيتش و الانميشن جامد جدا حفلات و رقص و تنطيط بجد كل حاجه جميله و زومبا و يوجا راحه نفسيه بجد اجازه جامده كده منتهي الاستمتاع بجد مبسطين جدآ