Ahmed K

من أجمل الفنادق شكرا اكاسيا

تعليق حول ‪Akassia Swiss Resort‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 22 سبتمبر 2021عبر الأجهزة المحمولة
اجمل مكان و قريه شفتها في مصر فيها جميع ما تحتاجه انبصت جدا من العروض و الاكل و الاكوا بارك و الأماكن هناك و الشاطئ و النظام هناك و الاوض هناك جميله جدا و الخدمات ممتازه و الاستقبال انبصت انا و اسرتي و اتمنا نروح القريه تاني و شكرا لي جميع عماله القريه و مدورين القريه علي الاستقبال الراع شكرا اكاسيا🤍🤍
على بعد 0.3 كم من ‪Akassia Swiss Resort‬
على بعد 1.0 كم من ‪Akassia Swiss Resort‬
على بعد 24.2 كم من ‪Akassia Swiss Resort‬
طالع المزيد من الفنادق في القصير
تمت كتابة التعليق في 22 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

لنا بشكر جميعا العاملين بفندق أكاسيا علي استضافتهم لينا في أكاسيا سويس ريزورت كانت رحله سعيده وقضينا وقت ممتع مع البحر والاكوا بارك الكبيره وحمامات السباحة الكثيره والرائعة جدا والمطاعم والغرف جميله جدا مع القبه العاليه وقضينا وقت ممتع وشكرا ليكم جميعا

1  أشكر Akassiamm
تمت كتابة التعليق في 21 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحه انا أول مره ازور فندق بالجمال والروعه دي انا بنصح اي حد عايز يستمتع ويفرح اولاده لازم يزور اكاسيا مرسى علم كفايه فرحة الأولاد بالاكوا بارك وكمية الألعاب اللي موجوده وايه كل حمامات السباحه اللي موجوده في الفندق ولا الخدمه والعاملين في الفندق وتعاونهم معانا طول فترة الاقامه إنشاء الله السنه الجايه لازم أزورها تاني

1  أشكر Curious27851830557
تمت كتابة التعليق في 21 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

من أجمل المنتجعات اللي زورتها وانشاء اللة السنه الجايه لازم اروح تاني من جمال الفندق وجمال الخدمات اللي بيقدمها الفندق وياسلام على جمال الاكوا بارك وتعاون ال ستف وخاصة الريسبشن شكرا م/ محمد صبحي لحسن الضيافة وتعاونه في حل اي مشكله ممكن تقابلك

1  أشكر Curiosity12566027255
تمت كتابة التعليق في 21 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فعلا من اروع المنتجعات السياحيه في مصر، كل شئ متميز فيها ومهما كان عمرك هتعرف تستمتع بالمكان الاكوا بارك راااائعه وعدد كبير من حمامات السباحه والمطاعم والاهتمام الجامد بالنظافة وال ستف كله في منتهي التعاون والزوق انا اول مره ازورها وإنشاء الله السنه الجايه هنزورها ❤🌷🌹🙏

1  أشكر Happiness58490251359
تمت كتابة التعليق في 21 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

مكان في منتهي الروعه والعاملين والخدمة علي اعلي مستوي والتنقل داخل المنتجع في منتهي السهولة والاكل روعه وفي تغير يومي في البوفيه والمكان في منتهي المضافه والتعاون من جميع العاملين في المكان انصح العائلات التجربه المنتجع

أشكر Hassen-ksssem