أقل الأسعار لإقامتك
Lol.travel
Trip.com‪US$ ‎200‬
Orbitz.com‪US$ ‎162‬
طالع 11 عرض متاح
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 21 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جيد جدا جداا وجميل ومريح وشكر خاص لكل من مستر احمد صبرى ومستر محمد جمال ومستر ممدوح فى الإستقبال والشبف احمد جويلى رئيس الطعام ومستر شعبان مدير المطعم ومستر اشرف مسئول البارات وجميع العاملين بالفندف

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
1  أشكر Hou21
استجاب Mohammad Tag, Guest Services / Front Office في Casa Mare Resort Ex. Royal Tulip, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 سبتمبر 2021

شكرا جزيلا لاختياركم منتجع رويال تيوليب بيتش ريزورت لقضاء عطلتكم
شكرا جزيلا لمجهوداتكم فى التقييم ونتمنى ان تحل ضيفا عزيزا علينا فى المستقبل القريب

تمت كتابة التعليق في 12 أغسطس 2021

انا كنت في الفندق من يوم ٥ اغسطس وقعدت ٤ ليالي وبصراحه مستاء جدا من الفندق وده تقييمي

موظفي الاستقبال محترمين جدا ومتعاونين بصراحه
لكن وصلنا الغرف مفيش مايه والجو حر جدا اتصلنا بيهم يا جماعه مفيش مايه في الغرف قالولنا ليكم ازازه واحده في اليوم طيب فين هي حاضر يامستر ومفيش حاجه جات طيب احاول اتصل من الغرفه علي رقم ٨ عايز اعمل اوردر محدش بيرد اتصل بالريسيبشن حاضر وطبعا مفيش حاجه فمش عارف اعمل اوردر ومش عارف حتي اطلب مايه طيب اعمل ايه انزل املي الازازه من البار طبعا بعد خناقات كتير بعتولي مايه الغرفه
طيب التكييف فاصل في الغرفه ومش عارفين ننام ومعايا اطفال واكلمهم يقولوا حاضر هنبعتلك حد ومفيش بعد خناقات كتير واتسلقنا في الحر وتهديدات كتير باني هشتكيهم وكده بعد اكتر من ساعتين ونص جالي فني التكييف يقولي انا اسف كان عندي مشكله في فندق تاني اللي هو ماجيك توليب طيب انا مالي ومال ماجيك توليب
نيجي لخدمه تنظيف الغرف تالت يوم كنت في رحله من الصبح وجيت لقيت الغرفه مش نظيفه ومحدش دخلها اصلا اليوم الرابع انا كنت واخد غرفتين جنب بعض لقيته نضف واحده والتانيه لا قعدت الف وراه واظبطه علشان ينضفها يعني الخدمه سيئه جدا جدا من أسوء الفنادق اللي نزلت فيها كخدمه بصراحه علشان اعمل حاجه او اطلب حاجه بتعب جدا

نيجي بقي للمطعم اولا الاكل مش حلو كطعم ومش متنوع نفس الاكل بتاع الغدا هو نفس بتاع العشا هو نفس بتاع تاني يوم مفيش حاجه جديده فالمطعم معجبنيش ولا انا ولا كل اسرتي وحتي ده انطباع بردوا ناس كانت مسافره معانا في الرحله وحتي علشان نشرب مايه نلاقيها سخنه واقولهم المايه سخنه نفسي اشرب مايه ساقعه يقولولي يا مستر الجو حر جدا والحاجه مش بتبرد يعني رد رخم جدااااا

اخر شي فريق الانيميشن ضعيف جدا ويعتبر مفيش حفلات ولو في بتبقي ضعيفه جداا ومفيش فيها اي ابداع او حاجه جديده حافظين اغنيتين برقصتين وشكرا وطبعا مش بيتعاملوا مع مصريين وكل الاهتمام بالاجانب

الشاطئ رملي وكويس للاطفال
والاكوا كويسه ولذيذه للاطفال بردوا

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
أشكر Z1501QYmohamedb
ترجمة Google

Dear Guest,

Thank you for choosing Royal Tulip Beach Resort as your holiday destination.
We are so sorry to hear that we have not met your expectations.
We thank you for your feedback.
We will send all your comments to the relevant departments with the intention to continuously improve the services that we offer to our guests here at Royal Tulip Beach Resort.
If you would like to discuss any points further with me, please feel free to contact me at:
fo@mayfair-eg.com
We look forward to welcoming you back and hoping to make your next holiday with us a memorable one.

Kind regards
Mohammad Tag
Front Office Manager

تمت كتابة التعليق في 13 يوليو 2021

الفندق كان أكثر من رائع من حيث الجمال و الهدوء و النظافه و الغرف كانت جميله جدا و نظيفه و الشاطئ جميل و ممتع.
أما المطعم و الطعام فكانوا في غايه الجمال.
بصراحه الفندق تحفه في كل شئ و به باكدج شهر عسل مميز و جميل للعرسان.
اما الاستف فكانوا كويسين جدا و متعاونين.

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
2  أشكر Ahmed_Alaa_7
استجاب Mohammad Tag, Guest Services / Front Office في Casa Mare Resort Ex. Royal Tulip, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 أغسطس 2021

تمت كتابة التعليق في 8 يونيو 2021

فندق أكثر من ممتاز ... الموقع جميل جدا والبحر ممتع شعاب مرجانية وأسماك تحفة .... الأكل جميل والخدمة ممتازة ... العاملين بالفندق متعاونين جدا وفى منتهى الأدب والاحترام ... شكر خاص لإدارة الفندق المحترمة وخصوصا مستر محمد مدير الريسبشن وأن شاء الله سيتم تكرار الزيارة

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
أشكر sayedhadad7c
استجاب Mohammad Tag, Guest Services / Front Office في Casa Mare Resort Ex. Royal Tulip, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 يونيو 2021

تمت كتابة التعليق في 27 مارس 2021

خدمه فندقيه سيئه جدا لا يوجد نظافه والاجراءات الاحترازية تكاد تكون منعدمه الاكل سيء العاملين بالمطعم متعاونين الا انهم غير محترفين الرسبشن غير متعاون بالمره والموظف محمد غير لبق ويفقد الي الذوق
الغرف تحتاج الي تنظيف وتغيير للاغطيه والمناشف لانها قديمه وباليه الطعام يفتقد الي الجوده والتنوع وخصوصا الغداء تقييمي أنه سيء

تاريخ الإقامة: مارس 2021
أشكر MOHAMEDAGAZA
استجاب Mohammad Tag, Guest Services / Front Office في Casa Mare Resort Ex. Royal Tulip, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 أبريل 2021

شكرا جزيلا لاختياركم منتجع رويال تيوليب بيتش ريزورت لقضاء عطلتكم
شكرا جزيلا لمجهوداتكم فى التقييم كما يسعدنا ان نخبركم باننا أوصلنا ارائكم القيمة اى الاقسام المختصة بغية تحسين الخدمة مستقبلا.
ونتمنى ان تحل ضيفا عزيزا علينا فى المستقبل القريب