الخدمه ممتازه و الجلسات مريحه خاصه علي منطقه الثلج مع الموسيقي التركي الاجواء مريحه ان شاء الله مش هتكون اخر زياره و الاصطاف متعاون و الاكل لذيذ
تجربه رائعه المكان جميل الأكل طعمه حلو وخصوصا المشاوي و المعجنات و الخدمه ممتازه الإصطاف مهذب و محترف
دي الزيارة الخامسه لفرع كايروفستيفال التجمع الاكل حلو وفي ثبات في الطعم وعندهم الشو كويس والطواجن حلوة ومناسبه للسعر وكل مرة بيجبولي شاي تركي وميكس بقلاوة ببلاش
المطعم ديكوراته شيك جدا والمنيو في اصناف حلوة وكتيرة جربنا السارما التركي والبقيلاوة التركي حلوة اوي وجربنا طاجن لحمه والعيش بتعهم حلو اوي بصراحه انا اجي تاني
الاكل كويس جدا وبالأخص البيدة والمشاوى والمطعم شيك واالاصطاف بشوش ومتعاون جدا بصراحه انا ترشحه أن يكون احسن مطعم تركي