لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Destinia.com
ZenHotels.com
‪US$ ‎39‬
+ ‪US$ ‎6‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
طالع 7 عروض متاحة
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (506)
تصفية التعليقات
506 نتائج
تقييم المسافر
274
110
39
31
52
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
274
110
39
31
52
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
6 - 11 من 506 تعليق
تمت كتابة التعليق في 25 سبتمبر 2021

الفندق جميل جدا والاكل تحفه وكل يوم أصناف جديده لسه راجعه من عندهم انبسطت انا والأولاد بشكر كل العاملين هناك علي تعاونهم وبشكر جدا استاذ حسان. .. والبحر كان تحفة ونضيف والبسين برضو كان نضيف كل سنة ان شاء معاكم واي حد هيروح مرسي علم اقولهم عليكم

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Sanaatravera130
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mahy Aly, General Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear our beloved guest,

Thank you for your great review.
We are glad that you enjoyed your vacation at our hotel and we hope to welcome you again very soon.

Best Regards,

Onatti Beach Resort
Management Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحه من اجمل الفنادق اللى نزلت فيها
الاصطاف حاجه محترمه جدا . من لحظه وصولنا حتي المغادره
الاسناكس اللي علي حمام السباحه كان جميل جدا والانشطه الرياضيه اللي الانيميشن كانو بيعملوها كانت ممتعه جدا والعشاء كان جميل جدا وخصوصا الحلويات وشكرا لاصطف المكان علي اهتمامه بينا

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Dedodedo222
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mahy Aly, General Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear our beloved guest,

Thank you for your great review.
We are glad that you enjoyed your vacation at our hotel and we hope to welcome you again very soon.

Best Regards,

Onatti Beach Resort
Management Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

مبدأيا الفندق الخدمه فيه زى الزفت دا غير اللامبالاه من الاداره باللي بيحصل ف الفندق من تحرش لسرقه وقله قيمه انا اتسرقت ف الفندق دا انا و٣ غيري تليفوني ودهب واحده تانيه وفلوس مني ومن ناس تانيه والاداره كل اللي عملوه انهم قالوا هيفتشوا الاستف ودا موصلش لاي حاجه ولحد دلوقتي مفيش اي جديد عن المسروقات انا قدمت بلاغ عن الفندق وفي ناس تانيه هتقدم بلاغات بردو دا غير انه لا يحتسب فندق اصلا انا جالي تسمم من الاكل مرتين

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Demaaaaa
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mahy Aly, General Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear reviewer,

After inspecting your review, it is important to note that you were not a guest at our hotel, you are an ex-employee who got fired because of inappropriate behavior. Writing negative reviews about our hotel will only harm your image not ours. Thank God, we have many guests who enjoy their vacation and they write very positive reviews. We do not need to clarify our situation more than this, all what you wrote are complete lies.

Best Regards,
Onatti Beach Resort
Management Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق ممتاز جدا جدا و الخدمه ممتازه و استايل الغرف تحفه و اتبسطنا بالمرينا و البحر جدا و الشاطئ هادي و حلوه جدا حمام السباحه جميل و نضيف جدا و مطعم و البارات نضيفه و تحفه اتمني اني اكرر الزياره تاني في الاجازه الجايه

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Omar M
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mahy Aly, General Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 سبتمبر 2021
ترجمة Google

Dear Omar,

Thank you for your great review.
We are glad that you enjoyed your vacation at our hotel and we hope to welcome you again very soon.

Best Regards,

Onatti Beach Resort
Management Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 9 أغسطس 2021

فندق ممتاز وخدمه سريعه موظفين فريندلي وخدومين جدا والكل يهمه سعادتك وانبساطك من اول الريسيبشن الي استقبلنا اكنه بيتنا
الشيفات والسيرفيس منتهي الزوق والابتسامه اللطيفه والاكل فعلا لذيذ وطازه ، الانيميشن هبه وماريو عاملين جو جميل في الفندق واتبسطنا معاهم
الغرف نضيفه ومكيفه والفيو والديكور بتاع الغرف جميل
في اكوا بارك للأطفال
العيله كلها اتبسطت اطفال وكبار وحقيقي مكان جميل جدا وانصح الكل بيه

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر AhmedAdel222
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mahy Aly, General Manager في ‪Onatti Beach Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 سبتمبر 2021
ترجمة Google

Dear Ahmed,

Thank you for your great review.
We are glad that you enjoyed your vacation at our hotel and we hope to welcome you and your family once again soon.

Best Regards,

Onatti Beach Resort
Management Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات