لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 5 أشخاص هذا الفندق
Booking.com
US$ 243
طالع العرض
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Priceline
US$ 90
طالع العرض
eDreams
US$ 243
طالع العرض
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Agoda.comUS$ 90
ZenHotels.com
Destinia.com
طالع 7 عروض متاحة
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (517)
تصفية التعليقات
517 نتائج
تقييم المسافر
209
125
87
38
58
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
209
125
87
38
58
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
2 - 7 من 517 تعليق
تمت كتابة التعليق في 8 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

المكان جميل جدا بصراحه الغرف جميلة ومريحة الاكل كويس خالص فكرة الاجون كويسةالشاطىء قريب جدا وهاد كل الموظفين موجودين بزيادة وبيعرضوا المساعدة ع طول من نفسهم الممشى السياحى متنوع فيه العاب للاطفال وجود هايبر ماركت وبيقدم اسعار بسعر كويسجدا

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Explorer62942329155
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Akram Elshaer, General Manager في بورتو مارينا ريزورت آند سبا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your review.
It is always pleasing to hear that our guests were satisfied with the facilities and service during their vacation.
Our team appreciates your feedback very much, which is a great tool for more progress and success.
Once again, we thank you very much for your report and we look forward to welcoming you back at the Porto Marina Resort & Spa in the near future.

Yours Sincerely
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 3 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

نحن طلبه كويتين في كليه طب اسنان بجامعه الاسكندريه تعتبر رابع مره لزياره الفندق اول ما وصلت سالت عن مسؤول الشاطي اسماعيل ومستر مصطفي لانهم بمثابه الشمس التي تشرق في بورتو لان روحهم الرياضيه وروحهم في العمل والاستقبال فوق الوصف اتمني ارجع بورتو كل اسبوع لان معاملتهم للنزلاء جميله جدا

تاريخ الإقامة: مايو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Adventure50980606170
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Akram ElShaer, General Manager في بورتو مارينا ريزورت آند سبا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your review.
It is always pleasing to hear that our guests were satisfied with the facilities and service during their vacation.
Our team appreciates your feedback very much, which is a great tool for more progress and success.
Once again, we thank you very much for your report and we look forward to welcoming you back at the Porto Marina Resort & Spa in the near future.

Yours Sincerely
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 مايو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

دي خامس مره اجي الاوتيل ده
خدمه ممتازه
الانيميشن ممتاز
البيتش ممتاز
المطاعم والكافيهات والممشي تحفه
والچيم والساونا
الغرفه ممتازاه علي طول وللاكل ممتازه
والخدمه علي الشاطئ ممتازاه جدا والركليشن خدمتهم ممتاذه

وانشاء لله هنيجي تاني انا والعيله كلها

تاريخ الإقامة: مايو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Andrew R
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Akram ElShaer, General Manager في بورتو مارينا ريزورت آند سبا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your review.
It is always pleasing to hear that our guests were satisfied with the facilities and service during their vacation.
Our team appreciates your feedback very much, which is a great tool for more progress and success.
Once again, we thank you very much for your report and we look forward to welcoming you back at the Porto Marina Resort & Spa in the near future.

Yours Sincerely
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 مايو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق جيد الخدمة جيدة الغرف جيدة البيتش جميل جداً الانميشن احسن حاجة فى الفندق بالاخص ( تربو وبويكا ) المكان باليل تحفة الفيو جميل جداً وبالاخص الغرف السى فيو الفيو من الغرفة تحفة بجد انصح بالذهاب الى بورتو مارينا بجد من احسن الاماكن الموجودة فى الساحل

تاريخ الإقامة: أبريل 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر RemonS63
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Akram ElShaer, General Manager في بورتو مارينا ريزورت آند سبا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your review.
It is always pleasing to hear that our guests were satisfied with the facilities and service during their vacation.
Our team appreciates your feedback very much, which is a great tool for more progress and success.
Once again, we thank you very much for your report and we look forward to welcoming you back at the Porto Marina Resort & Spa in the near future.

Yours Sincerely
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 3 أكتوبر 2020

كنت حاجز انا وزوجتي أربعة ليالى بس بعد يومين قررت انى مش هكمل الزيارة بسبب سوء المعاملة من طاقم الفندق بالكامل .بالرغم من جمال الفندق والموقع ولكن العاملين فى منتهى اللامبالاة وعدم احترام للزوار. مفيش حاجة بتطلبها بتجيلك غير بعد كذا مرة . التلاجة كانت بايظة فى الاوضة كلمتهم اكتر من تلات مرات ومحدش جه يصلحها. عامل البسين الساعة خمسة قومنى من ع البسين بمنتهى قلة الزوق علشان يلموا بدرى تحس انها دكانة وبيقفلوها!مع العلم أن حمام السباحة مفتوح للساعة 6. الواى فاى فى الريسبشن بس ولازم تنزل بنفسك تاخد الباسورد منهم تحس أنه سر عسكرى . منصحش اى حد يروح الصراحة بالرغم أنه عدد الزوار كبير بس تحس ان العاملين خلاص علشان الفندق اخد سمعة كويسة مش فى بالهم راحة الزوار

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2020
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر ismailmostafa421
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Akram ElShaer, General Manager في بورتو مارينا ريزورت آند سبا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 أكتوبر 2020
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for posting your comments on our hotel.
We apologize for any dissatisfaction you went through as you find the hotel not up to your expectation.
Please accept our sincere apology and note that your comments are discussed with the concerned managers to take the necessary actions.
We value your opinion as a good tool for improvement.
We hope we will have the pleasure of welcoming you back to the Porto Marina Resort & Spa in the near future.

Yours sincerely,
Hotel management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات