لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب TripAdvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
الفنادق القريبة
التعليقات (1,848)
تصفية التعليقات
1,848 نتائج
تقييم المسافر
1,582
175
50
22
19
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
1,582
175
50
22
19
طالع آراء المسافرين:
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
93 - 98 من 1,848 تعليق
تمت كتابة تعليق 25 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

هتلی فوق العاده شیک با پرسنلی بسیار مودب و مفید. از دوست ایرانی خوبمون تو این مجمموعه ALIREZA که تو وحله ی اول باعث افتخار ایرانی هاست و به صورت مداوم هوای مسافرهای ایرانی روداره بسیار بسیار تشکر میکنم
دوستی قابل اعتماد و پرانرژی که ما خیلی خوشحالیم که میشناسیمش .

تاريخ الإقامة: مارس 2018، سافر مع العائلة
أشكر Tayebeh O
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Cetin P, Genel Müdür في ‪The Land of Legends Kingdom Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد 30 مارس 2018

طیبیه ی عزیز

از اینکه وقت باارزشتون روبرای ثبت نظرتون قراردادین بسیار سپاسگزارم.
هیچ چیز لذت بخش تر از تماشای لبخندرضایت شمانیست.
خوشحالم که موفق شدیم سفر خوبی برای شما فراهم کنیم
بی صبرانه برای دیدارمجدد شما لحظه شماری میکنیم.

Çetin PEHLİVAN
General Manager
The Land of Legends

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة تعليق 25 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

سلام درود بر مدیران خوب ریکسوس

دیزاین زیبای هتل معماری خاص و جذاب
پذیرایی عالی پرسنل

برخورد عالي پذيرش هتل
و خانوم katerina با محبت
و alireza ebrahimi بسيار مهربان و خوش برخورد
و ديسكو ايراني djmarlyn
عالي بود

صبحانه ناهار شام
كيفيت عالي

و تشكر از شما براي برنامه هاي جذاب و ديدني و نمايش فواره هاي اب

تاريخ الإقامة: مارس 2018، سافر مع العائلة
أشكر hamedmarlyn
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Cetin P, Genel Müdür في ‪The Land of Legends Kingdom Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد 28 مارس 2018
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
First of all thank you for your kind interest to The Land of Legends Theme Park and also for spending your valuable time to share your experiences.
We are happy that you enjoyed your stay overall and we were able to meet your expectations. We will be very glad to host you in The Land of Legends Theme Park again in the near future.


Best Regards,
Cetin PEHLIVAN
General Manager
The Land of Legends

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة تعليق 24 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

خیلی عالی بود
از لحاظ تفریحی خیلی خوب بود
برای بچه ها شرایط بازی خیلی خوب فراهم شده بود
بچه ها خیلی سرگرم شدند
غذاها عالی بودن
در کل ماراضی بودیم
برندهای خوبی داشت که مجبور نشدیم به شهر بریم و خریدمونو از هتل کردیم

تاريخ الإقامة: مارس 2018، سافر مع العائلة
أشكر parisa y
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Cetin P, Genel Müdür في ‪The Land of Legends Kingdom Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد 25 مارس 2018

پریسای عزیز

اول از اینکه وقتتون رو برای ثبت نظر باارزشتون به ما اختصاص دادی از شما ممنونم.
هیچ چیز باارزش تر از دیدن لبخند رضایت شما نیست.
خیلی دوست داریم دوباره شمارو داخل مجموعه ی لند اف لجندز ببینیم و از همین الان دلمون برای شما تنگ میشه.
تیم لجندز بی صبرانه منتظر دیدن دوباره ی شما تواین مجموعه هست.

ارادتمند شما
Çetin PEHLİVAN
General Manager
The Land of Legends

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة تعليق 24 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

براي تعطيلات نوروز در هتل لگند ريكسوس آنتاليا اقامت داشتيم..هتل از نظر غذا و تميزي اتاقها و محوطه،خوب بود..امكانات هتل براي خانواده هاي داراي كودك عاليست..بچه ها به هيچ عنوان گذر زمان رو در اين هتل احساس نخواهند كرد..پرسنل بسيار خوش برخورد هستند.
Personelin ilgilenmesinden memnunuz..minel hanim cok ilgilendi..hulya hanim ve alireza bey oyle..tesekkur ederiz

تاريخ الإقامة: مارس 2018، سافر مع العائلة
أشكر leilanhh
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Cetin P, Genel Müdür في ‪The Land of Legends Kingdom Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد 28 مارس 2018
ترجمة Google

Dear Guest,

Many thanks for sharing your valuable review on TripAdvisor. We are so glad to hear that you enjoyed your holiday in The land Of Legends Kingdom. We particularly appreciate you recognize the hospitality of my team and our atmosphere. I have passed on your kind apreciation to Mrs. Huriye, Mr.Ali Reza and Mrs. Minel that will be happy to hear your nice words.

We look forward to welcoming you back at The Land Of Legends for another great experience.

Kind regards,
Çetin PEHLİVAN
General Manager
The Land of Legends

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة تعليق 24 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

هتل لگند هتل خوبی بود ولی کلا یک هتل مجازی و مخصوص بچه هاست فضای سبز و طبیعت ندارد ولی پرسنل آن و از بین آنها msr minel خیلی خوش اخلاق و خوش برخورد بود و آقای علیرضا که ایرانی نیز بود خیلی با مسافرها نزدیک بود.

تاريخ الإقامة: مارس 2018، سافر مع العائلة
أشكر peymandd
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Cetin P, Genel Müdür في ‪The Land of Legends Kingdom Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد 28 مارس 2018
ترجمة Google

Dear Guest;

Thank you for taking your time to write a review. All feedbacks are so important for us and we always care our guests' opinions.
We are happy that you enjoyed your stay overall and we were able to meet your expectations.
We will be very glad to host you in The Land of Legends Theme Park again in the near future.

Cetin Pehlivan
General Manager
The Land of Legends

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات