لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
tiimaaelgimal@gmail.com

اسوء فندق ف العالم

تعليق حول ‪Onatti Beach Resort‬
1.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 22 سبتمبر 2021عبر الأجهزة المحمولة
مبدأيا الفندق الخدمه فيه زى الزفت دا غير اللامبالاه من الاداره باللي بيحصل ف الفندق من تحرش لسرقه وقله قيمه انا اتسرقت ف الفندق دا انا و٣ غيري تليفوني ودهب واحده تانيه وفلوس مني ومن ناس تانيه والاداره كل اللي عملوه انهم قالوا هيفتشوا الاستف ودا موصلش لاي حاجه ولحد دلوقتي مفيش اي جديد عن المسروقات انا قدمت بلاغ عن الفندق وفي ناس تانيه هتقدم بلاغات بردو دا غير انه لا يحتسب فندق اصلا انا جالي تسمم من الاكل مرتين
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافر مع العائلة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mahy Aly, General Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليق
تم الرد 26 أكتوبر 2021
Dear reviewer,

After inspecting your review, it is important to note that you were not a guest at our hotel, you are an ex-employee who got fired because of inappropriate behavior. Writing negative reviews about our hotel will only harm your image not ours. Thank God, we have many guests who enjoy their vacation and they write very positive reviews. We do not need to clarify our situation more than this, all what you wrote are complete lies.

Best Regards,
Onatti Beach Resort
Management Team
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎877‬
  • Booking.com
على بعد 0.9 كم من ‪Onatti Beach Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎529‬
  • Priceline
  • Booking.com
على بعد 0.6 كم من ‪Onatti Beach Resort‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
  • Vio.com
على بعد 16.6 كم من ‪Onatti Beach Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎526‬
  • Priceline
على بعد 0.2 كم من ‪Onatti Beach Resort‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • eDreams
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎878‬
  • Booking.com
على بعد 7.6 كم من ‪Onatti Beach Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎448‬
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎331‬
  • Algotels
على بعد 4.5 كم من ‪Onatti Beach Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • Movenpick
    ‪د.إ.‏ ‎508‬
  • Booking.com
على بعد 23.3 كم من ‪Onatti Beach Resort‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎298‬
  • Booking.com
على بعد 22.2 كم من ‪Onatti Beach Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎232‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎323‬
على بعد 24.7 كم من ‪Onatti Beach Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎313‬
  • eDreams
على بعد 24.8 كم من ‪Onatti Beach Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
طالع المزيد من الفنادق في القصير
التعليقات (765)
تصفية التعليقات
766 نتائج
تقييم المسافر
436
154
51
47
78
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
436
154
51
47
78
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
10 - 15 من 766 تعليق
تمت كتابة التعليق في 15 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق ممتاز جدا جدا و الخدمه ممتازه و استايل الغرف تحفه و اتبسطنا بالمرينا و البحر جدا و الشاطئ هادي و حلوه جدا حمام السباحه جميل و نضيف جدا و مطعم و البارات نضيفه و تحفه اتمني اني اكرر الزياره تاني في الاجازه الجايه

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Omar M
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mahy Aly, General Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 سبتمبر 2021
ترجمة Google

Dear Omar,

Thank you for your great review.
We are glad that you enjoyed your vacation at our hotel and we hope to welcome you again very soon.

Best Regards,

Onatti Beach Resort
Management Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 9 أغسطس 2021

فندق ممتاز وخدمه سريعه موظفين فريندلي وخدومين جدا والكل يهمه سعادتك وانبساطك من اول الريسيبشن الي استقبلنا اكنه بيتنا
الشيفات والسيرفيس منتهي الزوق والابتسامه اللطيفه والاكل فعلا لذيذ وطازه ، الانيميشن هبه وماريو عاملين جو جميل في الفندق واتبسطنا معاهم
الغرف نضيفه ومكيفه والفيو والديكور بتاع الغرف جميل
في اكوا بارك للأطفال
العيله كلها اتبسطت اطفال وكبار وحقيقي مكان جميل جدا وانصح الكل بيه

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر AhmedAdel222
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mahy Aly, General Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 سبتمبر 2021
ترجمة Google

Dear Ahmed,

Thank you for your great review.
We are glad that you enjoyed your vacation at our hotel and we hope to welcome you and your family once again soon.

Best Regards,

Onatti Beach Resort
Management Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 4 أغسطس 2021

المكان تحفه بصراحه ، الغرف نضيفه ولطيفه
الاكل متنوع ولذيذ ، الاصطاف كله زوق وخدوم وفريندلي والناس كلها مبتسمه ولطيفه
حقيقي استمتعنا بالاجازه دي والمره الجايه هتكون هناك اكيد
وانصح اي حد بيحب الاستجمام يروح هناك 💙💙

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Omar_zedan8813
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mahy Aly, General Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear our beloved guest,

Greetings from ONATTI Beach Resort,

Thank you for your amazing review, we are trying our best to satisfy all our guests needs at all times. We cannot wait to welcome you back :)

Best Regards,
Mahy A.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 10 يونيو 2021

كنا مستنين ان الفنادق. تشتغل تاني في مرس علم. بسبب الكورونا طبعا. و لما اشتغلت لقينا ان لازم نسافر نغير جو طبعاا. كنا محتارين بصراحه نختار انهي فندق المهم. لما. وصلنا الفندق الموضوع كان مقلق. شويه. بس لقينا السعر ممتاز للخدمه بشكر طبعا. معتز و شتيما. شكر جداا لمستر. سيد هنحاول. نيجي تاني شكرا. جدا على الاجازه السعيده

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Esreaddbb
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mahy Aly, General Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 يونيو 2021
ترجمة Google

Dears,

Greetings from ONATTI Beach Resort,

Thank you for your wonderful review, we are trying our best to satisfy all our guests needs. We cannot wait to welcome you back :)

Best Regards,
Mahy A.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 يناير 2020

من الفنادق الجميله من حيث المكان والخدمة ، روح العمل جميله، ناس متعاونين جدا ، طاقم العمل مرحبين بنا جداً وخدمه على أعلى مستوى، أجمل ما فى المكان الأنيميشن فريق جميل جداً ومتعاون ومحب للمرح وبيبزل أقصى طاقتهم لإسعاد النزلاء خاصتاً مستر ( موكا، أليكس، وأوكسانا) دول حكايه تانى خالص فإمتاع النزلاء ،، حقيقى فريق يجنن ماشفتهوش فى أو أوتيل،
مستوى الأكل جميل ومتنوع وخاصتاً قسم الحلوا، مكان نظيف ومُرتب ، الهاوس كيبينج محترمين جداً ، الشاطئ جميل جداً،،، حقيقى شابوه لكل فرد فالأوتيل عمل على إسعادنا.

تاريخ الإقامة: يناير 2020
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر peteraU4327BH
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب OnattiMGMT, Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 مارس 2020
ترجمة Google

Dear Guest,

Thank you for visiting our sunny paradise and for your excellent review :) We appreciate your kind words and we hope to welcome you again soon!

Best Regards,

ONATTI Beach Resort
Management Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات