لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Agoda.com
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
طالع 10 عروض متاحة
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (732)
تصفية التعليقات
732 نتائج
تقييم المسافر
580
76
34
18
24
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
580
76
34
18
24
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
17 - 22 من 732 تعليق
تمت كتابة التعليق في 25 يناير 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جيد جدا
اجمل حاجه فى الفندق هو فريق العمل فى كل الخدمات
الامن ، خدمات الغرف ،المطاعم ،فريق الترفيهه
كل العاملين في الفندق
واشكر كل موظفين الاستقبال ريمون ، مرتين ، مريم
ومزيد من الابداع والتميز لإدارة الفندق

تاريخ الإقامة: يناير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر AhmedH3888
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Remon Beshay, Guest Services / Front Office في أمارينا أبو سومة ريزورت آند أكوابارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 يناير 2021
ترجمة Google

Dear Mr.Ahmed,

It was a pleasure to host you at Amarina Abu soma Resort, I would like to thank you for the time you have taken to write your review. We value each and every comment.

I am delighted to read that you had enjoyed your stay with us and you had a great time. I am especially happy to read about our wonderful staff members and how they have made your vacation special. We trust in them and appreciate them very much.

We are looking forward to welcoming you once again.
Best Regards,
Amarina Team.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 يناير 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق هادئ جدا لا يوجد انشطة كتير تيم الانيمشين كويس ولذيذ الغرف مطلة على البحر ومكانها جيد لكن يوجد بها عيوب كتير من مشاكل سباكة لصوت تكييف مزعج جدا خدمة غرف متوسطة اجمالا فندق مقبول اكتر حاجة كويسة تيم الانيميشن والهدوء

تاريخ الإقامة: يناير 2021
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر Sohaybnabil
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Remon Beshay, Guest Services / Front Office في أمارينا أبو سومة ريزورت آند أكوابارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 يناير 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Sohayb nabil ,

We would like to thank you for your nice compliment for Amarina abusoma Resort.

We are glad that you had a nice vacation with us.

Kindly note that your comments have been passed on to the relevant department head. We are always appreciating constructive criticism as we see a chance in it to improve our services.

We wish you all the best and hope to welcome you back again in the near future.

With best regards ,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 19 أكتوبر 2020

كوين ترافيل وكل عملاءها بتشكركم جدا علي الخدمه الممتازه والاستقبال الرائع الفندق مريح جدا وفي انشطه كتتتير مفيش وقت للملل او الزهق الاكل فوق الممتاز والانيمشن تيم كلهم رائعين بدون استثناء
شكرا كل العاملين في امارينا ابو سوما كنتم عند حسن ظننا وشرفتونا قدام عملاءنا. ❤️

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2020
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
1  أشكر Magi N
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Remon Beshay, Guest Services / Front Office في أمارينا أبو سومة ريزورت آند أكوابارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 أكتوبر 2020
ترجمة Google

--Dear Guest,
Thank you for choosing Amarina Abu Soma for your holiday.
We would like to thank you for taking the time to review our hotel. Guest satisfaction is very important to us and we are delighted that you enjoyed your stay here with us.
It would be our pleasure to welcome you back again soon.
Best regards,
Amarina team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 30 سبتمبر 2020 عبر الأجهزة المحمولة

ملخص زياره فندق امارينا سوما باي لمدة اربع ليالي
عدد الغرف ٢ دوبل و غرفه ميجا فاميلي (سي فيو) و ده ملخص راي ٧ افراد

- الغرف: جميله و مريحه جدا الفيو مش مهم اوي عشان انت معظم الوقت مش هتبقي فالاوضه عشان الاكتيفيتي و لو انت من هواة قاعده البلكونه و تبقي شايف البحر حاول تخلي الريسبشن يحجزلك في مبني رقم ١ الدور التاني او التالت (عيبه الوحيد انه مافيهوش اسانسير)

- الاكل:
- الفطار: كويس جدا و في تنوع و طعم الاكل حلو (المطعم الرئيسي)
- الغداء: الاكل معظمه طعمه مش حلو
- العشاء: بيبقي شبه الغداء شويه بس الاكل بيبقي طعمه احلي و في تنوع اكتر
- السناكس: كويسه و ممكن تحتاجها اكتر بين فتره الغداء و العشاء لان الغداء غالبا مش هايعجبك
*نصيحه*
اول لما توصل في شاشه تاتش فالريسبشن بتحجز منها الاكل فالمطعم الايطالي و مطعم زينه و بتحجز مع فريق الانيميشن المطعم علي البحر (لان المطاعم دي بتكون ديما محجوزه و بيبقي في فرق كبير بينها و بين المطعم الرئيسي من حيث طعم الاكل و الهدوء جوا المطعم "المطعم الايطالي مميز عن زينه من حيث طعم الاكل")

- البار:
- العصير لو من المكنه مش من العلب هاتحس انك بتشرب مياه بطعم البرتقال او الاناناس
- الكولا و الاسبريت و الفانتا غالبا هتلاقيهم من غير صودا عشان معظم البارات مافيهاش المكن و بيتعملو من الزجاجات الكبيره
- المشروبات السخنه كويسه و مش فاهم ليه لحد دلوقتي القهوة التركي بمصاريف اضافيه بالرغم ان الاسبريسو ببلاش!

