لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
Dara N

👌

تعليق حول ‪Bellis Deluxe Hotel‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 31 مارس 2023
هتل عالی امکانات عالی طرز برخورد عالی
طرز برخورد کارکنان و گازسونها عالی
بخصوص محمد عینک زده بود ومصطفی واقعا گارسونهای عالی و باذادب وبی نهایت عالی بودن
نظافتکار ادمها عالی
کیفیت غداها عالی امکانات استخر و حمام ترک خوب بود
فقط امکانلت بازی و سرگرمی کم بود
بیلیارد بولینگ
تاريخ الإقامة: مارس 2023
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليق
تم الرد 1 أبريل 2023
Dear guests!
Thank you for your positive comment. Your satisfaction and your opinion are very important to us! Thank you for your stay in our hotel. We are glad that you enjoyed your stay and we will continue to strive to please our guests. Come again, we will be glad to see you again at our place!
Sincerely,
Guest relations department.
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
طالع المزيد من الفنادق في بيليك
التعليقات (6,761)
تصفية التعليقات
6,764 نتائج
تقييم المسافر
5,855
508
224
84
93
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
5,855
508
224
84
93
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
7 - 12 من 6,764 تعليق
تمت كتابة التعليق في 31 مارس 2023

هتل دارای امکانات خوبی است. پرسنل هتل برخورد خوبی دارند. غذاهای هتل تنوع خوبی داره و هر وعده غذاهای جدید سرو می شود و تکراری و کهنه نیستند. کارکنان به مسافران احترام می گذارند و سعی می کنند خواسته های مسافرین را براورد کنند. استخر روباز و روبسته تمیز و دارای آب گرم می باشند. هر شب برنامه ویژه ای از طرف هتل برگزار می شود. برای کودکان هر طور سرگرمی اعم از پارک زمینی و پارک آبی و بازی های تفریحی و رقص و سینما برکزار می شود

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر mina n
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 أبريل 2023
ترجمة Google

Dear Guest,
It has been a pleasure to have you with us in Bellis Deluxe .
We would like to thank you for taking the time to wright a comment about our hotel.
Our mission is providing the best service quality and products in our hotel so your feedback is really important to us.
And ofcourse we will looking forward to see You in again Bellis Deluxe.
Best Ragards,
Guest Relation Department.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 30 مارس 2023

از خدمات هتل راضی بودم بخصوص بخش سرگرمی و بازی ها و رستوران اما اب گرم نبودن استخرها مشکل ساز بود و در هوای ابری و بادی نمیتوانستیم استفاده کنیم اما از سایر موارد مانند بار و خدمات دیگر رضایت داشتیم ممنون از هتل خوب شما به امید دیداری مجدد

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر Ariya B
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 مارس 2023
ترجمة Google

Dear Guest
We are very glad to hear that our hotel met with your expectations and you’ve enjoyed your stay in Bellis Deluxe Hotel . Thank you for honoring us with this kind feedback. We are delighted to hear that hotel’s staff makes your holiday more special.
Hope to see you again and thank you for choosing for your holiday.
Best/Kind regards,
Guest Relations Department,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 مارس 2023

ازنطر تمیزی وراحتی خیلی رضایت داشتم درممورد پذیرایی وغذا مشکل خاصی نبود برنامه های تفریحی هم خوب بود کلا خیلی سفر خوبی بود واگر بتونم دوباره تکرار خواهم کردفضای سبز خیلی زیبایی داشت وویو اتاق زیبا بود

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر Tooran P
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 مارس 2023
ترجمة Google

Dear Guest
We are grateful to you for choosing Bellis Deluxe for your holiday. We highly appriciate your review and your time that you have spent on it. It was a pleasure for us to welcome you in our hotel. We will be happy to host you again in Bellis Deluxe Hotel .
Best/Kind regards,
Guest Relations Department,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 مارس 2023

تنوع غذایی خوب،رفتار پرسنل خیلی عالی اصلا فرق نمیزارن بین ایرانی و بقیه مسافرا،محیط دلباز،اتاق ها و ظرف ها تمیز،زیاد هتل لوکسی نیست ولی آدم احساس نارضایتی نمیکنه محوطه اش خوبه،اینترنت خوب،برنامه هاش هم خوب بود

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر Zahra T
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 مارس 2023
ترجمة Google

Dear Guest
First of all let us thank you for choosing Bellis Deluxe for your holiday. We also thank you and for the review and the time you have spent on it. It was a pleasure for us to welcome you in our hotel. We will be happy to welcome you again!
Best regards,
Guest Relations Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 مارس 2023

پرسنل هتل عالی بود از نظر رفتار وسرویس دهی .تنوع غذایی خوب وراضی کننده بود نظافت اتاق ها هرروز انجام می شد وخوب بود ملافه ها نووتمیز بودن همه پرسنل خیلی با دقت و خوب بودند و حتما مجددا به این هتل خواهم امد

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر shabnam b
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 مارس 2023
ترجمة Google

Dear Guest
Thank you for the high appreciation of our services and for sharing this kind review. This is a real pleasure for all of us to read that you were happy with our facilities, especially that you liked our stuff. We hope to see you again at Bellis Deluxe Hotel.
Best regards,
Guest Relations Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات