لقد استمتعنا كثيرا بالاقامة في هذا الفندق الرائع و الجميل الفندق جديد ونظيف و المعاملة الجيدة انا و عائلتي حتما سنعود في الشهور المقبلة احببنا الفطور و السوشال جادارنج كثيرا اطفالي احبوا المسبح المسبح نظيف و مجهزة
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
استجاب Lukas Koja, General Manager في Staybridge Suites Sterling Heights - Detroit, an IHG Hotel, لهذا التعليق
تم الرد 21 أكتوبر 2021
ترجم التعليق
Dear noraaa12,
Thank you for taking the time responding to our guest survey. The whole staff here at Staybridge want to thank you for your positive feedback. We're glad you enjoyed our heated pool and delicious breakfast. We look forward seeing you again during a future stay with us.
Thank you,
Lukas Koja