فندق مستواه قليل جدا لايقارن باي فندق 5-stars تاني والخدمة رديئة من حيث السرعة وتسليم الغرف والغرف القديمة ومفيش اهتمام خالص بالفندق حجزي كان sea view استلمت غرفة بدون اي فيو نهائي قدامها مبني !! ومن غير كومودينو جانب السرير احط عليه الموبايل حتي , لكن نقلوني منها الي غرفة بردوا مش افضل حاجة زيها ومفهاش اي خصوصيا اطلاقا وكانت ريحتها سيئة جدا اول مدخلت لكن كنت مرهق فاضريت انا اقعد فيها ولان بردوا مفيش غرف تانية زي مقوليلي ف الفندق المفترض ان 5-stars لكن من تجربتي لي هو ميستحقش 3 نجوم حتي واسعاره مبالغ فيها جدا من حيث جودتة والخدمة الي بيقدمها مع الغرفة والغرفة نفسها القديمة اللي ريحتها تجيب صداع اول متدخل لا تقارن حتي بغرفة هوستل ب10$ ، الموظفيين كلهم غير ودودين بالمرة
خصوصا موظفيين الريسيشن معاملتهم كانت غير مهنية علي الاطلاق الاستاف كله محتاج يتيغير او يقفلو الفندق لان دا لا يسمي فندق او ريزورت زي مابيقولو، وكمية نصب غير مبررة خالص ومعلومات جاهلة ياريت تحترموا عقل النزلاء
وبردا انسي ان حد يرد عليك لما تتصل علي الريسيبشن مثلا لازم تنزلهم كل مرة و الريسيبشن الخاص بالفندق بعيد عن المبني اللي كنت قاعد فيه فكان الموضوع صعب لو احتجت اي حاجة منهم ،
وبردوا شئ كان فيحاجة من اغرب واسواء شئ (من الحاجات الكتير السيئة اللي هنا) ان الفندق كان عامل من المفترض ان الحفلة لنزلاء الفندق فقط وغير مخصصة للبيع لكنها كانت موجوده علي الانترنت للبيع وبشكل كبير وناس كتير كانت شاريها وهما مش نزلاء وهي عبارة عن(bracelets) ودي مش موجوده الا مع الفندق وموظفين الريسيبشن والمفترض عند تسليم الغرفة تاخدها لكن قالي هبعتهالك علي الغرفة لكن محدش سال خالص ونزلت لهم اكثر من 3 مرات عشان اخدها ف دا معناه بالنسبالي انهم بيحاولو ميطلعوهاش لكل ال guest ويبعوها لغير نزلاء الفندق خارج المكان ،
كان في مرة بردوا طلبت انهم يبعتتلي key للغرفة باعتهولي في cover مكتوب عليه goodbye
(الفندق هنا عامل كان الغرفة ب300$ تقريبا في الليلة )ودا سعر مبالغ في جدا وهو اكيد ميستاهلش حتي ربع المبلغ دا
واكيد محبش ان اكرر التجربة دي تاني