Algotels
Expedia.com
Hotels.com
Official Hotel
طالع 16 عرض متاح
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
59 - 64 من 8,896 تعليق
تمت كتابة التعليق في 5 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة

با سلام و با تشکر از مدیریت محترم هتل که چنین امکانات رفاهی را برای مسافرین و توریستها فراهم نموده اند و با مدیریت
مثال.زدنی خودشان و همهانگیهای لازمه در تمامی قسمتهای هتل که بدون تعارف تمامی پرسنل خوش برخورد و مرتب و مودب میباشند که این خود باعث آرامش میهمانان میشود و الخصوص آقایی بنام علی رضا ابراهیمی که کسانیکه برای راهنمایی به ایشان مراجعه میکردند با تبسم وبرخورد قابل ستایش همه میهمانان را راهنمایی میکردند رضایت میهمان را فراهم میکردند در آخر تمامی موارد روی هم رفته عالی بود و اگر سه سفر با انتالیا داشنه باشم دو سفرم را در این هتل اقامت خواهم کرد.

با آرزوی بهترین ها برای مدیریت و سایر پرسنل هتل

أشكر hosseinm861
استجاب Titanic Deluxe, Genel Müdür في ‪Titanic Deluxe Golf Belek‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 أبريل 2022

hosseinm861 مهمان عزیز

به نمایندگی از خانواده ی بزرگ تایتانیک از این که نظرتون رو در این وبسایت ثبت کردید سپاسگزاریم.
خیلی خوشحالیم که افتخار پذیرایی از شما مهمان های دوستداشتنی رو داشتیم. مجموعه ی تایتانیک رو خونه ی خودتون و پرسنل ما رو دوستان نزدیک خودتون بدونید.

تمت كتابة التعليق في 4 أبريل 2022

من از این مجموعه خیلی راضی بودم ، به خصوص از رفتار همه ی پرسنل و تشکر دارم بابت مهمان نوازی پرسنل این مجموعه مخصوصا اقای علیرضا و خانم نگین رشیدی . از تور لیدر مهربان و مهمان نواز شرکت ازرر تور خانم فرناز بهرامی تشکر می کنیم
در سفرهای آینده حتما این مجموعه را برای اقامت انتخاب خواهم کرد و به تمام همشهریان نیز این مجموعه. ا توصیه می کنم.
سپاس

أشكر manouchehrd2022
استجاب Titanic Deluxe, Genel Müdür في ‪Titanic Deluxe Golf Belek‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 أبريل 2022

manouchehrd2022 مهمان عزیز

تمت كتابة التعليق في 4 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة

هتل تایتانیک دلوکس بلک هتلی خانوادگی با محیطی عالی برای هر قشری . هتل دارای فضای سبز بسیار بزرگ و منظر طبیعی عالی هستش ، کیفیت خوراکی ها و نوشیدنی ها بسیار بالا و درجه یک هست.
کارمندان مجموعه مودب و پیگیر هستند
نظافت و تمیزی به خوبی انجام می‌شود .
از کادر مجموعه جناب آقای علیرضا برای زحمات و حمایت هایشن تشکر می کنیم.

نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر N4918KDlindak

N4918KDlindak مهمان عزیز

تمت كتابة التعليق في 3 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة

سلام ما هفته پیش هتل تایتانیک بلک بودیم بسیار از خدمات هتل راضی بودیم . در کل همه چی عالی بازم انتخابم مطمیین همینه برای سفر بعدی
ایرانی عزیز در قسمت خدمات مسافر آقای علیرضا باید تشکر کنیم
همه پرسنل خوش اخلاق و....

أشكر 199hanaj
استجاب Titanic Deluxe, Genel Müdür في ‪Titanic Deluxe Golf Belek‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أبريل 2022

199hanaj مهمان عزیز

تمت كتابة التعليق في 3 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة