بالنسبه لي و لعائلتي نفضل الاقامه في هذا الفندق لانه شرح و مريح و اكل المطاعم اللي فيه جدا لذيذ و موظفات الاستقبال حبيبات أيضا استقبلوني بابتسامه و حب و قدمو لي كل المساعدات اللتي احتاجها خصوصا بقاه و سارا خانم و علي رضا
وايد مرتاحه في اقامتي في الفندق وهو فندقي المفضل و اكثر شي يحببني فيه موظفات الاستقبال فهم دائما يستقبلوني برحابه صدر و بحب و بابتسامه خصوصا بيكاه خانم و سارا خانم هم سبب راحتي في
الاقامه في الفندق فشكرا لكم
سلام
هتل خیلی خوب و شیکی بود
هم نحوه برخورد پرسنل هم نحوه پذیرایی عالی بود اقامت خوبی رو داشتیم
اتاق ها مرتب و تمیز بود
سرویس دهی عالی
کافی شاپ و رستوران فضای خوب و منوی خوبی داشت
در کل اقامت خوبی رو در شهر شیراز تجربه کردیم
با سلام من و همسرم یک شب در هتل چمران شیراز اقامت داشتیم ،. همه چیز عالیییییییی. هتل بسیار. تمیز و دستررسی به داخل شهر و مراکز دیدنی. خیلی خوب بود. نظافت و پذیرایی هم عالی بود. ممنون از رفتار حرفهای پرسنل
نظر شخصی من درمورد هتل چمران باتوجه به تعدد سفرهام و اقامت درهتل های مختلف، به شرح زیر میباشد.
شیک و بروز بودن هتل، برخورد مناسب پرسنل، رعایت کامل نظافت
و بهداشت ، راهنمایی صحیح درمورداستفاده از امکانات هتل،
باسلام وتشکر از مدیریت و پرسنل با اخلاق وخوش برخورد هتل چمران شیراز واقامت خوبی بود .ممنونم از زحماتتون. .امیدوارم باز هم در سفرهای آینده موقعیتی پیش بیاد بتونیم از هتل شما استفاده کنیم و واقعا از داخل هتل منظره های زیبا ی بیرون دیدنی میباشد