بالنسبه للخدمه عشره علي عشره استقبال جميل فريق الانيميشن جميل جدا وخصوصا مستر خالد فيلو والاولاد اتبسطه وكانه فرحانين اوي ومع الفقرات المتنوعه بصراحه فوق الممنتاز النظافة في الغرف والكافيهات والاصطاف ناس فوق العيال ربنا يخليكم اسعدتونا بجد
تاريخ الإقامة: أغسطس 2023
بصراحة أنا انبسط جدا انا والعيلة الخدمة ممتازة نظافة المكان حاجة جميلة الأكل ممتاز الأنميشن والفقرات حاجة في قمة الروقان حفلاتهم جميلة جدا شكرا جدا لمستر خالد الشهير بفيلو ومستر محمد الشهير بمودي فاير 👌🏼🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️✨🥰
تاريخ الإقامة: يوليو 2023
استفسر من Mo_elnabawy عن بالم بيتش سفارى إيجيبت
أشكر Mo_elnabawy
الفندق حلو جدا انبسطنا جدا انا وعيلتي بالخدمه بتاعت الفندق شكرا بالم بيتش علي استقبلنا وشكرا أداره الفندق وانبسطنا اوي مع فريق الانميشن مع كابتن فيلو مع الحفلات والعروض الليلة حبيت الاكوابرك جدا واستمتعت بيها جوده الاكل كويسه البحر كويس
استفسر من Mohamedkrr عن بالم بيتش سفارى إيجيبت
أشكر Mohamedkrr
إن فريق الامناشن كان من احسن حاجه وكان الفندق حلو وكان البحر جميل الاكل حلو الخدمه حلوه وناس جميله ومتعاونه معنا وكل يوم حفله شكل ولعب بل النار وحمامات السباحه حلوه وانبستنا بل الحفلات الليليه مع كابتن فيرو وان شاء الله تتكرر تاني
استفسر من Navigator38581251463 عن بالم بيتش سفارى إيجيبت
أشكر Navigator38581251463
Nora S
تمت كتابة التعليق في 11 أغسطس 2023 عبر الأجهزة المحمولة
أفضل مافي المكان الانيميشن بجد ممتاز وشكر خاص لخالد المسئوول عن الانيميشن لان بجد كان عامل احلي جو الاكل كان مش متنوع في الفطار الغدا بردو مش أحلي حاجة اتمني يكون المكان افضل من كدا المرة الجاية بس هو اجمل مافي المكان خالد مسئوول الانيميشن بجد شكر كبير ليه
استفسر من Nora S عن بالم بيتش سفارى إيجيبت
أشكر Nora S
الخدمه كانت رائعه جدا وانبسطنا جدا انا وأصدقاء والأكل عجبني والفندق بقي كويس عن السنه ال فاتت والحمد لله انبسطنا جدا وبنشكر فريق الفندق جدا والاداره المحترمه وشكرا لتيم الانيميشن انبسطنا جدا والله معاهم وكانت رحله جميله جدا وشكر خاص خالد فيلو ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
استفسر من Quest66824480304 عن بالم بيتش سفارى إيجيبت
أشكر Quest66824480304