یه سفر خوب ، از هتل راضی بودیم همه چیشو دوست داشتیم و هتل رزروشن ایرانی خانم به اسم ثنا داشت که خیلی وجودشون خوب بود و باعث کمک به ما بود فقط غذاهاش باب میل ما ایرانیا نبود همش باب میل روس ها و ترک ها بود کاش حداقل یک یا دو نوع غذای ایرانی داشت
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
تم الرد 25 سبتمبر 2019
سلام مهمان عزیز. خیلی خوش حالیم که از هتل ما خوشتان امده و راضی بودین. ممنون که برای ما وقت گذاشتین و کامنت نوشتین. رضایت شما افتخار ماست. به امید دیداری مجدد
الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
سلام هنل خيلي عالي بود امكانات غذا نوشيدني سرگرمي استخر فقط فقط تو انتخاب اتاق كه پنجره داشته باشه دقت كنيد به جرات ميشه گفت بهترين هتل شهر كمر هست غواصي رو حتما بريد ماساژ هم بريد مواظب ليدر ها هم باشيد براي قيمت هاي غواصي اينا
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
استفسر من Mohammadsheikhi عن Transatlantik Hotel & Spa
أشكر Mohammadsheikhi
استجاب Armas_Hotels, Halkla İlişkiler Müdürü في Transatlantik Hotel & Spa, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 سبتمبر 2019
مهمان عزیز! با تشکر از شما برای انتخاب هتل ما! نظرات شما برای ما بسیار مهم است. ما سعی خواهد کرد برای بهبود کیفیت خدمات. ما مشتاقانه منتظر دیدن شما در برنامه های تعطیلات بعدی در هتل هستيم.
Fereshtebahari
تمت كتابة التعليق في 24 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة
ما یک هفته در این هتل بودیم خدمات عالی بود استخر خیلی بزرگ و بسیار تمیز بود . تنوع غذا زیاد و به ملیتهای مختلف بود و البته بیشتر روسی بودن . پرسنل بسیار خون گرم بودن . ساحلش خیلی تمیز اب بسیار زلال بود .
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
استفسر من Fereshtebahari عن Transatlantik Hotel & Spa
أشكر Fereshtebahari
استجاب Armas_Hotels, Halkla İlişkiler Müdürü في Transatlantik Hotel & Spa, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 سبتمبر 2019
Salehmansoori
تمت كتابة التعليق في 24 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة
هتل ترنس آتلانیک یه هتل عالیه.من تحربه بقیه هتلهای آنتالیا ندارم ولی واقعا هیچ عیبز تو این هتل تدیدم.برای ماایرانی ها اینجا خیلی خوبه چون تعداد ایرانی ها اینجا خیلی کمه.و بیشتر روسی و لهستانی اینجا ساکن هستن.من الان از توی هتل دارم براتون پیام میدم و به همتون پیشنهادش نیکنم.حتما با خودتون مسواک بیارید.ولی کلیه لوازم بهداشتی اینجا هست.
استفسر من Salehmansoori عن Transatlantik Hotel & Spa
أشكر Salehmansoori
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
نمای بیرونی هتل فوق العادست، پرسنل ها خیلی خوش رو و مهربان هستند، تنوع غذا ها عالی بود خیلی هم خوش مزه و لذیذ، پرسنل ایرانی هم دارند که توی بخش روابط با مشتری هستند بسیار خوش رو و مهربان توصیه میکنم مشکلی داشتید برید پیششون
استفسر من ebrahimdida عن Transatlantik Hotel & Spa
أشكر ebrahimdida
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
هتل خيلي قشنگي بود خيلي رازي بوديم همة چيزش خيلي خوب بود كاش شانس اين را داشتة باشيم يه بار ديگة بيايم اينجا ممنون براي همة چيز موفق باشيد بيرونن هتل هم عالي بود همه چيز داشتند دريا و ساحل بود آب و هواي خيلي عالي داشت طبيعت اينجا خيلي قشنگ بود.
استفسر من burhanslemany عن Transatlantik Hotel & Spa
أشكر burhanslemany
استجاب Armas_Hotels, Halkla İlişkiler Müdürü في Transatlantik Hotel & Spa, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 سبتمبر 2019