لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
Asghar G

هتل زیبا و خدمات خوب رکسوس پرمیوم بلک

تعليق حول ريكسوس بريميوم
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 4 أبريل 2022عبر الأجهزة المحمولة
با سلام و تشکر از زحمات پرسنل زحمت کش هتل رکسوس پریمیوم بلک
من به همراه خانواده ام برای اولین در این هتل اقامت داشتیم و از فضای آرام و غذاهای لذیذ و موزیک های خوب و فضای دلنشین و امکانات خوب خیلی لذت بردیم .
هتل به معنای واقعی uall بود رفتن به هتل land of legend هم لذت بخش بود . و در رستوران یکی از پرسنل با روی باز و پرر انرژی برخورد می کرد . Mustafa آبی
در کل هتل از هر لحاظ عالی بود. از تیم خوب مشتری مداری Ezgi, Nadia, Esraa خیلی زحمت دادیم و برخورد این عزیزان عالی بود. به خاطر اینکه هتل خاطرات خوبی برای ما ساخت حتما به دوستانم پیشنهاد می دم و در تابستان خودم دوباره می آم.
Asghar Ghaemi
تاريخ الإقامة: أبريل 2022
نوع الرحلة: سافر مع العائلة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Rixos Premium Belek, General Manager في ريكسوس بريميوم, لهذا التعليق
تم الرد 5 أبريل 2022
میهمان گرامی Asghar

ما به عنوان خانواده ریکسوس پرمیوم بلک، از اینکه ما را انتخاب کردید و وقت گذاشته و نظرات ارزشمند خود را با ما و دیگر دوستداران تعطیلات در میان گذاشتید، سپاسگزاریم.

ما بسیار خوشحالیم که قدردانی شما را برای هم تیمی هایمان به دست آورده ایم. قدردانی از شما میهمانان گرامی مهمترین انگیزه برای ماست. مایلیم بدانید که در سفر بعدی شما به آنتالیا با افتخار و خوشحالی مجددا در هتل خود پذیرای شما خواهیم بود.

با احترام
مدیریت هتل
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,731‬
  • travelup.com
على بعد 1.9 كم من ريكسوس بريميوم
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,405‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,619‬
على بعد 4.2 كم من ريكسوس بريميوم
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 4.3 كم من ريكسوس بريميوم
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎693‬
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎501‬
  • Booking.com
على بعد 8.2 كم من ريكسوس بريميوم
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎426‬
  • Booking.com
على بعد 9.4 كم من ريكسوس بريميوم
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
طالع المزيد من الفنادق في بيليك
التعليقات (10,991)
تصفية التعليقات
10,992 نتائج
تقييم المسافر
9,347
886
410
179
170
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
9,347
886
410
179
170
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
34 - 39 من 10,992 تعليق
تمت كتابة التعليق في 29 مارس 2022

همه چیز هتل عالی کل پرسنل برخوردشون عالی بود مخصوصا رزیفشنها

غذاها خیلی خوشمزه خیلی خوب نظافت خیلی خوب برخوردشون عالی بود تو بار هم خیلی خوب بود امنیت خیلی بالا بود دسر ها خیلی خوشمزه بودن منظره بسیااار زیبا موزیک خیلی عالی

تاريخ الإقامة: مارس 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 103mehdif
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Rixos Premium Belek, General Manager في ريكسوس بريميوم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 مارس 2022

عزيزي الضيف، Mehdif,

بالنيابة عن فندق ريكسوس بريميوم بيليك ، نود أن نعرب عن خالص امتناننا لاختيار مكان إقامتك. يسعدنا أن نسمع أن موظفينا قد استوفوا توقعاتك وأنك استمتعت بإقامتك في فندقنا. يسعد ريكسوس بريميوم بيليك بتقديم خدمة عالية المستوى لجميع ضيوفنا وسوف نستمر في تحسين جودة المستوى الفاخر لدينا. يشرفني أن تعود إلى ريكسوس بريميوم بيليك.

