أقل الأسعار لإقامتك
Trip.com‪US$ ‎62‬
Vio.com‪US$ ‎45‬
eDreams‪US$ ‎41‬
ZenHotels.com‪US$ ‎54‬
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 5 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة

والله مش عاوفه ابتدي منين الفندق تحفه بجد جمييل و كل حاجه في حلوه اوي اكل و غرف و فيوهات و اكوابارك و البيتش يجنن و المطعم و الرسيبشن و الاسطف كل حاجه حلوه اوي اوي و اجمد حاجه فريق الانميشن اكتفتي و رقص و حفلات مبسطين اوي

1  أشكر MohamedE18855
تمت كتابة التعليق في 5 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة

كل حاجه هنا جميله جدا جدا جدا الأكل و المطعم و المعاملة و الاسطف و الاكوابارك جميله و ممتعه جدا جدا مبسوطين و الاولاد مش عايزين يمشو البيتش جميل و الفيوهات تحفه و فريق الانميشن أجمد حاجه رقص و اكتفتي تحفه

أشكر BeboB277
تمت كتابة التعليق في 4 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة

كل حاجه هنا حلوه اوي مش عارفه ابتدي بايه ولا أيه المعامله و الاستقبال فوق الوصف و مافيش اَي تفرقه عنصريه بالمره و الغرف تحفه و الاكوابارك و الفيوهات كل حاجه جاااااااااامده و البيتش تحفه جدا و اهم حاجه طبعا فريق الانميشن و المني ديسكو للأطفال شكرًا علي كل حاجه

أشكر YosraH48
تمت كتابة التعليق في 1 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة

انا بجد مستمتع بجد مع الناس الفي اوتيل بجدا انا مبسوط والروم جميله جدا بجد انا مبسوط بجد بالوتيل بجد انا مبسوط بالوتيل بجد بجد وانشاء الله لازم اجي تاني بجد علي شان انا مبسوط هنا بجد انا مبسوط بجد بجدا والازم اجي تاني

أشكر amjad t
تمت كتابة التعليق في 1 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة

اجمد فندق بجد جميل جدا و بسيط تحس انك في بيتك راحه نفسيه بجد والله مش عيزين نمشي كل حاجه جميله و مهتمين بالتفصيل و بكل حاجه و الاسطف كلو بشوش و بيعملونا احسن معامله و الاكل جميل و مناسب للاطفال كمان و الغرف جميله و الفيوهات تحفه و فريق الانميشن ده احلا حاجه رقص و حفلات ليليه بجد شكرا عليكل حاجه

أشكر 445anass