الاقامه كانت تحفه وبحد الناس كلها هناك محترمه جدا وكانوا بيساعدونا على طول لو احتاجنا اى حاجه خصوصا ال front desk كل الناس جميله وبشكر جدا رنا و أمنية على اسلوبهم الجميل وضحكتهم الحلوه بجد كنا مبسوطين جدا فى الاقامه و هنكررها تانى
استجاب Dina Sultan, Other في نوفوتل القاهرة 6 أكتوبر, لهذا التعليق
تم الرد 2 أبريل 2022
السید الأستاذة / إمى
بعد التحیة ،،،
نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإجابیة حول اقامتكم في فندق نوفوتيل القاهرة 6 أكتوبر لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في فندقنا
مع خالص الشكر و التقدير دينا سلطان مدير العلاقات العامة
من اجمل الفنادق التى قمت بزيارتها وجميع الناس هناك محترمه جدا وعايزين يساعدوا الناس جدا و خصوصا الاستقبال جميع الناس فهمين شغلهم كويس واهم حاجه عندهم راحة النزيل بجد شكرا للناس كلها هناك إن شاءالله مش اخر مرة
تاريخ الإقامة: مارس 2022
استفسر من Amrtraveller10 عن نوفوتل القاهرة 6 أكتوبر
أشكر Amrtraveller10
استجاب Dina Sultan, Other في نوفوتل القاهرة 6 أكتوبر, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 أبريل 2022
السید الأستاذة / عمر
ryiaahem
تمت كتابة التعليق في 29 مارس 2022 عبر الأجهزة المحمولة
ممتاز وفوق الممتاز جدا خدمة رائعه جدا واستقبال جميل وستاف ممتاز اخلاق واهتمام وراحة نفسية قد اية ممتاز بحجز بقالى 3سنين ومش هغير لانه المكان اللطيف إلى انا برتاح فئة خدمة رائعة جدا جدا ممتاز فعلا برافووو
تاريخ الإقامة: مارس 2022
استفسر من ryiaahem عن نوفوتل القاهرة 6 أكتوبر
أشكر ryiaahem
ترجمة Google
Dear Ryiaahem,
Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.
Sincerely, Dina Sultan PR Manager & Personal Assistant to the General Manager
mohammedeid629
تمت كتابة التعليق في 25 فبراير 2022 عبر الأجهزة المحمولة
شكرا لحسن معاملتكم للنزلاء ..شكرا للاستقبال الممتاز و المساعدة طول الوقت و احساس الضيف انه في بيته بجد الف شكر على المجهود الرائع و النضافة و كل شئ في الاوتيل اكتر من رائع احب اشكر خاصه ا/ احمد ابراهيم على المجهود اللى بزله معايا وحسن الاستقبال
تاريخ الإقامة: يناير 2022
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
استفسر من mohammedeid629 عن نوفوتل القاهرة 6 أكتوبر
أشكر mohammedeid629
استجاب Dina Sultan, Other في نوفوتل القاهرة 6 أكتوبر, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 فبراير 2022
السید الأستاذ / محمد
مع خالص الشكر و التقدير دينا سلطان مدير العلاقات العامة
فندق جميل جداا و هادي و لطيف و المعامله لطيفه و شيك جدا .. الطاقم خدومين جدا و شيك في التعامل .. الغرف فوق الرائع و منظمه و لطيفه و هادئه .. لديهم خدمات كثيره للعرائس و تعاملهم لطيف و الخدمه ممتازه و المكان علي حد عالي من التعقيم ..
استفسر من Marinatravelar120 عن نوفوتل القاهرة 6 أكتوبر
أشكر Marinatravelar120
استجاب Dina Sultan, Other في نوفوتل القاهرة 6 أكتوبر, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 فبراير 2022
السیدة الأستاذة / مارينا
بعد التحیة ،،،
مع خالص الشكر و التقدير دينا سلطان مدير العلاقات العامة و سكرتير خاص المدير العام
فندق في منتهي الروعه الخدمه ممتازه و فعلا فعلا المكان نضيف جدا و معقم و الاكل جميل جدا و المعامله فوق الممتازه بجد و أسعاره فوق الممتازه انصح اي حد بالفندق دا فعلا لأن المكان نضيف و الدنيا حلوه و الناس هناك لطيفة جدا
استفسر من Samweeltravelar120 عن نوفوتل القاهرة 6 أكتوبر
أشكر Samweeltravelar120