الفندق بجد تحفه فنيه شيك جدا وسيمبل كل الاكتفيتي جميله الحفلات والشو الاكل جميل جدا ومتنوع السيرفيس هايله الاستاف زوق جدا ومتعاونين بشوشين تيم الانيشمن ( نسمة .نوران. أحمد) عاملين جو مرح في المكان 😍😍
تاريخ الإقامة: نوفمبر 2021
تم الرد 14 مارس 2022
ضيفنا العزيز ،
ارقى تحيات جميع العاملين وادارة فندق توليب الجلالة الجبلى بالعين السخنة و لقد تشرفنا جميعا بزيارة حضراتكم لفندقنا وهذا شرف لنا لاختيار حضراتكم فندقنا لقضاء الاجازة. شكرًا لحضراتكم على الوقت الذي أمضيته في تقييمنا على موقع ترب ادفيزر. يسعدنا أن نلاحظ أنك وجدت الخدمة والتسهيلات التي ترضيك لأن هذا هو ما نسعى جاهدين لتحقيقه في جميع الأوقات. ضمان راحة النزيل هو محور تركيزنا الرئيسي ويسعدنا أننا تمكنا من تلبية توقعاتك بتجربة فندق توليب منتجع الجلالا هيلز في هذه المناسبة. آمل أن أراك قريبًا في فندقنا المشمس توليب ريزورت الجلالة هيلز لضمان أفضل خدمة على الإطلاق. شكرا لكم أطيب التحيات. مدير المكاتب الامامية عبدالحميد عبدالرحمن
من احسن واجمل الفنادق في السخنه واستمتعنا انا والعائله واحب اشكر من اصغر لي اكبر عامل في الفندق علي حسن التعامل وامن الفندق في متتهي الاحترام ومنتهي التعامل بجد شكر خاص لي امن الفندق ومدير الفندق وشكرا خاص لي ايم الانميشن وان شاء الله هنيجي تاني
استفسر من Salah M عن منتجع توليب الجلالة الجبلى
أشكر Salah M
استجاب Abdelhamid Abdelrahman, Guest Services / Front Office في منتجع توليب الجلالة الجبلى, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 أبريل 2022
ضيفنا العزيز ،
مكان جميل جدا وفوق الرائع والاكل تحفة وفريق العمل متفاهم جدا ومتعاون معايا في كل حاجة بصراحة قضيت وقت رائع واستمتعت بكل حاجة هناك والغرفة كانت مريحة جدا والفيو كان فوق الرائع وانصح إي حد يقضي وقت العطلة هناك
استفسر من G7465LYahmedm عن منتجع توليب الجلالة الجبلى
أشكر G7465LYahmedm
استجاب Abdelhamid Abdelrahman, Guest Services / Front Office في منتجع توليب الجلالة الجبلى, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 مارس 2022
ضيفنا العزيز ،
الفندق جميل جدا جدا والناس ذوق جدا وبشوشين اووي بجد انا اول مرة ليا في الفندق بس لازم اجي تاني الڤيو جميل جدا الاكل جامد اوي والناس والاستف ناس بجد جميلة جدا وفريق الانميشن با الأخص جامدين جدا وحبتهم اووي انا يمكن ااڤور فيهم بس بصراحة جبتهم اووي كلهم مفيش حد با التخصيص يعني بصراحة شابو الجلالة هليز
استفسر من 773himam عن منتجع توليب الجلالة الجبلى
أشكر 773himam
ضيفنا العزيز ،
الفندق كويس اوي والاوضه مريحه جداً والديكور جميل والمعامله كويسه و الجو هادي ومريح للاعصاب ، الاكل لذيذ، والاستف كله فريندلي ، ومبسوطه بوجودي في الاوتيل جداً وتيم الانيمشن جميل جدا بكل الاكتفتي اللي بيعملها (نسمة . احمد. جيمي)
استفسر من 158rahmau عن منتجع توليب الجلالة الجبلى
أشكر 158rahmau
ضيفنا العزيز ،
خدمة ممتازة وتعامل محترم جدا ومن أرقى الاماكن اللي ممكن تتراح وال decorations تحفة كل حاجة جميلة جدا مفيش ولا غلطة 10/10 و animation team is the best of all I love the soul of them , they are iconic و الاكل جميل اوي اوي اوي كل حاجة متوفرة وعظمة هذا ما لم نراه من قبل ♥️♥️ Note : نسمة من ال Animation team جميلة اوي وتتحب روحها جميلة اوي وحبيتها خالص عاملة جو حلو اوي للمكان ♥️♥️ وطبعا منساش احمد وچيمي best of all 🥺♥️
استفسر من Nada_Ahm1 عن منتجع توليب الجلالة الجبلى
أشكر Nada_Ahm1
ترجمة Google
Dear our valued guest,
Thank you for your feedback. We’d love to host you the next time you visit Tolip Resort Elgalala Hills hotel. Share our location with your friends and family as well.
Hoping to see you soon in our sunny hotel Tolip Resort Elgalala Hills Hotel assuring all the best service at all. Thank you & best regards. Front Office Manager, Abdelhamid Abdelrahman.