لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
Salma E

احلى انيميشن تيم

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 25 أبريل 2023
فريق الانيميشن كان اكتر من رائع وددين جدا
وبيبذلوا مجهود كبير جدا علشان يبسطونا احنا قعدنا ٣ ايام كل يوم كانت حفلة مختلفة وكل يوم عرض احلى من اللي قبله ومسرحيه كوميدية جدا حقيقي من احلى الحاجات اللي في الفندق
تاريخ الإقامة: أبريل 2023
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Gamal Refaat, Guest Services / Front Office في ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬, لهذا التعليق
تم الرد 30 أبريل 2023
Dear Ms.Salma,

Many thanks for your review; we are delighted to read that you had a great time at Aurora Bay Resort Marsa Alam and we do look forward to welcoming you back soon. Please feel free to let us know once you have booked your next holiday; we will do everything we can to make your stay with us even more enjoyable.

Warmest regards,
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎720‬
  • Booking.com
على بعد 38.2 كم من ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,095‬
  • Priceline
على بعد 49.5 كم من ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎955‬
  • Priceline
على بعد 49.4 كم من ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎546‬
  • Booking.com
على بعد 48.6 كم من ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎422‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎758‬
على بعد 16.2 كم من ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎448‬
  • Priceline
على بعد 5.9 كم من ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎381‬
  • Booking.com
على بعد 49.9 كم من ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬
حمام سباحة
مطل على الشاطئ
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎879‬
  • Algotels
على بعد 97.2 كم من ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎573‬
  • Priceline
  • Booking.com
على بعد 96.4 كم من ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Movenpick
    ‪د.إ.‏ ‎508‬
  • Algotels
على بعد 120.0 كم من ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
طالع المزيد من الفنادق في مرسى علم
التعليقات (2,731)
تصفية التعليقات
2,731 نتائج
تقييم المسافر
1,436
783
292
111
109
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,436
783
292
111
109
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
3 - 8 من 2,731 تعليق
تمت كتابة التعليق في 6 مايو 2022

فندق ممتاز و الخدمه رائعه و الأكل عندهم جميل جداً و المكان ممتاز و المساحات الخضراء واسعه و المكان نظيف و الغرف واسعه و الجو هنا ممتاز
و كنت عايزه اشكر كل العاملين في الفندق و المطعم
كل الناس في الفندق لطيفه جدا

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Imanmosad
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tamer Ibrahim, Guest Services / Front Office في ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Ms. Iman

Many thanks for your review; we are delighted to read that you had a great time at Aurora Bay Resort Marsa Alam and we do look forward to welcoming you back soon. Please feel free to let us know once you have booked your next holiday; we will do everything we can to make your stay with us even more enjoyable.

Warmest regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 18 يونيو 2021

ممتازين جداا اكتر حاجه عجبتنى حسيت انى وسط عيله كلهم متعاونين جداا وبيعاملونا بمنتهى الود والترحيب
الاكل كان ممتاز جداا تانى مره اروحه وبجد اتبسطنا جداا ولما نروح مرسى علم تانى اكيد مش هنفكر وهنروح عندكم تانى وبالتوفيق يارب

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Nermeenyana
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tamer Ibrahim, Guest Services / Front Office في ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Guest

Thank you very much for taking the time to post your review about your recent stay at the Aurora Bay Resort Marsa Alam; we greatly appreciate comments made by our guests and constantly strive to achieve the highest quality standards.

Look forward to the pleasure of welcoming you back. In the meantime, if I can be of any assistance, please do not hesitate to contact me.
Warmest regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 1 نوفمبر 2020

بصراحه فندق ممتاز جداً من حيث النظافة أو التعامل من أول الأمن بره الفندق والريسيبشن وعمال النظافه
والناس لما عرفوا إننا متجوزين جديد بيبقوا بيتعاملوا معانا أحسن من الأجانب وكنا لما بندخل البوفيه كان في شيف بيحجزلنا ترابيزه وبصراحة المكان أحلي من تيوليب
والشاطئ الخاص تحفه بجد.

تاريخ الإقامة: أغسطس 2020
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر amrmustafa2019
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
تمت كتابة التعليق في 12 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

لو المعاملة كانت كويسة كنت هاجي كتير بعد كدة بس دي اخر مرة هاجي فيها الاوتيل ده عشان انا اتبهدلت جامد والله و كنت بتعامل معاملة مش كويسة خالص من المدير و في الاخر و انا و ماشي كنت سايب الشنطة بتاعتي في الريسبشن و مكانش عاوزني اخد الشنطة بجد و انا وماشي كمان اتعاملت زي المطرودين لدرجة ان كان في واحد من السكيورتي كان ماشي ورايا بس مش بقصد يوصلني لباب الخروج لا عشان بس يتأكد اني خلاص مشيت 👿👿👿👿👿👿👿👿👿

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2019
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
2  أشكر HazemHamdy2020
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
تمت كتابة التعليق في 22 أكتوبر 2019

كانت أعظم اجازة قضيتها في مصر و فريق الانميشن عظيم جدا خاصا مارينا شخص لطيف جدا وحبيتها جدا و الفندق حلو جدا الغرف لطيفة وكبيرة جدا و الأكل كان حلو بس كان المنيو ضعيف يعني محتاج زيادة و هنرجع تآني اكيد

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Mohamed F
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tamer23, Front Office Manager في ‪Aurora Bay Resort Marsa Alam‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 أكتوبر 2019
ترجمة Google

Dear guest,

Many thanks for your review; we are delighted to read that you had great holiday at Aurora Bay Resort Marsa Alam Marsa Alam and we do look forward to your many more returns. Please feel free to let us know once you have booked your next holiday; we will do everything we can to make your with us even more enjoyable.

Warmest regards

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات