بجد كنت مبسوط جداا في وجودي في الفندق وكان في راحه نفسيه عظيمه وبشكر جداا شركه ٣sعلي مجهودها العظيم وبجد نظافه في غرف واكل ومعامله ممتازه جداا ومبسوط جداا بالمكان العظيم داا و بجد بشكر اداره الفندق علي التعاون الناس و بجد انا اتبسط جدا معاكم
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
تم الرد 24 سبتمبر 2021
ترجم التعليق
Dear Monzerhesham12,
Sunny greetings from Parrotel Aqua Park Sharm El-Sheikh!
Thank you very much for taking the time to write about your experience at our property. We are very grateful for the comments that we receive from our guests as it definitely helps us to enhance our services. We sincerely look forward to the opportunity of welcoming you back to the Resort for providing impeccable service in order to make sure it meets your all expectations.
Kind regards.
الصيف في شرم حاجه جامده جدا حقيقي و الفندق ممتاز و خدمات الفندق مبهره بحب اشكر جميع العاملين في الفندق و بحب اشكر اداره الفندق علي التعاون و علي جميع العاملين و شكر خاص لفريق الانميشن الجامد جدا و شكرا علي العروض المسرحيه
استفسر من Lama698 عن منتجع باروتيل أكوا بارك
أشكر Lama698
استجاب Samir Elkassas, Guest Services / Front Office في منتجع باروتيل أكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 سبتمبر 2021
Dear Lama698,
Sunny greetings from Parrotel Aqua Park Sharm El-Sheikh!
We would like to thank you for having shared Your comments about your recent stay with us. Your positive feedback is extremely valuable for us. Special thanks for your support and observation.
We are happy that holidays expectations were fully met.
Kind regards.
بصراحه فندق جميل اوي وانا انبسط مع الاولاد هنا والمكان جميل اوي وبالنسبه لأكوا بارك هنا جميله اوي وفريق الانميشن هنا بصراحه ليقدم شو كل يوم بليل بصراحه حاجه جامده اوي والمطعم هنا جميل جدا بشكر كل الناس الي بتشتغل هنا
استفسر من S4794XWmohameds عن منتجع باروتيل أكوا بارك
أشكر S4794XWmohameds
Dear S4794XWmohameds,
Thank you for taking the opportunity in displaying your exceeded expectations with regards to your recent stay at Parrotel Aqua Park Sharm El-Sheikh. Your great satisfaction described here above is an excellent reward to so many Employees who are committed in doing their level best to fulfill guests’ wishes. We do thank you for choosing our hotel and wish to welcome you in the near future.
Kind regards.
شرم و جمال شرم بجد كنت مبسوط خالص اول مره اجي شرم بس مش اخر مره شكرا جدا علي جمال الفندق و نظافته و الاكل حقيقي كل حاجه هنا ممتازه و الغرف و نظافه الغرف دي حاجه فوق الخيال اما بقي عن الانميشن الممتاز حقيقي انتم فرحه الفندق
استفسر من Bolbol87p عن منتجع باروتيل أكوا بارك
أشكر Bolbol87p
Dear Bolbol87p,
Kind regards.
قمه الراحه النفسيه من اول ما دخلت الفندق مبهجه بحب اشكر جميع العاملين في الفندق و بالاخص الفريق الترفيهي فريق شركه 3 s و بحب اشكر جميع العاملين في الفندق من نظافه و اهتمام بالنزلاء شكرا جدا لجميع العاملين في الفريق الترفيهي بجد كنت مبسوط وسطكم
استفسر من mohamedgT9567OM عن منتجع باروتيل أكوا بارك
أشكر mohamedgT9567OM
Dear mohamedgT9567OM,
Thank you for taking the opportunity in displaying your exceeded expectations with regards to your recent stay at Parrotel Aqua Park Sharm Elshiekh. Your great satisfaction described here above is an excellent reward to so many Employees who are committed in doing their level best to fulfill guests’ wishes. We do thank you for choosing our hotel and wish to welcome you in the near future.
Inspire43963576689
شرم الشيخ, مصر
تمت كتابة التعليق في 22 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق هنا حلو جدا و خدمات الاكل حلوه جدا و حتى نظافه الغرق ممتازه و الاكوا بارك كبيره و الالعاب مناسبه لجميع الاعمار بحب اشكر اداره الفندق و شكر خاص للعروض المسرحيه و عؤوض الاطفال شكرا جدا لفريق الانميشن بجد انا اتبسط اووي من الجميع شكرا علي التعاون و علي المعامله
نصيحة حول الغرف: شرم الشيخ
استفسر من Inspire43963576689 عن منتجع باروتيل أكوا بارك
أشكر Inspire43963576689
Dear Inspire43963576689,
Sunny greetings from Parrotel Aqua Park Sharm El-Sheikh!
We are happy that holidays expectations were fully met.