”التجمع الاول القاهره الجديده“
تعليق حول ‪Abou Aly‬

‪Abou Aly‬
حاز على تصنيف رقم 4 من 27 مطاعم في العين السخنة
تمت كتابة تعليق 8 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة

مخيب للتوقعات ..لا انصح بيه..سعر مبالغ فيه..موقع سئ..خدمه لا تكتد تذكر..doesnt worth time or money dont recommend it at all

تاريخ الزيارة: يناير 2019
4  أشكر 245youssefa

تمت كتابة تعليق 12 نوفمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة

حلو اوى الاكل هناك متعه يا ناس والله السمك الجمبرى حلو غالى شويه بس انا طلبت اكل كتير بس مش فاكر الطريق لانى روحت مع حد من الفندق هو الى وصلنى

تاريخ الزيارة: أكتوبر 2018
3  أشكر Mohameds-eid
تمت كتابة تعليق 5 أغسطس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

المطعم جميل وبه اختيارات كثيره من أنواع السمك القريش ولكن الأسعار مرتفعة الى حدا ما ولكن مستوى الطعام جيد ونظافه المطعم

تاريخ الزيارة: أغسطس 2018
2  أشكر Mohamed S
تمت كتابة تعليق 13 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة

طعم الاكل سئ جدا والاسعار مبالغ فيها بشكل كبير جدا يعني لا طعم ولا خدمه ولا أسعار مناسبة لا انصح اَي حد بيه تجربه لن تتكرر

تاريخ الزيارة: أبريل 2018

تاريخ الزيارة: مارس 2018
أشكر Amira B

المسافرون الذين شاهدوا ‪Abou Aly‬ شاهدوا أيضًا

العين السخنة, البحر الأحمر وسينا

هل سبق أن زرت ‪Abou Aly‬؟ شاركنا تجاربك!