- العاملين:
- فيهم ناس بشوشه و شايفه شغلها و للاسف فيهم ناس ماتصلحش للمكان
(خدمه الغرف: محترمين جدا و فعلا شايفين شغلهم و امناء جدا بس ده مايمنعش انك تحط الحاجات المهمه فالخزنه)
(الريسيبشن غالبا هاتلاقيهم بيحاولو يكونو كويسيين بس للاسف مافيش عندهم اي مرونه خالص فالتعامل لو عايز اكسبشن في حاجه زي مثلا طلوع الطعام الغرف من غير مصاريف اضافيه حتي و لو مره عشان تعبت في يوم و مش قادر تنزل للعشاء كانهم امن مركزي واخد تعليمات بالرغم ان ده كان بيحصل معايا في فنادق ٣ نجوم و ٤ نجوم فالغردقه و دهب)

(البار معظمهم كويسين معادا في البار الرئيسي تحديدا شخص اسمه رجب و مديره المباشر..فالاول هاتحس انهم كويسين و بعد كده هاتحس ان هما الاتنين مش طايقينك ولا طايقين نفسهم و مديره ديما في صفه مش في صف النزيل و ده مش من التعامل معايا بس انا كنت باشوف ده و هو بيتعامل مع النزلاء اثناء انتظار دوري) و طبعا مش هاضيع وقت اروح اشتكيهم فيه عشان فعلا مايستهلوش تضايق نفسك و تضيع وقتك عشانهم.

(لايف جارد كويسين جدا و شايفين شغلهم اوي سواء علي البحر او البوول)

*حمام اللوبي اسواء من حمام عمومي في اي وقت في كل حاجه سواء نظافه او ريحه بسبب عدم الإهتمام

** حصل موقفين مش كويسين:
- واحنا قاعدين فالمطعم الرئيسي فالعشاء الساعه عدت ١٠ و احنا لسه قاعدين بناكل عشان كان في اطفال، لاقيناهم قفلو التكييف و الجو كان رطوبه و حر فعلا و ده عمره مابيحصل في مكان محترم خالص و اتكلمت مع الناس جوا المطعم كان ردهم ان التكييف بيقفل اوتوماتيك!! و لما قمنا نغسل ايدنا فالحمام بتاع المطعم قالو بكل قلة زوق خلاص الحمام مقفول و طبعا كان لازم عشان نغسل ادينا نخرج بره المطعم و ندخل اي حمام تاني و طبعا كان موقف في قمه الاحراج و قاعدت تاني يوم مع احمد (rooms division) اعتذر عشان بس يرضيني بس كل كلامه بيوصلي أنهم مش غلطانين!)

- تاني موقف و ده الكان غريب جدا و هابعت لوزارة السياحه اسال في الموضوع ده (في نزيل تقيأ (vomit) في حمام سباحه الاكوابارك فابسال عمال البيسين هاتعملو ايه قالو هاننضفه فاقلتلهم مش المفروض البيسين يفضي تماما و يتملي من جديد (زي ماباشوف فالنادي مثلا) قالولي ماهما حصل فيه مابنعملش كده احنا بنضفه بس و بنحط كلور و مواد كيميائيه!!) بالرغم ان حمام السباحه مش كبير يعني يفضي و يتملي من جديد قبل بدايه اليوم الجديد!!!

- الرحلات: لو ليك فالغطس في شخص اسمه فيكتور (مشهور بتايجر) جوا الفندق.. المركب البيطلعك عليها نظيفه جدا و الطقم محترم اوي و الغطاسين برده و هايظبط معاك السعر جدااا و لو حسبتها انك ممكن تنزل فالغردقه بسعر ارخص و زودت مصاريف الانتقالات حتي لو معاك عربيه هتلاقي ان السعر الهتوصل بيه مع فيكتور ارخص كتير.
- و نفس القصه فالبانانا و السوفا مع (كريم) و برده هتوصل معاه لسعر كويس
- الغالي فعلا كان الباراسيلينج كان الفردين ب٧٠٠ بس فالغردقه كان ب ٣٥٠

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر Mohammed K
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Remon Beshay, Guest Services / Front Office في أمارينا أبو سومة ريزورت آند أكوابارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أكتوبر 2020
ترجمة Google

Dear guest
Thank you for choosing Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park for your holiday.

We would like to thank you for taking the time to review our hotel.
Guest satisfaction is very important to us and we are extremely disappointed that on this occasion we did not fully achieve this for you.
Best regards
Amarina Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 سبتمبر 2020 عبر الأجهزة المحمولة

الانيميشن تيم لذيذ و منظم و مرح فابيو دمه خفيف و شيتوس عسل و كريم و كل التيم حلوين جدآ و كل الفقرات مسليه جدآ و كلهم محترمين جدآ و استقبلهم اكتر من رائع و الاكوا مسليه جدآ و الاستف كله محترم جدآ و الخدمه ممتازه

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Venture33574803157
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Remon Beshay, Guest Services / Front Office في أمارينا أبو سومة ريزورت آند أكوابارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 سبتمبر 2020
ترجمة Google

Dear valued guest,

Thank you for choosing Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park for your holiday and taking the time to share your positive impressions with other travelers here on TripAdvisor.

We are happy that you had a nice time with us and hope that we will be able to greet you again soon.
Best regards
Amarina Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات