فندق موقعه ممتاز امام منتجع النادى الاهلى و نادى الشرطه و نادى البنك الاهلى و بنك مصر و نادى الشمس
خلف مديريه الامن و المستشفي العسكرى ، المنطقه حيويه و امان جدا
الغرف الأماميه موقعها فريد ترى البحر بكل الجهات
- خدمة واي فاي مجانية
- مطعم
خلف مديريه الامن و المستشفي العسكرى ، المنطقه حيويه و امان جدا
الغرف الأماميه موقعها فريد ترى البحر بكل الجهات
فندق جيد جدا وكانت اجازه جميله في الفندق وعجبنا اوي منظر البحر من الغرف والڤيو والناس تعاملهم حلو والاسعار مناسبه جدا والوجبات جيده وانشاء الله السنه الجيه معاكو وبرنامج الرحله مناسب بالتحديد رحله اليخت كانت رائعه
فندق موقعه خطير جدا في قلب مطروح وعلي البحر مباشره وقضينا اجازه جميله في الفندق والاسعار معقوله والنظافه والخدمه كويسه جدا وان شاء الله نكرر الرحله السنه ديه انا والاولاد والبرنامج بتاع الرحله كان حلو جدا والبحر وإليخت كان رائع
اقل مايقال عنه أنه فندق (دي عماره مهجورة يسكن فيها الحشرات والفئران) من الخارج شكله جميل ومن الداخل حاجه تانيه خالص لا انصح بزيارة فندق ميامى على الإطلاق النضافه معدومه والإدارة سلبيه لأبعد الحدود حتى شركات الرحلات يستخدمونه المكاسب الشخصيه
فندق سيء جدا جدا جدا من جهة الخدمه سيء من جهة النظافه سيئ من جهة المعامله سيء جدا
الغرف غير نظيفه و تحتاج صيانه و الفندق لا يطل على البحر مباشرة الاكل كميه كبيره و لكن ليس جيد
حقا انها تجربه مروعه ولن تتكرر
فندق ضعيف جدا الغرف المطلة على البحر غير مكيفة ولا يوجد بها حتى مروحة وكانت حر جدا جدا جدا ليلا حتى مع فتح الشباك، مفيش اهتمام خالص بنظافة الغرف استلمنا الغرفة قمة في القذارة ولا يوجد بها باسكت للقمامة والتلفزيون لا يعمل ولا يوجد بها تليفون والحمام سيء للغاية لا أنصح به أبدا