فندق احسن من رائع جميل جدا جداا والاكل حلو جدا وتعامل حلو ناس زوق عاالي وغرف نضيفه وهوس نضيف جدااا ٣ بولات جمدين وكنا مرتحين في جدااا ومكنتش عايز امشي وله انا وله لأولد وفي نطام في كل حاجه لاصطف كلو زوقالمزيد
- شاطئ
- خدمة الغرف
عرض عدد أقل
ضيفنا العزيز,
نود أن نشكر سيادتكم علي أختياركم منتجع توليب الجلاله ماجيستك لأقامتكم وعلى تعليقكم المتميز الذي يعد بمثابة حافزاً لنا لتقديم خدمة افضل ,وقد سعدنا بمعرفة أنكم استمتعتم بالأقامة لدينا وبخدمات ومرافق الفندق ,ونحن نتطلع إلى الترحيب بكم مرة أخرى في وقت قريب.
افضل خدمه علي اعلي مستوي
والبوول حاجه تجنن
والاداره حاجه اسبيشيال وفهمين معني.
الرفاهيه والبرافسي في حته تانيه
و الغرف مجهزه علي اعلي مستوي
اول مره اسوف الجمال في مكان واحد
والبيتش ماشاء الله علي اعلي مستوي
ومهتمين جداا بلنظافه من الالف الى الياء
الإداره التنفيذيه
الفندق تحفه حمام السباحه كان متسخن و المياه جميل و المنظر من الغرفه كان جميل جدا جدا الاكل و المطعم كان تحفه و الاستف كان كويس جدا و محترم و الاستقبال كان منظم و كفايه جمال البحر و الشاطئ و استمتعنا جدا مع العروض الليليه
الإداره التنفيذيه
اسوء مكان لقضاء اجازه وافضل مكان لاضاعه الفلوس حرفيا ، الفندق غالى على الفاضي ، اكل الى حد ما يمكن ان نقول عليه مستوي ٣ نجوم وبيخلص يعني لازم تنزل بدري في الزحمه ، مغيش انيميشن نهائي غير ان استلام الاوضه تم الساعه ٧ مساء عشان مش عارفين يفتحوا الاوضه وما تم لمسه هو عدم احساس وعدم مسؤليه من القائمين بالاوتيل كانهم موظفين حكومه مفيش مسئوليه عليهم
ضيفنا العزيز
نود أن نشكر سيادتكم علي أختياركم منتجع توليب الجلاله ماجيستك لإقامتكم ونود أن نطلب من سيادتكم إمدادنا بتفاصيل الحجز الخاص بسيادتكم للتحقيق فى التعليقات المدونة لتلافى السلبيات إن وجدت حيث إنه لم يتم العثور لدينا علي الحجز الخاص بسيادتكم طبقا للإسم المستخدم على الموقع مع الوضع فى الإعتبار تواجد عدد 3 فنادق لتوليب فى منطقة الجلالة
انا بشكر جميع العاملين في الفندق وكل حاجه حلوه اوي الاكل جميل ومتنوع و من وقت الدخول والجميع مبتسم وفي سرعه في الاستجابه والحل . أن شاء الله هنيجي مره تانيه لأن المكان جميل وممتع وهادي . يكون التلفريك اشتغل . والمناظر الطبيعية رائعه
الإداره التنفيذيه
الاكل كويس جدا خدمه الغرف ممتازه الاستاف لطيف جدا والاقامه كانت سهله جدا علينا حقيقه الغرف نضيفه جدا ومرتبه وكل حاجه متعقمه وجميله الفيو حلو جدا بصراحه كل حاجه ف الفندق مفيش فيها اختلاف ووفعلا اتبسطنا جدا بوجودنا هنا