لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Hotels.com
Booking.com
Agoda.com
‪د.إ.‏ ‎445‬
طرق متعددة للدفع
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (2,645)
تصفية التعليقات
2,645 نتائج
تقييم المسافر
2,221
266
85
34
39
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,221
266
85
34
39
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
14 - 19 من 2,645 تعليق
تمت كتابة التعليق في 4 يناير 2023 عبر الأجهزة المحمولة

بشكر جدا الاصطف اللى ب الفندق كلهم فى قمه الاحترام والزوق والمرونه بجد❤️
وخصوصا مستر خالد مدير النشاط الرياضى شخصيه محترمه جدا ومتعاونه جدا و محمود نازير بالمطعم الرئيسى واحمد سيد ملك الحلويات ب المطعم الرئيسى
بجد اتبسطنا جدا واستمتعنا جدا ب التجربه الحلوه ديه واكيد هتكرر تانى

نصيحة حول الغرف: انصح ب السفر الى هذا الفندق حلو جداااا
تاريخ الإقامة: ديسمبر 2022
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر hossam e
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Lujza Ryskova, Guest Services / Front Office في منتجع ساتايا مرسى علم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 يناير 2023
ترجمة Google

Dear our Valued Guest,

Thank you for sharing your feedback on TripAdvisor.

At Sataya Resort Marsa Alam, we strive to offer the best experiences for our guests and we are happy to learn that our efforts had reflected on your recent visit. We will ensure that your positive feedback is passed on to the team.

We look forward to hosting you again.

Best regards,

Sataya Resort Marsa Alam Management & Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 3 ديسمبر 2022 عبر الأجهزة المحمولة

احب اشكر جميع العاملين في الفندق علي المجهود الرائع والخدمة المتميزه وخصوصا محمد الفي منقذ المارينا حيث انة متمكن من عملة وخصوصا في البحث عن الشعب والاسماك الجميلة وشكر خاص لكابتين محمد فوزي علي المجهود المبذول في خدمة النزلاء وشكر خاص لمستر خالد محمد مدير النشاط الرياضي علي الأداء الرائع ومساعدة جميع النزلاء وشكر ايضا للشيف سلام وشكر للكابتين علي احمد من قسم السرفيس وانا اشكر ايضا مدحت من قسم الاستقبال علي الخدمة واتمني العودة دائما الي الفندق

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2022
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
2  أشكر Paradise10143019372
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Lujza Ryskova, Guest Services / Front Office في منتجع ساتايا مرسى علم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 ديسمبر 2022
ترجمة Google

Dear our Valued guest,
Many thanks for your review. Your opinion as an opinion of repeat guest is extremely important to us. The satisfaction of our guests is for us of a high importance and it is always nice to read that we have succeeded. Our top priority is always providing excellent holiday experiences for our cherished guests, and we were delighted to learn that our team took such great care of you during your stay. We greatly appreciate your detailed feedback which is very valuable to us in terms of assessing the quality of our service.
It was a pleasure to have you, and we certainly look forward to welcoming your return for an even more enjoyable holiday experience in the near future!
Kind regards,
Sataya Resort Marsa Alam Management & Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 ديسمبر 2022

المطعم الرئيسي الخدمة ممتازه بالذات ا احمد يوسف والresort كله جميل التصميم رائع والورد الموجود في المكان جميل جدا حقيقي تجربه جميله ومريح الاعصاب والعيد ميلاد بتاعي كان جميل الاحتفال بيه في المكان والجو اللي عملوه بجد شكرا ♥️

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2022
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر Go24821232511
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Lujza Ryskova, Guest Services / Front Office في منتجع ساتايا مرسى علم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 ديسمبر 2022
ترجمة Google

Dear guest Go24821232511,
Thank you so much for choosing to make Sataya Resort Marsa Alam your home during your vacation time!
We are so happy to know that you enjoyed every moment you spent with us. Our staff are doing their best to offer you an incredible experience and we would like to thank you for highlighting their work.
Your review is a source of motivation for our team and we will look and hope we will be given the pleasure to welcome you back to Sataya Resort Marsa Alam in the nearer future.
Regards,
Sataya Resort Marsa Alam Management & Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 نوفمبر 2022