المخلص لك،
إدارة الفندق

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 مارس 2022

اينجا خيلي خوبه هميچي عالي وفنار پرسنل خيلي خوب بود هوا خيلي خوب بود

اتلق بسيار تميز و در بهترين جايگاه سرويس رستوران هم عالي دوش آفتاب بسيار عالي
بسيار عالي اينجا بسيار عالي خيلي خوش ميگذره ايشالا سفر بعدي هم اينجا دوباره ميايم

تاريخ الإقامة: مارس 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر zohrehs307
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Rixos Premium Belek, General Manager في ريكسوس بريميوم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 مارس 2022
ترجمة Google

Dear Guest,

Thank you for your recent Tripadvisor review regarding your stay at Rixos Premium Belek Hotel. What a wonderful compliment to read you found our staff and hotel exceptional. We are delighted you were pleased with our service. We look forward to welcoming you again.

Sincerely yours,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 مارس 2022

با سلام
ممنون از تمام پرسنل هتل همه چیز خیلی خیلی عالی بود و همه خدمات در حد فوق العاده بود
من در مسافرت های بعدی هم حتما به هتل ریکسوز پریمیوم میایم هم محوطه ی هتل زیبا بود هم غذاهای هتل واقعا عالی
خدمات اتاق عالی

تاريخ الإقامة: مارس 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر houshanga526
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Rixos Premium Belek, General Manager في ريكسوس بريميوم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 مارس 2022
ترجمة Google

Dear Houshang,

On behalf of Rixos Premium Belek Hotel, we would like to express our sincere gratitude for choosing our property for your stay and for taking the time to rate our hotel. We are delighted to know that you enjoyed your overall stay with us. It was a pleasure for us to be your hosts and we really appreciate your praise of our ambience, food, the facilities and service quality. We wish you all the best and we are looking forward to welcoming you back in Rixos Premium Belek Hotel.

Sincerely Yours,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 مارس 2022 عبر الأجهزة المحمولة

عالی بود من بار دوم است اومدم پرسنل عالی سرویس دهی عالی و خدمات خود یه هفته با خانواده مخصوصا برای بچه‌ها هم خیلی خوب است
جدیدا هم رزروشن فارسی زبان گذاشتن که خیلی خوب است .اطلاع رسانی برنامه های روزانه از طریق
انجام میشود که اینم خوبه وات ساپ
فقط برای کشیدن سیگار داخل هم یک جایی میذاشتی

تاريخ الإقامة: مارس 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر javad g
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Rixos Premium Belek, General Manager في ريكسوس بريميوم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مارس 2022
ترجمة Google

Dear Javad,

On behalf of Rixos Premium Belek Hotel, we would like to express our sincere gratitude for choosing our property for your stay and for taking the time to rate our hotel. We are delighted to know that you enjoyed your overall stay with us. It was a pleasure for us to be your hosts and we really appreciate your praise of our ambience, food, the facilities and service quality. We wish you all the best and we are looking forward to welcoming you back in Rixos Premium Belek Hotel.

Sincerely Yours,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 فبراير 2022

از پرسنل و خدمات رکسوزپرمیوم خیلی راضی بودیم برنامه های هتل خیلی سرگرم کننده و جذاب در عین حال برای بچه ها خیلی برنامه های خوبی تدارک دیده شده ، غذاها و نظافت اتاق ها و رفتار پرسنل هتل تو همه زمینه ها خیلی خیلی عالی بود 🥰🥰🥰🥰

تاريخ الإقامة: فبراير 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر MalekiRoghayeh
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Rixos Premium Belek, General Manager في ريكسوس بريميوم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 فبراير 2022
ترجمة Google

Dear Maleki,

Thank you for the time you have taken to rate our hotel and share the impressions of your stay at Rixos Premium Belek. Your opinions and ratings are very important to us. We wish you all the best and look forward to welcoming you back to Hotel Rixos.

Yours sincerely,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات