الفندق جميل وشيك ونظيف جدا والستف كلهم ذوق ومحترمين والمطعم الاكل حلو ونظيف والغرف مترتبه ونظيفه ومش ناقص اي حاجه فالاوضه والانيميشن تيم كويس جدا والفقرات جميله والاطفال استمتعو جدا دي اول مره وان شاء الله و مش الاخيرهالمزيد
- شاطئ
- خدمة الغرف
عرض عدد أقلضيفنا العزيز,
نود أن نشكر سيادتكم علي أختياركم منتجع توليب الجلاله ماجيستك لأقامتكم وعلى تعليقكم المتميز الذي يعد بمثابة حافزاً لنا لتقديم خدمة افضل ,وقد سعدنا بمعرفة أنكم استمتعتم بالأقامة لدينا وبخدمات ومرافق الفندق ,ونحن نتطلع إلى الترحيب بكم مرة أخرى في وقت قريب.
بعد تجربة نزول مرتين فى توليب الجلالة
المزايا ان الفندق جميل جدا شيك والاكل ممتاز
الانيميشن تيم رائع
لكن للاسف الشاطئ صخرى ومحتاجين يوضحوا الاتجاهات عند مدخل الفندق
بالاضافة الاسعار غالية شوية بشكل مبالغ فيه
لكن بصفة عامة كانت تحربة جيدة
ضيفنا العزيز,
نود أن نشكر سيادتكم علي أختياركم منتجع توليب الجلالة ماجيستك لأقامتكم وعلى تخصيص بعض الوقت لمشاركتنا تعليقاتكم القيمة التي تؤخذ بعين الاعتبار , فيما يخص ملاحظاتكم علي البحر نود ان نحيط سيادتكم علماً بانه قد تم مناقشتها مع الادارة و بأننا سنبذل قصارى جهدنا للتحسين و لتقديم خدمة افضل خلال زيارتكم القادمة.
الإداره التفيذيه
الاكل كويس جدا ومعمول بي جوده عاليه حمام السباحه جميل جدأ الروم جميل جدأ بس الدبان رخم اوي و تيم الانميشن كويس الفندق جميل جدأ و المشروبات حلوه اوي و العروض و الاغاني و الرقص حلو اوي شكرأ جدأ علي التعامل
الإداره التنفيذيه
فندق احسن من رائع جميل جدا جداا والاكل حلو جدا وتعامل حلو ناس زوق عاالي وغرف نضيفه وهوس نضيف جدااا ٣ بولات جمدين وكنا مرتحين في جدااا ومكنتش عايز امشي وله انا وله لأولد وفي نطام في كل حاجه لاصطف كلو زوق
افضل خدمه علي اعلي مستوي
والبوول حاجه تجنن
والاداره حاجه اسبيشيال وفهمين معني.
الرفاهيه والبرافسي في حته تانيه
و الغرف مجهزه علي اعلي مستوي
اول مره اسوف الجمال في مكان واحد
والبيتش ماشاء الله علي اعلي مستوي
ومهتمين جداا بلنظافه من الالف الى الياء
الإداره التنفيذيه
الفندق تحفه حمام السباحه كان متسخن و المياه جميل و المنظر من الغرفه كان جميل جدا جدا الاكل و المطعم كان تحفه و الاستف كان كويس جدا و محترم و الاستقبال كان منظم و كفايه جمال البحر و الشاطئ و استمتعنا جدا مع العروض الليليه