من بداية الوصول والاستقبال .حتى المغادرة الناس هناك كانت فى منتهى الذوق والأدب
خلينا نبدا والاستقبال الناس كانت متعاونة جدا واخدنا غرفة قريبة من البحر هيا كانت دور تاني وجميلة جدا بس سور البلكونة كان حاجب الجمال . المهم التسكين كان سريع ونحب نشكر الأستاذ الحسن على التوصية الجميلة .الفندق الصراحة تحفة الاكل مش اعلى شي بس كويس الاستاف هناك خدوم جدا الرسيبشن كان سريع جدا ف إرسال الجولف كار لان ماما كبيرة ف السن ونشكر ..احمد مصطفى كان معانا ف منتهى اللطف و مكنش بتاخر بالعربية والمطعم الكابتن حسان منتهى الادب والخدمة العالية الصراحة الناس هناك على استعداد تام لتعامل مع الناس باحترافية ونشكر مستر محمد فياض تجربة اكيد اكيد هتتكرر تاني لان المكان ممتع الصراحة والاكوا بارك والبسين طبعا حاجة جميلة كانو كتير مختلفين والليزىريفر🤩
كل شي رائع فى بعض السلبيات لاكن مش هنقول منها حاجة لان احنا اتبسطنا جدا
والغرفة نظيفة خالص ...شكرا ساتايا شكرا كل شي 🤩🤩🤩❤❤❤❤❤

نصيحة حول الغرف: كل والغرف جميلة .لا تترد
تاريخ الإقامة: نوفمبر 2022
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
    • الخدمة
أشكر Aesha H
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Lujza Ryskova, Guest Services / Front Office في منتجع ساتايا مرسى علم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 نوفمبر 2022
ترجمة Google

Dear guest Shosho,
Thank you very much for taking the time to share your positive holiday review about your last vacation at Sataya Resort Marsa Alam.
We are very happy that all of your expectations are fully met and that you enjoy your time here to the fullest!
Of course, we hope to welcome you all back in the near future for many more unforgettable holiday experiences.
Regards,
Sataya Resort Marsa Alam Management & Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 9 نوفمبر 2022

تجربة كانت جيدة
الاقامة كا غرفة. جيدة جدا
الاكل متوسط. يعني مكرر في الفطار و والحلو. كل يوم مفيش تجدد
واقرب لاكل البيت وده مش ذم بس توضيح. انه مفيهوش اللمسة الاحترافية بتاعت المطاعم. وده مقارنة بمنتجعات اقل او بنفس مستوي سطايا
الاستف ودودين لحد كبير ومحترمين جدا وده في المطعم او باقي المكان
ككل
بخلاف شخص واحد تحديدا البارمان اللي علي حمام السباحة اللي امام المطعم الرئيسي
اللي فعليا بيفرق بين المصريين والاجانب
وكنت منتظر ان يتم المتابعه عن رأي في الفندق وانا موجود
الانيمشن تيم. جيد
التجربة كويسة في المجمل
. بس مكنتش هي المنتظرة بالنسبة لسعر. ونجوم

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع هذا الفندق.
أشكر mohamed e
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdalla Al Dwek, Guest Services / Front Office في منتجع ساتايا مرسى علم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 ديسمبر 2022
ترجمة Google


Dear our valued guest.
First of all, we would like to thank you for choosing Sataya Resort Marsa Alam for your holiday experience. We also want to thank you for your so detailed feedback, we value the opinion of each of our guests! We really pleased to hear that you had an enjoyable stay with us and liked our hotel in general.
Thank you for not being indifferent and pointing out to us some points that should be improved. Based on what you have written, we definitely draw all the necessary conclusions for ourselves and all your comments had been taken into the highest consideration. We really hope that your vacation in our hotel left you with pleasant moments to remember and you will give us one more chance, and your next visit to us will be filled with exceptional comfort and pleasure from high-quality service.
Kindest Regards, Sataya Resort Marsa Alam Management & Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات