我在这家酒店住了两晚
在我看来,这家酒店是非常好的住宿选择之一,因为它既非常漂亮又非常干净,而且他们在这里提供餐点,您可以点菜,而且在我看来它们很美味,尤其是工作人员的态度非常有礼貌和亲切。 总之无论是零件还是成本都适合,而且离所有的历史名胜和文脉都很近。 我一定会再来亚兹德的,我会选择这里。
یکی از بهترین انتخاب هام بود ، قطعا بازم بیام یزد اینجا رو انتخاب میکنمالمزيد
我在这家酒店住了两晚
Dear friend
I would like to thank you for your kind review.It is our honor to see your review here on trip advisor. I hope i will see you here as a guest next time.Best Regards.
V. Golbaz
بیش از ده بار بواسطه کار در این هتل اقامت داشتم و پیشنهاد میکنم اگر به شهر یزد سفر کردید اقامت در این هتل را تجربه کنند
پرسنل خوب ومودب که درجهت آرامش مهمانان تلاش میکنند. صبحانه خوب و کامل غذاهای رستوران هم خوشمزه بود. دسترسی به نقاط مهم شهر از این جهت که در مرکز شهر واقع شده است.
Hello Dear Thank you for choosing to stay in our hotel. I hope you have experienced a good stay in firoozeh hotel. Thank you, dear and lovely guest. i hope to see you next time again very soon. Best regards V.golbaz