نوروز ٩٥ به اين هتل سفر كردم البته به اكثر هتل هاي بلك رفتم مثل كاليستا مكس رويال و وياژ و ادم حوا ، هتل اسپايس در كل هتلي هست كه فقط به فكر كردن هزينه برق و غذا هست، تا غروب حتي يك لامپ در لابي روشن نيست، اتاق ها كلا لوستر يا هالوژن ندارد و هميشه بايد پرده اتاق كنار باشد تا كور نشين،،گربه در لابي ديده ميشه ! رستورانهاش ٩ شب به بعد فقط سوپ داره البته اگه راه بدن داخل، واقعا باعث تاسف براي بلك هست كه همچين هتلي پنج ستاره رو بهش دادن، شايد باورتون نشه شب دوم از هتل رفتم بيرون و در هتل وياژ ٤ شب موندم و شبي ١٠٠ دلار حدود پرداخت كردم تا در اين گدا خانه نوروزم هدر نره، غذا ها تكراري و بي كيفيت فقط قاطي پاتي ميكنن سرخ ميكنن، كاركنان زورشون مياد نوشيدني بدن احساس ميكنيد كه هتل به فكر كم كردن هزيناست، اما واقعا در اون چند شب كه در voyage بودم احساس كردم در خارج هستم و لارج بودن هتل كاملا احساس ميشد ، در ضمن از الي گشت تور رو خريدم ، اژانس زياد اطلاعاتي از اين هتل نداشت به انتخاب خودم رفتم، اما در كل اگر خواستيد به بلك سفر كنيد كه بهترين قسمت انتاليا هست به وياژ voyage , بريد چون انقدر خارجي هست كه احساس تنهاي نميكنيد و هميشه تمامي رستوران هاش بازه ، اسپايس فقط يك رستوران داشت كه باز بود،...نوروز ٩٥ به اين هتل سفر كردم البته به اكثر هتل هاي بلك رفتم مثل كاليستا مكس رويال و وياژ و ادم حوا ، هتل اسپايس در كل هتلي هست كه فقط به فكر كردن هزينه برق و غذا هست، تا غروب حتي يك لامپ در لابي روشن نيست، اتاق ها كلا لوستر يا هالوژن ندارد و هميشه بايد پرده اتاق كنار باشد تا كور نشين،،گربه در لابي ديده ميشه ! رستورانهاش ٩ شب به بعد فقط سوپ داره البته اگه راه بدن داخل، واقعا باعث تاسف براي بلك هست كه همچين هتلي پنج ستاره رو بهش دادن، شايد باورتون نشه شب دوم از هتل رفتم بيرون و در هتل وياژ ٤ شب موندم و شبي ١٠٠ دلار حدود پرداخت كردم تا در اين گدا خانه نوروزم هدر نره، غذا ها تكراري و بي كيفيت فقط قاطي پاتي ميكنن سرخ ميكنن، كاركنان زورشون مياد نوشيدني بدن احساس ميكنيد كه هتل به فكر كم كردن هزيناست، اما واقعا در اون چند شب كه در voyage بودم احساس كردم در خارج هستم و لارج بودن هتل كاملا احساس ميشد ، در ضمن از الي گشت تور رو خريدم ، اژانس زياد اطلاعاتي از اين هتل نداشت به انتخاب خودم رفتم، اما در كل اگر خواستيد به بلك سفر كنيد كه بهترين قسمت انتاليا هست به وياژ voyage , بريد چون انقدر خارجي هست كه احساس تنهاي نميكنيد و هميشه تمامي رستوران هاش بازه ، اسپايس فقط يك رستوران داشت كه باز بود، حيف پول ، اميدوارم تجربه من و نظر من پاسخ شما رو راجب اين هتل داده باشهالمزيد
عرض عدد أقل