تيم الانيميشن كويس جدا. وعامل روح للمكان بجد وروحهم حلوة ..و شغلهم حلو جدا والشوهات بتاعتهم مختلفه ولطيفه .. محمود و هبه ودنيا والصغنن . كلهم ناس لطيفه بجد ومن غير التيم دة الاوتيل مش هايبقي حلو تقريبا
- خدمة واي فاي مجانية
- انتظار مجاني للسيارات
خدمة رائعة جدا والغرف حلوة اوي وفندق مريح في جميع المواسم والأكل رائع رائع رائع بصراحة انا نزلت فيه ثلاث مرات كل مرة بنفس التميز والنظافة في كل شيء. و الاحلى ان كل يوم بيكون فيه حفالات مختلفه عن اليوم اللي قبله وحفلة الاطفال بتمون حلوه جدا
انا بحب بورتو جدا وبحب اكون فيها كل اجازه عشان معاملتهم الفوق ممتازه و كمان الاهتمام بنزلاء الفندق وكمان بحب البحر و حمام السياحه جدا جدا جدا عشان جمال جدا و كمان جوكر تيم الي خلونه فرحتين و مبسوطين جدا بصراحه شكرا بورتو سخنه وشكرا لفريق الانيميشن جوكر تيم
شكرأ بجد ع المقبله الجميله عجبني المكان جدأ ڤيو البحر فوق الرائع معمله جميله من جميع العاملين ف الريسبشين والمطعم بجد يجنن منظم جدأ و الاسطاف فوق ماتصورات احلي نايت شو من انيميشن تيم شكرأ ليكو بجد اتبسط جدا بحبكو جدا
شكر فندق تيوليب انا وعائلتي اول مره في العين السخنه وحقيقه دياره رائعه وحق الاستمتاع مع الأمينين تيم و الاستريتشينج و اكتيڤتي الصباح رائعه الحافلات الليليه جميله شكرا انيميشن تيم شكرا محمد و بيبو اهتمام رائع البحر عجبني جدا الغرف التكيف سئ نفيس ألعاب مائيه چيتسكي بنانه بوط مفيش للأسف شكرا
من احسن الفنادق في، العين، السخنه الاستقبال، جيد والمعامله جيده الفيو حلو جدا واستمتعوا بالشاطئ النظافه جيده استمتعنا جدا مع الانيميشن تيم بالحفالات الليليه اطفالنا انبسطو جدا في الكيدز شو فرحونا فعلا في النايت شو بشكل عام.. شكرا انيميشن تيم