الاوتيل تحفه والخدمه ممتازه والاكل حلو جدا واحلي فريق انيميشن بجد كل حاجه تحفه واحلي اوتيل روحته وان شاء الله تتكرر علطول🥰🥰البسين جميل بجد كل حاجه جميله ومفيش ملل والاطفال مبسوطه جدا جدا شكرا تيوليبالمزيد
- شاطئ
- خدمة الغرف
- مركز لياقة بدنية
- منتجع صحي
عرض عدد أقل
ضيفنا العزيز
نود أن نشكر سيادتكم علي أختياركم منتجع توليب الجلالة ماجيستك لأقامتكم وعلى تقيمكم المتميز الذي يعد بمثابة حافزاً لنا لتقديم خدمة افضل
الإدارة التفيذية
الفندق جميل جداااجداا ولاصتطف كلو محترم وخدمه ديده جدا جدا و الاكل كان حلو آوي و الشاطر كان نضيف و واسع و كل حاجه كانت تمام معنا آوي بجد من احلي الاجازات إللي قدنها و أكيد هنرجع تآني شكرا لكل عمال توليب
الإدارة التفيذية
بصراحه أجمل واحلى أوتيل المناظر الطبيعية خطيره والناس زوء وجدا والنظافه ممتازه والغرف تحفه ونظيفه جدا جدا والاكل خطير شكرا جزيلا فندق توليب، بصراحه من أحسن الفنادق الي زرتها في حياتي فريق الانميشن كان جميل جدا و عملوا شغل جميل
الإدارة التفيذية
فندق أكتر من رائع ..غرف نضيفة جدا وواسعة وفرشها جميل و علي اعلي مستوى و الخدمة فيه
ممتازة وكاست العمل ممتاز والاكل جميل ومتنوع و نظيف والولاد اتبسطوا جدا جدا جدا و دى اول مرة نيجى و ان شاء الله هنيجى تانى
ضيفنا العزيز,
نود أن نشكر سيادتكم علي أختياركم منتجع توليب الجلاله ماجيستك لأقامتكم وعلى تعليقكم المتميز الذي يعد بمثابة حافزاً لنا لتقديم خدمة افضل ,وقد سعدنا بمعرفة أنكم استمتعتم بالأقامة لدينا وبخدمات ومرافق الفندق ,ونحن نتطلع إلى الترحيب بكم مرة أخرى في وقت قريب.
فندق جميل جدا وستاف لطيف مكان جميل هادئ كل حاجة ممتازة
الغرف كبيرة ومريحة
والاكل كمان جميل محتاجين بس نزود شاي ونسكافيه مع الاكل
وخدمة الواي فاي فالغرف عجبتني جدا وتغطيتها للفندق جميلة
بس مجملا رائع جدا
الإداره التنفيذيه
المكان عموما كان جميل جدا ومريح والاكل دا متنوع وطعمه جميل والمسؤلين عن المكان رائعين ويحسسوك انك صاحب مكان وعارفينك من بدرى يمكن النقطه الوحيده هوا الشاطئ بتاع الفندق محتاج يتظبط شويه من الصخور وكده انا كمجمل تجربه جميله واحب اجى تانى