لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
Novin S

تشکر میکنم از گرانادا لاکچری

تعليق حول ‪Granada Luxury Belek‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 22 مارس 2023
همه چی عالی. غذا عالی کیفیت غذا عالی کیفیت محوطه عالی
پرسنل عالی تنوع غذا عالی اتاق‌ها عالی و باکیفیت مهماندار خیلی عالی در کل هتل خوب و با کیفیت به نظر من کلاس بازی های بچه هم رایگان بود خوب بود که کیف پول دستمون نگیریم
تاريخ الإقامة: مارس 2023
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relations, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Granada Luxury Belek‬, لهذا التعليق
تم الرد 23 مارس 2023
Dear "novins910",
Thank you for your kind review and the compliments. It is an honor for us to know that you highly enjoyed the time at Granada Luxury Belek and that the hotel left only the best memories to you. We were pleased to have you as our guest and would be happy to welcome you back again.
Kind Regards,
CRM Management Granada Luxury Belek
crm1@granada.com.tr
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,471‬
  • Algotels
على بعد 1.8 كم من ‪Granada Luxury Belek‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,881‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,937‬
على بعد 4.7 كم من ‪Granada Luxury Belek‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Official Hotel
    ‪د.إ.‏ ‎3,826‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎3,882‬
على بعد 6.0 كم من ‪Granada Luxury Belek‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎682‬
  • Booking.com
  • Trip.com
على بعد 5.5 كم من ‪Granada Luxury Belek‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎522‬
  • eDreams
على بعد 6.5 كم من ‪Granada Luxury Belek‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
طالع المزيد من الفنادق في بيليك
التعليقات (6,444)
تصفية التعليقات
6,445 نتائج
تقييم المسافر
4,720
669
394
220
442
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
4,720
669
394
220
442
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
60 - 65 من 6,445 تعليق
تمت كتابة التعليق في 22 مارس 2023

از فضاي هتل كه حسن آرامش به ادم ميده
غذاهاي تركي و بين المللي كه هميشه و در هر ساعت از روز آماده در رستوارن هاي مختلف هتل هست
انواع نوشيدني هاي گرم و سرد و دسرها در لابي در اختيار ميافران است
و همه جوره در هتل با آرامش خاطر ريلكس ميكني
خيلي پرسنل عالي و كار راه اندازي دارن

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر faranak z
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relations, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Granada Luxury Belek‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مارس 2023
ترجمة Google

Dear "157faranakz",
we are happy to read that all your family had an amazing stay at Granada Luxury Belek. It is a pleasure to know, that Luxury concept with its rich entertainment facilities did contribute to unforgettable time, spent at our hotel. Please know, that the issue is followed now by our responsible colleagues.
We were glad to have you as a guest and are looking forward to welcoming you here again.
Kind Regards,
CRM Management Granada Luxury Belek
crm1@granada.com.tr

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 مارس 2023

فضای هتل
لابی
انواع غذاها
بار نوشیدنی
آرامش اتاق
استخر
ماساژ
پرسنل های همیشه فعال
تمیز کردن به موقع اتاق ها
تمیز کردن و سرویس دهی اتاقها با بهترین کارایی وسایل
از سالنی که پیانو در ان نواخته میشه یک حس آرامش به آدم داده میشه
کلا هتل خیلی خوب و عالی هست

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر jafar b
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relations, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Granada Luxury Belek‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مارس 2023
ترجمة Google


Dear 326jafarb,
Thank you very much for your nice review. We are delighted you had a great time at our hotel and recommend to everybody to visit.
We all hope to have the opportunity of welcoming you back in the future.
Kind Regards,
CRM Management Granada Luxury Belek
crm1@granada.com.tr

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 مارس 2023

سلام
با تشکر فروان از هتل زیبای گرانادا لاکچری بلک
این هتل از نظر من بهترین هتل هستش
باتفریحات فراوان به من و همسرم خیلی خوش گذشت
از اولی که اومدیم پذیرش عالی و پذیرایی شدیم
از نظر غذایی و تفریحات بسیار عالی بود

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر niloo y
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relations, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Granada Luxury Belek‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مارس 2023
ترجمة Google

Dear nilooy2023,
Thank you for your review and for choosing our hotel. We are happy that you enjoyed your stay and we are looking forward to having you again as a guest in our hotel.
Kind Regards,
CRM Management Granada Luxury Belek
crm1@granada.com.tr

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 مارس 2023

هتل گرانادا از نظر غذا و تفریحی خیلی عالی بود
از نظر تنوع غذایی عالی بود
صبحونه و ناهار وشام عالی بود وتنوع غذایی بالایی داشت
اصلا نیازی به رفتن به بیرون از هتل نبود گرانادا در شهر بلک بود واز مرکز خرید دور بود
وتشکر ویژه از خانمGökçe

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر Culture57371726026
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relations, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Granada Luxury Belek‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مارس 2023
ترجمة Google

Dear "Culture57371726026",
Thank you for taking time to share your holiday impressions. We are honored to find that we were able to make your stay at Granada Luxury Belek truly delightful. It is great that you particularly appreciated hotel’s facilities and amenities, attentive service and accommodation. We are looking forward to welcoming you back soon.
Kind Regards,
CRM Management Granada Luxury Belek
crm1@granada.com.tr

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 مارس 2023

سلام
هتل گرادانا لاکچری یکی از بهترین هتل هاست از همه نظر
از نظر غذایی تنوع بالا غذایی و دسرها
تمیزی هتل و اتاقها واقعا حرف نداره
هرروز اتاقها نظافت و شارژ میشه
امکانات تفرحیش مانند پارک آبی و استخراش عالی و همه چی تموم هست
اصلا نیازی نیس از هتل خارج بشی و هرچی فکرشو بکنید تو این مجموعه پیدا میشه
و تشکر ویژه از خانم Gokche

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر mojtaba z
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relations, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Granada Luxury Belek‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مارس 2023
ترجمة Google

Dear "mojtabaz381",
Thank you for appreciating our five-star quality and service as well as for sharing your review. We are glad to hear that you had an amazing stay Granada Luxury Belek. We hope to welcome you soon for another memorable stay.
Best Regards,
CRM Management Granada Luxury Belek
crm1@granada.com.tr

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات