لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
naser f

خاطرات خوش تعطیلات در هتل بزرگ بلیس با باغ وحش جالب و و حیرت انگیز وسسره ابی هیجانی و برنامه هاس شاد و متنوع برای کودکار

تعليق حول ‪Bellis Deluxe Hotel‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 7 أبريل 2023
هتل خیلی خوبیه از لحاظ بزرگی و پاکی در حد اعلا هستش غذاهاش هم خیلی عالیه اما بعضی غذا ها فقطدر رستوران های خاص پیدا میشه یعنی مهمونای عادی نمیتونن از اون استفاده کنند مثال سوشی وخرچنگ.و اگه بتونن پله های پارک ابی رو برقی کنند خیلی خوب میشه
تاريخ الإقامة: أبريل 2023
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليق
تم الرد 8 أبريل 2023

Dear Guest,
Thank you for your amazing review! We are pleased to know that our staff left such a positive impression on you.
It was our absolute pleasure to host you and we will be glad to welcome you again for more memorable experiences.
Kind regards,
Guest Relatıons Team.
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
‪Go to your Happy Price‬
  • Hotels.com
  • Official Hotel
    ‪د.إ.‏ ‎3,828‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎3,890‬
على بعد 1.8 كم من ‪Bellis Deluxe Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 2.8 كم من ‪Bellis Deluxe Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎691‬
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎456‬
  • Booking.com
على بعد 1.8 كم من ‪Bellis Deluxe Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
‪د.إ.‏ ‎1,989‬
احصل على مكافآت مع One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,624‬
  • travelup.com
على بعد 8.7 كم من ‪Bellis Deluxe Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
طالع المزيد من الفنادق في بيليك
التعليقات (6,774)
تصفية التعليقات
6,775 نتائج
تقييم المسافر
5,860
513
224
84
94
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
5,860
513
224
84
94
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
4 - 9 من 6,775 تعليق
تمت كتابة التعليق في 6 أبريل 2023


ما برای پنجمین بار به این هتل امدیم هتل بسیار عالی و فضای دلنشین و ارامش بخشی دارد همچنین کارمندان هتل خوش برخورد
خانه داری بسیار خوب فضای سبز و محوطه بسیار خوب است
وبازی و سرگرمی مناسب و جذاب در ساعتهای مناسب و در دسترس همگان برگزار میشود همه چیز در دسترس و راحت میباشد
ما انتالیا زیاد می اییم و هتلهای زیادی رفتیم اینجا مناسبترین و بهترین هتلی هست که ما برای چندین بار انتخاب کردیم

این هتل انتخاب مناسبی برای نوروز هست چون معمولا این هتل در این زمان تعمیرات ندارد

تاريخ الإقامة: أبريل 2023
أشكر REYHANEH T
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 أبريل 2023
ترجمة Google

Dear Guest,
First of all let us thank you for choosing Belllis Deluxe for your holiday. We highly appriciate your wonderful review and we are grateful to you for the time you have spent on it. It was a pleasure for us to welcome you in our hotel. We will be happy to welcome you in Bellis Deluxe Hotel again.
Best/Kind regards,
Guest Relations Department

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 1 أبريل 2023

بازی ها عالی و سرگرم کننده بود رفتار پرسنل ها عالی بود اتاق ها و تمیزی راضی بودم باغ وحش زیبا بود بسیار فضای سبز ک کافه ها خیلی خوب بود کاش کامپیوتر و کافی تن موجود بود همه چیز عالی خیلی ممنون بابت سرویس‌های عالی

تاريخ الإقامة: أبريل 2023
أشكر Diamond H
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أبريل 2023
ترجمة Google

Dear Guest ,
Thank you so much for your review of our hotel. We are pleased to hear you enjoyed your stay with us. It's something our staff takes great pride in, so we value your feedback. We hope you will visit us again.
Sincerely,
Bellis Deluxe Hotel

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 31 مارس 2023

هتل عالی امکانات عالی طرز برخورد عالی
طرز برخورد کارکنان و گازسونها عالی
بخصوص محمد عینک زده بود ومصطفی واقعا گارسونهای عالی و باذادب وبی نهایت عالی بودن
نظافتکار ادمها عالی
کیفیت غداها عالی امکانات استخر و حمام ترک خوب بود
فقط امکانلت بازی و سرگرمی کم بود
بیلیارد بولینگ

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر Dara N
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 أبريل 2023
ترجمة Google

Dear guests!
Thank you for your positive comment. Your satisfaction and your opinion are very important to us! Thank you for your stay in our hotel. We are glad that you enjoyed your stay and we will continue to strive to please our guests. Come again, we will be glad to see you again at our place!
Sincerely,
Guest relations department.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 31 مارس 2023

هتل دارای امکانات خوبی است. پرسنل هتل برخورد خوبی دارند. غذاهای هتل تنوع خوبی داره و هر وعده غذاهای جدید سرو می شود و تکراری و کهنه نیستند. کارکنان به مسافران احترام می گذارند و سعی می کنند خواسته های مسافرین را براورد کنند. استخر روباز و روبسته تمیز و دارای آب گرم می باشند. هر شب برنامه ویژه ای از طرف هتل برگزار می شود. برای کودکان هر طور سرگرمی اعم از پارک زمینی و پارک آبی و بازی های تفریحی و رقص و سینما برکزار می شود

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر mina n
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 أبريل 2023
ترجمة Google

Dear Guest,
It has been a pleasure to have you with us in Bellis Deluxe .
We would like to thank you for taking the time to wright a comment about our hotel.
Our mission is providing the best service quality and products in our hotel so your feedback is really important to us.
And ofcourse we will looking forward to see You in again Bellis Deluxe.
Best Ragards,
Guest Relation Department.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 30 مارس 2023

از خدمات هتل راضی بودم بخصوص بخش سرگرمی و بازی ها و رستوران اما اب گرم نبودن استخرها مشکل ساز بود و در هوای ابری و بادی نمیتوانستیم استفاده کنیم اما از سایر موارد مانند بار و خدمات دیگر رضایت داشتیم ممنون از هتل خوب شما به امید دیداری مجدد

تاريخ الإقامة: مارس 2023
أشكر Ariya B
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب BELLIS DELUXE HOTEL, Diğer في ‪Bellis Deluxe Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 مارس 2023
ترجمة Google

Dear Guest
We are very glad to hear that our hotel met with your expectations and you’ve enjoyed your stay in Bellis Deluxe Hotel . Thank you for honoring us with this kind feedback. We are delighted to hear that hotel’s staff makes your holiday more special.
Hope to see you again and thank you for choosing for your holiday.
Best/Kind regards,
Guest Relations Department,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات