افضل مكان بيقدم خدمة ممتازة واكل واصناف جديدة
افضل مكان بيقدم خدمة ممتازة واكل واصناف جديدة
مطعم جميل في موقع جميل وطعم رائع وخدمه متميزة ويتخصصون ويبدعون في عمل البيتزا ولديهم ديكور فريد واعجبت كثيرا بالساعه في الجدار في الدور الاول انصح جدا بزياته والاستمتاع بوجبه فيه
اطعم اكل ايطالى فى السويس اكلت هناك الفريدو مشروم بالفراخ والحلو ام على اسعارة معقوله والخدمه ممتازة بصراحه مطعم يستاهل خمس نجوم
انا كنت هناك من ساعتين تقريبا المطعم فعلا تحفففففففه وانا بجد مبسوطه جدا انه هنا ف السويس ...الاكل جميل جدا البيكاتا والباستا و شوربه الفراخ ... بجد 100%
(طلبت لازنيا وللاسف جائتنى مجمدة من الداخل وكنت مستاء جداً لانى انتظرت طويلا وبعد ما تم استكمال الطهو لها لم استمتع بالاكل ) يعتبر هذا المطعم أفضل مطعم متواجد بالسويس من حيث النظافه والخدمة وهو مطعم يقدم أطعمة إيطالية زات طعم مميز وجميل . وأسعارة مناسبة جداً ويعمل بهى فريق مهذب وودود (ولا اجد فيه عيوب) ولكن اقترح أن يتم توسعته فى الحديقة المقابله له.